Περικλής Σταύρου «Ανήκω στους αισιόδοξους κρατώ την ουσία και πηγαίνω παρακάτω»

1752 Views
Περικλής Σταύρου «Ανήκω στους αισιόδοξους κρατώ την ουσία και πηγαίνω παρακάτω» Περικλής Σταύρου «Ανήκω στους αισιόδοξους κρατώ την ουσία και πηγαίνω παρακάτω»

.
Στιγμές του 2018 και ελπίδες για το 2019

Η Κουλτουρόσουπα απευθύνθηκε σε νέους –σχετικά- ηθοποιούς ρωτώντας τους: τι τους άφησε το 2018 στον επαγγελματικό τους χώρο, αν εκφράστηκαν όπως ήθελαν, αν κάτι τους δυσκόλεψε, πως είδαν γενικά την χρονιά που φεύγει και τι ελπίζουν να τους φέρει το 2019.
.
ή  αλλιώς, σκέψεις για τη χρονιά που φεύγει… και τι ελπίζουν γι’ αυτή που έρχεται…
,

,

Ο ηθοποιός Περικλής Σταύρου έχει τον λόγο…  

Τι σου άφησε το 2018 στον επαγγελματικό σου χώρο;                                           
Το 2018 μας αφήνει όλους. Σε αυτήν την χρονιά συνέβησαν πάρα πολλά πράγματα σε όλα τα επίπεδα του ανθρώπου, όμως αυτή είναι μια άλλη συζήτηση. Εμένα με βρίσκει στην Θεσσαλονίκη να εργάζομαι ως ηθοποιός και μου αφήνει μια ευχάριστη διάθεση και με οδηγεί να συνεχίσω την ίδια εργασία και το 2019. Σε αυτό συνετέλεσαν φυσικά όλοι οι άνθρωποι οι οποίοι συνεργάστηκα μαζί τους όλοι την χρονιά που περνάει και τους ευχαριστώ όλους έναν έναν προσωπικά. Και εύχομαι συνέχεια!
 
Τι έκανες θεατρικά την χρονιά που μας περνάει;
Ο χρόνος με βρήκε σε δύο συνεργασίες, με την Παιδική σκηνή Θεσσαλονίκης και το έργο «Μάσσα και ο Αρκούδος» σε σκηνοθεσία Ανδρονίκης Μαλακόζη και με τον «Θίασο» στην παράσταση «Εξομολογήσεις» σε σκηνοθεσία Δημήτρη Σακατζή και συνεχίστηκε με μία ακόμη συνεργασία με την Παιδική σκηνή Θεσσαλονίκης με την παράσταση «Ο Μάγος του Οζ» σε σκηνοθεσία Θωμά Βελισσάρη.
.
 
Εκφράστηκες όπως θα ήθελες στις συνεργασίες αυτές;
Οι συνεργασίες αυτές εκτός από το καλλιτεχνικό προχώρημα σε προσωπικό επίπεδο μου έδωσαν την ευκαιρία να εκφραστώ ελεύθερα και χωρίς καμία δυσκολία. Ίσα ισα μπορώ να πω ότι με πήγαν και ένα κομμάτι πιο πέρα εκφραστικά και με εξέλιξαν.
 
Σε δυσκόλεψε κάτι πολύ αυτήν την χρονιά;
Ο χρόνος. Πολλές στιγμές περνάει γρήγορα μέσα στο τρέξιμο της καθημερινότητας. Αλλά εν τέλει όλα πήγαν καλά. Πρόλαβα.
 
Πως είδες γενικά την χρονιά που φεύγει;
Γενικά η χρονιά που φεύγει είχε πολλά καλά αλλά και πολλά άσχημα. Όμως επειδή ανήκω στους αισιόδοξους κρατάω από όλα αυτά το ουσιαστικό και το χρήσιμο που σε βοηθάει να πηγαίνεις παρακάτω.
 
Τι ελπίζεις να σου φέρει το 2019;
Το 2019 ελπίζω να φέρει σε μένα και σε όλο τον κόσμο περισσότερη υγεία σωματική και ψυχική και επίσης σεβασμό, αγάπη και δύναμη για αυτούς που τα χρειάζονται. Καλές γιορτές και καλή πρωτοχρονιά.
.
.
Καθημερινά στην «Κ» και ως το τέλος του 2018, ακολουθούν νέες «Στιγμές του 2018 και ελπίδες για το 2019» από άλλους νέους ηθοποιούς. 
,
,
ΔΕΙΤΕ & ΑΥΤΑ:
.
,
.
Από την Κουλτουρόσουπα ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Kulturosupa.gr
Kulturosupa.gr
μπές, δες, διάβασε, σχολίασε...

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή