Όλες οι θεατρικές παραστάσεις του καλοκαιριού 2020 – Πρόγραμμα παραστάσεων – Περιοδείες.

37350 Views
Όλες οι θεατρικές παραστάσεις του καλοκαιριού 2020 – Πρόγραμμα παραστάσεων – Περιοδείες. Όλες οι θεατρικές παραστάσεις του καλοκαιριού 2020 – Πρόγραμμα παραστάσεων – Περιοδείες.

 

 
-Τι παίζουν τα θέατρα στη Θεσσαλονίκη τώρα, 
κλικ εδώ.
.

.

Η ανασφάλεια που κυριαρχεί στον θεατρικό κόσμο στην πιο βασανιστική και ψυχοφθόρα χρονιά των τελευταίων 100 χρόνων… παραμένει. Ωστόσο με νέα δεδομένα και με πολλά πρωτόκολλα το θεατρικό καλοκαίρι είναι γεγονός με καμποσούτσικες…. τελικά παραστάσεις να βγαίνουν σεργιάνι στην Ελλάδα
 
Ευχόμαστε τα αυτονόητα.
.
Να΄ χουμε ένα ήρεμο καλοκαίρι με καλές παραστάσεις που θα ευχαριστήσουν τους θεατές δίνοντας και μια καλή πάσα στον θεατρικό χειμώνα που ακολουθεί.
 
Η σελίδα αυτή ανανεώνεται συνεχώς.


«Όρνιθες» του Αριστοφάνη.
Κρατικό θέατρο Βορείου Ελλάδος.
Ο Πεισθέταιρος και ο Ευελπίδης απηυδισμένοι από τη διαφθορά σε πολιτικό, κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο, στην οποία έχει περιέλθει η πόλη, φεύγουν για να βρουν τον Τηρέα, τώρα πια Έποπα, κάποτε άνθρωπο, τώρα πια τσαλαπετεινό, για να μάθουν από αυτόν και τα άλλα πουλιά -που πετούν ψηλά και ίσως γνωρίζουν- αν υπάρχει κάποιος τόπος ειρηνικός να πάνε να ζήσουν εκεί. Εκείνος δεν γνωρίζει, και τότε ο Πεισθέταιρος του προτείνει να ιδρύσουν από κοινού μια νέα Πολιτεία -μεταξύ ουρανού και γης- που θα εξουσιάζει ταυτόχρονα θεούς και ανθρώπους και όπου τα πουλιά θα έχουν τη θέση που τους αναλογεί. 
.
Σκηνοθεσία: Γιάννης Ρήγας.
Ερμηνεύουν: Χρήστος Στέργιογλου, Ταξιάρχης Χάνος, Γιώργος Κολοβός, Κλειώ-Δανάη Οθωναίου, Θανάσης Ραφτόπουλος, 

-Πληροφορίες  για την παράσταση, πρόγραμμα πανελλαδικής περιοδείας  κλικ  εδώ
Θεσσαλονίκη: Θέατρο Δάσους Τετάρτη 22, Πέμπτη 23, Παρασκευή 24, Τετάρτη 29, Πέμπτη 30 Ιουλίου.
- Παρασκευή 4, Σάββατο 5,  Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου.
-Είδαμε, βαθμολογήσαμε με 6,5 και σχολιάζουμε εδώ
.
-k-
.
«Γκόλφω» του Σπύρου Περεσιάδη.
Κρατικό θέατρο Βορείου Ελλάδος.
Είναι η Γκόλφω μια ακόμη ιστορία έρωτα και προδοσίας ή μια διαχρονική αλήθεια που μαρτυρά ότι το τέλος της αγάπης σημαίνει θάνατο; Σε ένα ορεινό χωριό της ελληνικής υπαίθρου ξεκινά ένα βουκολικό παραμύθι, ένα «δράμα ειδυλλιακόν», μια ιστορία έρωτα, λαχτάρας για ζωή, για μοιρασιά, για ένωση. Η πλοκή του ξεδιπλώνεται με σύμμαχο τη φύση και ακροβατεί ανάμεσα σε ευχές και σε κατάρες, σε υποσχέσεις και προδοσίες, σε αποφάσεις της καρδιάς και σε άλλες πιο «μυαλωμένες».

Σκηνοθεσία: Χρήστος Παπαδημητρίου.
Ερμηνεύουν: Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Δημήτρης Μορφακίδης, Χρήστος Παπαδημητρίου, Χρύσα Τουμανίδου, Θάνος Φερετζέλης. 

-Πληροφορίες  για την παράστασηκλικ  εδώ
-Θεσσαλονίκη: Θέατρο Μονή Λαζαριστών Παρασκευή 17, Σάββατο 18 και Κυριακή 19 Ιουλίου.
-Θέατρο Δάσους Τετάρτη 5 Πέμπτη 6 Παρασκευή 7 Αυγούστου.
-Θέατρο Συκεών Πέμπτη 27 κ;α Παρασκευή 28 Αυγούστου.
-Θέατρο Μονή Λαζαριστών Παρασκευή 11, Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου. 
.
-k-
.
«Τρωάδες» του Ευριπίδη.
Κρατικό θέατρο Βορείου Ελλάδος - ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΚΠΠΚ Μακεδονίας.
Με φόντο την κατεστραμμένη Τροία, οι γυναίκες Τρωαδίτισσες αναμένοντας την ανακοίνωση της τύχης τους, θρηνούν για την άλωση της πόλης. Ανάμεσά τους, παραδομένη στη μοίρα της, η γριά Εκάβη σέρνει το εξασθενημένο σώμα της, σηκώνοντας στις γέρικες πλάτες τα βάρη μιας ζωής από το ένδοξο παρελθόν στο τραγικό παρόν. Μέχρι το τέλος του έργου η μια συμφορά διαδέχεται την άλλη, με αποκορύφωμα τον θάνατο του εγγονού της, του Αστυάνακτα -τη μοναδική ελπίδα για την μελλοντική αναβίωση της Τροίας- τον οποίο οι Έλληνες αποφάσισαν να γκρεμίσουν από τα τείχη της πόλης. 

Σκηνοθεσία: Γιάννης Παρασκευόπουλος.
Ερμηνεύουν: Γιώτα Φέστα, Χρήστος Διαμαντούδης, Ελένη Θυμιοπούλου, Μαρία Καραμήτρη, Νικόλας Μαραγκόπουλος, Νίκος Μήλιας, Γιολάντα Μπαλαούρα, Ιωάννα Παγιατάκη, Χρίστος Στυλιανού, Βασίλης Τρυφουλτσάνης, Γιώτα Φέστα. 

-Πληροφορίες  για την παράστασηκλικ  εδώ
-Θεσσαλονίκη: Θέατρο Δάσους Πέμπτη  20 Παρασκευή 21, Σάββατο 22 Αυγούστου.
-Θεσσαλονίκη: Θέατρο Δάσους  Πέμπτη  17 Παρασκευή 18, Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου.
.
-k-
.
«Πέρσες» του Αισχύλου.
Εθνικό Θέατρο.
Στα Σούσα, την πρωτεύουσα των Περσών, οι γέροντες που έχουν μείνει στα μετόπισθεν, πιστοί  φύλακες των λαμπρών ανακτόρων του Ξέρξη, ανησυχούν για το στρατό τους που έχει εκστρατεύσει εναντίον της Ελλάδας, καθώς κανένα νέο δεν έχει φτάσει για την έκβαση της πολεμικής επιχείρησης.

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Λιγνάδης.
Ερμηνεύουν: Βασίλης Αθανασόπουλος, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Νίκος Καραθάνος, Λυδία Κονιόρδου, Κώστας Κουτσολέλος, Σπύρος Κυριαζόπουλος, Αλκιβιάδης Μαγγόνας, Λαέρτης Μαλκότσης, Αργύρης Ξάφης, Αργύρης Πανταζάρας, Δημήτρης Παπανικολάου, Γιάννος Περλέγκας, Αλμπέρτο Φάις.
.
-Πληροφορίες  για την παράσταση, κλικ  εδώ
-Θεσσαλονίκη: Θέατρο Δάσους Δεν προβλέπεται.
-Πανελλαδική περιοδεία κλικ εδώ
.
-k-
.
«Λυσιστράτη» του Αριστοφάνη.
Εθνικό Θέατρο.
Είκοσι χρόνια μετά την έναρξη του πελοποννησιακού πολέμου, η Αθήνα και η Σπάρτη συνεχίζουν έναν πόλεμο που φαίνεται να μην έχει τέλος. Οι ανθρώπινες απώλειες και οι καταστροφές συνεχίζονται αμείωτες και από τις δύο πλευρές, ενώ κάθε προσπάθεια ειρήνης έχει αποτύχει. Η Αθηναία Λυσιστράτη όμως δεν απελπίζεται και προτείνει ένα ανορθόδοξο σχέδιο για την παύση των εχθροπραξιών.

Σκηνοθεσία: Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος.
Ερμηνεύουν: Βίκυ Σταυροπούλου, Πάρης Αλεξανδρόπουλος, Βίκυ Βολιώτη, Στεφανία Γουλιώτη, Βαγγέλης Δαούσης, Δάφνη Δαυίδ, Στέλιος Ιακωβίδης, Γιάννης Κότσιφας, Νεφέλη Μαϊστράλη, Γιώργος Ματζιάρης, Ελπίδα Νικολάου, Αγορίτσα Οικονόμου, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος,  Νίκος Ψαρράς.

-Πληροφορίες  για την παράσταση, κλικ εδώ
-Θεσσαλονίκη: Θέατρο Δάσους: Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου.
-Πανελλαδική περιοδεία κλικ  εδώ
.
-k-
.
«Βάκχες» του Ευριπίδη.
Ο θεός Διόνυσος φθάνει με ανθρώπινη μορφή στη Θήβα, πατρίδα της μητέρας του Σεμέλης, μαζί με τις Βάκχες που τον λατρεύουν για να επιβάλει τη λατρεία του. Ο εξάδελφός του Πενθέας, γιος της Αγαύης και ασκών την εξουσία στην πόλη, προσπαθεί να παρεμποδίσει τη νεόφερτη λατρεία, καταδιώκοντας τις μεταμορφωμένες από το θεό σε μαινάδες γυναίκες της Θήβας και συλλαμβάνοντας τον «μυστηριώδη ξένο» ως λάγνο διαφθορέα τους.
.
Σκηνοθεσία: Χρήστος Σουγάρης.
Ερμηνεύουν: Γιώργος Κοψιδάς, Νίκος Καρδώνης, Δημήτρης Ήμελλος, Στάθης Κόικας, Κρις Ραντάνοφ, Χριστόδουλος Στυλιανού, Μανώλης Μαυροματάκης, Νίκη Σερέτη, Μυρτώ Αλικάκη, Μαρίζα Τσάρη, Γωγώ Καρτσάνα, Ηλέκτρα Σαρρή, Ξένια Ντάνια, Δέσποινα Μαρία Μαρτσέκη, Ρούλα Πατεράκη, Κώστας Λάσκος, Άρης Καλλέργης.
 
-Πληροφορίες  για την παράσταση, κλικ  εδώ
- Θεσσαλονίκη: Δεν προβλέπεται.
.
-k-
.
«Οιδίποδας» του Σοφοκλή.
Τρεις αφηγητές ανασύρουν επί σκηνής την ιστορία του Οιδίποδα, του ανθρώπου που ήταν μοιραίο να φτάσει στην γνώση και σε όλη την οδύνη που αυτή επιφέρει. Σε ένα νεκρικό τοπίο, ένα τοπίο λοιμού, ο Οιδίπους- βασιλιάς της Θήβας , επιχειρεί να μάθει την αιτία της «αρρώστιας», την αιτία που όλος ο λαός του «νοσεί». Η διαδικασία αυτής της έρευνας οδηγεί στην επώδυνη απάντηση. Η αρρώστια είναι ο ίδιος.

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Καραντζάς.
Ερμηνεύουν: Μιχάλης Σαράντης, Μαρία Κεχαγιόγλου, Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης.

-Πληροφορίες  για την παράστασηΠανελλαδική περιοδεία, κλικ εδώ
Θεσσαλονίκη: Θέατρο Κήπου Τρίτη 25 και Τετάρτη 26 Αυγούστου, κλικ  εδώ
.
-k-
.
«ART» της Γιασμίνα Ρεζά.

Σκηνοθεσία:  Σταμάτης Φασουλής. 
Ερμηνεύουν: Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Θανάσης Κουρλαμπάς, Θανάσης Τσαλνταμπάσης..

-Πληροφορίες  για την παράσταση, πρόγραμμα περιοδείας, κλικ  εδώ
- Θεσσαλονίκη: Θέατρο Κήπου Τρίτη 25 Αυγούστου, κλικ εδώ
.  
 -k-
.
«Οδυσσέως σχεδία» του Ομήρου.
ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καλαμάτας
Η Οδύσσεια είναι ένα άκρως γοητευτικό παραμύθι με φιλοσοφικά και μυστικά μονοπάτια, που εύκολα διαβαίνει όποιος ταξιδευτής επιθυμεί, μέσα από την αφήγηση, να γίνει συνοδοιπόρος του Οδυσσέα. Είναι ένα κείμενο αρχετυπικό, ποιητικό, που μπορεί να διαβαστεί σε πολλαπλά επίπεδα. Μύηση στην ενήλικη ζωή. Επώδυνη διαδρομή προς τη γνώση, πορεία προς την ουσιαστική ενηλικίωση, καταγραφή ενός περάσματος από την προϊστορία των ηρώων και των κατορθωμάτων τους όπως καταγράφονται στα Έπη, στην εποχή της ιστορίας του νοήμονος όντος.

Σκηνοθεσία: Γιάννης Μαργαρίτης. 
Ερμηνεύουν: Κώστας Αρζόγλου, Χρυσάνθη Δούζη, Νίκος Καρδώνης, Στάθης Κόικας.

-Πληροφορίες  για την παράσταση, κλικ εδώ
- Θεσσαλονίκη: Ανοιχτό θέατρο Συκεών 30 Αυγούστου, κλικ  εδώ
.
-k-
.
«Αντιγόνη» του Σοφοκλή.
5η Εποχή Τέχνης.

Η Θήβα, όπου βασίλευε η γενιά των Λαβδακιδών, βρίσκεται σε κατάσταση δεινής πολιτικής κρίσης. Οι δυο γιοι του τελευταίου βασιλιά, του Οιδίποδα, που χάθηκε χτυπημένος από τη βαριά κατάρα που κατατρύχει τους Λαβδακίδες, συγκρούονται για τη διαδοχή. Και, ενώ ο Ετεοκλής μένεινα κυβερνά τη Θήβα, ο Πολυνείκης, εξόριστος, ξεσηκώνει στρατό από το Άργος για να επιτεθεί στην πόλη. Η επίθεση αποτυγχάνει, αλλά στη μάχη ο Ετεοκλής και ο Πολυνείκης αλληλοσκοτώνονται. Δεν απομένουν πλέον στη ζωή παρά οι δυο κόρες του Οιδίποδα, η Αντιγόνη και η Ισμήνη, τελευταίοι κρίκοι της αλυσίδας των Λαβδακιδών.

Σκηνοθεσία: Θέμης Μουμουλίδης.
Ερμηνεύουν: Ιωάννα Παππά, Γιώργος Χρυσοστόμου,Λουκία Μιχαλοπούλου, Μάνος Καρατζογιάννης, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη  Δημήτρης Σαμόλης.

-Πληροφορίες  για την παράσταση, κλικ  εδώ
-Θεσσαλονίκη: Ανοιχτό Θέατρο Συκεών Πέμπτη 23 και Παρασκευή 24 Ιουλίου.
-Πανελλαδική περιοδεία κλικ εδώ 
.
-k-
.
«Περιμένοντας τον Γκοντό» του Σάμιουελ Μπέκετ.
Ο Βλαδίμηρος και ο Εστραγκόν δύο επιζήσαντες μοναχικοί χαρακτήρες , συναντιούνται στο ίδιοσημείο για άλλη μια φορά. Μετέωροι σε ένα έρημο τοπίο, μιλούν, αστειεύονται, παίζουν , σιωπούν και περιμένουν. Ο Γκοντό υποσχέθηκε πως θα ’ρθεί. Είναι ψευδαίσθηση; Θα κρατήσει την τπόσχεση του και θα δώσει τη λύση; Υπάρχει και δοκιμάζει την πίστη τους; Ή μήπως αδιαφορεί για αυτούς και τους έχει ξεχάσει;

Σκηνοθεσία:  Γιάννης Κακλέας.
Ερμηνεύουν: Σπύρος Παπαδόπουλος, Θανάσης Παπαγεωργίου, Άρης Σερβετάλης, Ορφέας Αυγουστίδης.

-Πληροφορίες  για την παράσταση, κλικ  εδώ
Θεσσαλονίκη: Θέατρο Δάσους Τρίτη 25, Τετάρτη 26 & Πέμπτη 27 Αυγούστου, κλικ  εδώ
.
-k-
.
«Τα αγάλματα περιμένουν» του Ανδρέα Φλουράκη. 
Θεσσαλικό θέατρο.
Η παράσταση διαπραγματεύεται το ερώτημα «τι θα σώζαμε σήμερα σε περίοδο κινδύνου». Έμπνευση στάθηκε η επιχείρηση Απόκρυψης των αρχαιοτήτων όλων των Μουσείων της χώρας το 1940.
 
Σκηνοθεσία: Κυριακή Σπανού.
Ερμηνεύουν: Κυριακή Σπανού, Θανάσης Ζέρβας, Χρήστος Κορδελάς, Μαρσέλα Λένα, Ανδρομάχη Μακρίδου, Αθηνά Σακαλή, Βάνα Σλέιμαν, Ηρακλής Τζαφέτας, Παναγιώτης Τόλιας,
 
-Πληροφορίες  για την παράσταση, Πανελλαδική περιοδεία, κλικ  εδώ
- Θεσσαλονίκη: Ανοιχτό θέατρο Συκεών, Σάββατο 29 Αυγούστου, κλικ εδώ
.
-k-
.
«Καλιφόρνια Ντρίμιν» του Βασίλη Κατσικονούρη. 
ΔηΠεΘε Ιωαννίνων.
Στη σημερινή καταναλωτική κοινωνία, που όλα θεωρούνται «καθοδηγούμενα» και «προκατασκευασμένα», τέσσερα νέα παιδιά (δύο αγόρια και δύο κορίτσια) κωμικά, αφασικά, απελπισμένα, χαμένα κάπου σε μια μετεφηβική ηλικία, ψάχνουν τρόπο να ξεφύγουν από τη σκληρή πραγματικότητα και να βρουν την δική τους «Ιθάκη»! Με αφορμή ένα έγγραφο της στρατολογίας που καλεί τα δύο αγόρια να παρουσιαστούν στο στρατό, αποφασίζουν να φύγουν εκτός Ελλάδος για να βιώσουν το δικό τους όνειρο ή …μια ακόμα αυταπάτη;

Σκηνοθεσία: Λευτέρης Πλασκοβίτης - Χρήστος Χρήστου.

Ερμηνεύουν: Παπαδημητρίου Μιχάλης, Σταματοπούλου Δανάη, Τζελέπη Αναστασία, Χρήστου Χρήστος.
 
-Πληροφορίες  για την παράσταση,Πανελλαδική περιοδεία κλικ  εδώ
- Θεσσαλονίκη: Θέατρο Συκεών Τρίτη 25 Αυγούστου, κλικ εδώ
 .
-k-
.
«Αχ Έρωτα!» 
Δη.Πε.Θε. Κοζάνης.
Μία παράσταση-σύνθεση τεσσάρων έργων του μεγάλου ποιητή και δραματουργού Φεντερίκο Γκαρθία ΛΟΡΚΑ. Την τριλογία του «Ματωμένος Γάμος», «Γέρμα» και «Το σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα», μαζί με την λαϊκή κωμωδία «Η Θαυμαστή Μπαλωματού».

Σκηνοθεσία: Νανά Νικολάου.
Ερμηνεύουν: Νάντια Μπουλέ, Παναγιώτης Πετράκης, Γιάννης Καλατζόπουλος, Δήμητρα Στογιάννη, Χρήστος Ντόβας, Πελαγία Αγγελίδου, Έφη Σισμανίδου, Δημήτρης Συνδουκάς.

-Πληροφορίες  για την παράστασηΠανελλαδική περιοδεία, κλικ  εδώ
Θεσσαλονίκη:  Θέατρο Δάσους Δευτέρα 3 Αυγούστου
Ανοιχτό θέατρο Συκεών Δευτέρα 24 Αυγούστου, κλικ εδώ
.
-k-
.
«Δάφνες και Πικροδάφνες» των Δημήτρη Κεχαΐδη και Ελένης Χαβιαρά.
Στην Τρίπολη κατά τη διάρκεια προεκλογικής περιόδου. Ο Κώστας, ο Βασίλης, ο Τάσος και ο Αλέκος, οι τοπικοί υποστηρικτές υποψήφιων βουλευτών, μαζεύονται μια χειμωνιάτικη νύχτα και συζητούν για τις επερχόμενες εκλογές θέλοντας ο καθένας να αποδείξει την ικανότητα, τη δύναμη και την εξουσία που διαθέτει. Πιστεύοντας ότι είναι μεγάλα πολιτικά μυαλά και ισχυροί κομματάρχες, ονειρεύονται τη στιγμή που όλα και όλοι θα υποταχθούν στην εξουσία τους. Ο καθένας τους κρατά κρυμμένα μυστικά

Σκηνοθεσία: Πέτρος Φιλιππίδης.
Ερμηνεύουν: Πέτρος Φιλιππίδης, Τάσος Χαλκιάς, Κωνσταντίνος Ασπιώτης, Θανάσης Πατριαρχέας. 
-Πληροφορίες  για την παράσταση, πρόγραμμα περιοδείας, κλικ εδώ
Θεσσαλονίκη: Θέατρο Γης Κυριακή 26 και Δευτέρα 27 Ιουλίου, κλικ εδώ
.
-k-
.
«Δον Καμίλο» του Ζοβάνι Γκουαρέσκι.

Κυρίαρχα πρόσωπα δύο παιδικοί φίλοι, ο Δον Καμίλο και ο Πεπόνε. Η μεταξύ τους σχέση, αγάπης και μίσους, η έντονη πολιτική αντίθεση του αιδεσιμότατου Δον Καμίλο με τον κo Πεπόνε, καθώς και όλη η πλοκή του έργου, από το οποίο δε λείπει ο έρωτας, δημιουργεί απίστευτες καταστάσεις, που θα κάνουν τον θεατή να γελάσει με την καρδιά του, να συγκινηθεί και να προβληματιστεί.
 
Σκηνοθεσία: Γιωργος Ματαράγκας. 
Ερμηνεύουν: Πέτρος Ξεκούκης, Γιώργος Ματαράγκας,  Σταμάτης Τζελέπης, Ελένη Φιλίνη, Γιάννης Κρητικός,Ρέα Τουτουνζή, Ηλίας Παπακωνσταντίνου – Iωάννα Πετσίνη.
 
-Πληροφορίες  για την παράσταση, κλικ  εδώ
- Θεσσαλονίκη: ....
-Πανελλαδική περιοδεία κλικ  εδώ
.
-k-
.
«Προσοχή ο φίλος δαγκώνει» της Carole Greep.
Δύο ζευγάρια, τέσσερις διαφορετικοί χαρακτήρες, μπλέκουν τις «γραμμές» φιλίας, δημιουργούν απρόοπτες καταστάσεις που φθάνουν στη γελοιότητα και ανακαλύπτουν πως οι καλύτεροι φίλοι τους δεν είναι και τόσο ...φίλοι όπως πίστευαν.
 
Σκηνοθεσία: Βλαδίμηρος Κυριακίδης.
Ερμηνεύουν: Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Μέμος Μπεγνής, Ναταλία Δραγούμη, Ευαγγελία Μουμούρη.
 
-Πληροφορίες  για την παράστασηκλικ  εδώ
-Θεσσαλονίκη: Θέατρο Γης, Τρίτη 28 και Τετάρτη 29 Ιουλίου.
-Πανελλαδική περιοδεία κλικ εδώ
.
-k-
 
«Από Θέση Ισχύος - Η δύναμη του δημόσιου λόγου»
ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ ΣΕΡΡΩΝ

Λόγοι και διαγγέλματα που εκφωνήθηκαν σε κρίσιμες καμπές της αρχαίας Ελληνικής ιστορίας, από ανθρώπους σε θέση ισχύος. Στο επίκεντρο ο δημόσιος χώρος και ο δημόσιος λόγος.  Πολίτες και Πολιτικοί μέσα στην ιστορία. Αψιμαχίες, λόγοι που δίχασαν και ένωσαν, που ανέστησαν το ηθικό και κατακεραύνωσαν αντιπάλους. Λόγοι που ενίοτε καθοδηγούν επιμελώς το κοινό αίσθημα  και φλερτάρουν με τη δημαγωγία.

Σκηνοθεσία: Ένκε Φεζολλάρι. 
Ερμηνεύουν: Φιλαρέτη Κομνηνού, Αλέκος Συσσοβίτης, Άννα Μάσχα, Καλλιόπη Ευαγγελίδου.
 
-Πληροφορίες  για την παράσταση, πρόγραμμα περιοδείας κλικ  εδώ
- Θεσσαλονίκη: Θέατρο Κήπου  Πέμπτη 30 Ιουλίου.
Θέατρο Συκεών Κυριακή 23 Αυγούστου.
 
-k-
 
«Ένα μωρό για 3» της Coline Serreau.
Μια δροσερή κωμωδία που αναγκάζει τρεις εργένηδες να αντιμετωπίσουν άγριους γκάνγκστερς και καχύποπτους αστυνομικούς ενώ βιώνουν απροσδόκητα τη συγκλονιστική και σαρωτική ευθύνη της πατρότητας και παράλληλα ξυπνούν μέσα τους, πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Σκηνοθεσία: Θέμις Μαρσέλλου. 
Ερμηνεύουν: Παύλος Χαϊκάλης, Κώστας Αποστολάκης, Γιάννης Δρακόπουλος, Φωτεινή Αθερίδου, Κώστας Φαλελάκης, Έφη Σταυροπούλου, Μαρία Βασιλάτου, Θέμις Μαρσέλλου.
 
-Πληροφορίες  για την παράσταση, κλικ  εδώ
- Θεσσαλονίκη: -
-Πανελλαδική περιοδεία κλικ  εδώ
 
-k-
 
«Το καρέ του έρωτα» του Κώστα Πρετεντέρη.
Μια φιλική συντροφιά, περνάει την ώρα της με ερωτικές, οικονομικές,  συζυγικές και αστυνομικές ίντριγκες, σ’ ένα κοσμοπολίτικο νησί,  κι ο θεατής απολαμβάνει “την διασκεδαση μέσα στην διασκέδαση”.

Σκηνοθεσία: Γιώργος Φρατζεσκακης. 
Ερμηνεύουν: Οδυσσέας Σταμουλης, Μάκης Πατελης, Σοφία Μανωλακου, Γιαννης Παπαθανασης,  Κώστας Ζεκος, Κυριακή Γασπαρη, Νελλη Γκινη.
 
-Πληροφορίες  για την παράσταση, κλικ  εδώ
- Θεσσαλονίκη: -
-Πανελλαδική περιοδεία κλικ  εδώ
 
-k-
.
«Η Σπείρα» του Έρωτα» των Ανδρομάχης Δαυλού – Άρη Γραικούση.
Πρόκειται για μια μελοποιημένη συρραφή θεατρικών κειμένων μεγάλων συγγραφέων, που μιλούν για τον έρωτα και ενώνουν το χθες με το σήμερα ως αντίδοτο της πρωτόγνωρης και αποστασιοποιημένης πραγματικότητας που βιώνουμε.

Σκηνοθεσία: Ανδρομάχης Δαυλού.
Ερμηνεύουν: Ανδρομάχη Δαυλού Άρης Γραικούσης.
.
-Πληροφορίες  για την παράσταση, κλικ  εδώ 
Θεσσαλονίκη: Θέατρο...
-Πανελλαδική περιοδεία κλικ  εδώ 
.
-k-
.
«ΝΟΣΤΟΣ  Ρίζα μ’ και κλαδί μ’…» του Δημήτρη Πιπερίδη.
Θίασος «Τεμετέρ» 
 
Σκηνοθεσία: Τάκης Βαμβακίδης.
Ερμηνεύουν:
.
-Πληροφορίες  για την παράσταση, κλικ  εδώ
- Θεσσαλονίκη: Ανοιχτό Θέατρο Παλατάκι Τετάρτη 1 Ιουλίου.
-Πανελλαδική περιοδεία κλικ εδώ
.
-k-

«Ποιος σκότωσε το σκύλο τα μεσάνυχτα;» του Σάιμον Στίβενς.
Είναι 7 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα. Ο 15χρονος Κρίστοφερ στέκεται δίπλα στον σκοτωμένο σκύλο της γειτόνισσάς του, της κ. Σίαρς, που τον έχουν καρφώσει με ένα δικράνι. Η κ. Σίαρς θα καλέσει την αστυνομία, και ο Κρίστοφερ για πρώτη φορά στη ζωή του θα οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα, όπου θα του γίνει σύσταση. Παρά την απαγόρευση του πατέρα του, ο Κρίστοφερ αποφασίζει να λύσει το μυστήριο του σκοτωμένου σκύλου, γιατί πιστεύει πως ο δολοφόνος πρέπει να βρεθεί και να τιμωρηθεί. 

Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος. 
Ερμηνεύουν: Γιάννης Νιάρρος, Έλενα Μαρσίδου, Ειρήνη Μακρή. Θύμιος Κούκιος, Μαρία Κατσανδρή.

-Πληροφορίες  για την παράσταση, κλικ  εδώ
- Θεσσαλονίκη: ….. 
-Πανελλαδική περιοδεία κλικ  εδώ

-k-

Ε Π Α Ν Α Λ Η Ψ Ε Ι Σ
 
«Μήδεια» του Μποστ.
 
Στη Μήδεια, ο Μέντης Μποσταντζόγλου (Μπόστ) ξεκίνησε να γράψει ένα έργο βασισμένο στην ομώνυμη τραγωδία του Ευριπίδη και κατέληξε να μιλάει σε δεκαπεντασύλλαβο για μια γυναίκα στυγνή, κακούργα δολοφόνισσα, που έσφαξε τα παιδιά της επειδή ήτανε κάτι παλιόπαιδα που δεν παίρνανε τα γράμματα και δεν θέλανε να δουλέψουν. Σαν να μην της έφταναν όλα αυτά είχε κι έναν άντρα, τον Ιάσωνα, που την κεράτωνε από πάνω με μία καλόγρια! Έτσι, θολωμένη η Μήδεια αρπάζει το χασαπομάχαιρο απ’ την κουζίνα και φευ! Αντί να σφάξει τα παιδιά της σκοτώνει κάτι συμμαθητές τους που είχανε πάει στο σπίτι να τα συναντήσουν.
 
Σκηνοθεσία: Νικορέστης Χανιωτάκης. 
Ερμηνεύουν:  Μάκης Παπαδημητρίου, Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, Γιάννης Δρακόπουλος,Τζένη Θεωνά, Νικορέστης Χανιωτάκης, Γεράσιμος Σκαφίδας, Μπέτυ Αποστόλου, Άννα Κλάδη.
 
-Πληροφορίες  για την παράσταση, πρόγραμμα περιοδείας, κλικ εδώ 
- Θεσσαλονίκη: Θέατρο Γης Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου.

-k-

«Η πόρνη από πάνω» του Αντώνη Τσιπιανίτη.
Η Ερατώ -η νοικοκυρά από κάτω- μιλάει για τον έρωτα, την απόρριψη, την προδοσία, τη βαναυσότητα σε βάρος των γυναικών, τους διεφθαρμένους δημόσιους λειτουργούς, την έλλειψη αυτοεκτίμησης. Με υπομονή και στωικότητα ζει στο περιθώριο, μέχρι την ημέρα που στο από πάνω διαμέρισμα μετακομίζει μια πόρνη. Και τότε….. ‘’
 
Σκηνοθεσία: Σταμάτης Πατρώνης. 
Ερμηνεύουν: Κατερίνα Διδασκάλου.
 
-Πληροφορίες  για την παράσταση - Πανελλαδική περιοδεία, κλικ  εδώ
- Θεσσαλονίκη: -
 
-k-
 
«Το Τάβλι» του Δημήτρη Κεχαΐδη.
Ο Φώντας (Γεράσιμος Σκιαδαρέσης) και ο Κόλιας (Ιεροκλής Μιχαηλίδης) δυο φίλοι και κουνιάδοι, κάθονται ένα ζεστό αυγουστιάτικο απόγευμα μετά από ένα μεσημεριανό ύπνο, την ώρα του ιερού απογευματινού καφέ στη βεράντα τους και συζητούν πως θα πιάσουν την καλή και θα γλυτώσουν από τη φτώχεια τους. Το σχέδιο «όπως πάντα» καλά οργανωμένο και σίγουρο, μας δείχνει όλο το νεοελληνικό όνειρο που πλάθεται από ευτελή υλικά.
 
Σκηνοθεσία: Λευτέρης Γιοβανίδης
Ερμηνεύουν: Ιεροκλής Μιχαηλίδης και Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.
 
-Πληροφορίες  για την παράσταση, κλικ  εδώ
- Θεσσαλονίκη: Θέατρο Κήπου Δευτέρα 31 Αυγούστου και Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου.
-Πανελλαδική περιοδεία κλικ  εδώ
.
-k-
 
«Το παγκάκι» του Αλεξάντερ Γκέλμαν.
Μια κωμικοτραγική ιστορία δύο μοναχικών και απελπισμένων ανθρώπων, που θα μπορούσε να συμβεί παντού, σε κάθε χώρα, σε κάθε πόλη. Μία ιστορία που εγείρει ένα ιδιαίτερο σύγχρονο και βασανιστικό ερώτημα: μπορούν πλέον οι άνθρωποι να ζήσουν πραγματικά μαζί; Κι αν ναι, πώς θα μπορούν να το επιτύχουν, αν συνεχώς κρύβει ο ένας απ’ τον άλλον αυτό που πραγματικά είναι;

Σκηνοθεσία: Γιώργος Κιμούλης.
Ερμηνεύουν: Γιώργος Κιμούλης, Φωτεινή Μπαξεβάνη.
.
-Πληροφορίες  για την παράστασηκλικ εδώ 
Θεσσαλονίκη: ....
-Πανελλαδική περιοδεία κλικ εδώ 
.
-k-
.
«Αντιγόνη» του Σοφοκλή.
Ομάδα Σημείο Μηδέν.

Σκηνοθεσία: Σάββας Στρούμπος.
Ερμηνεύουν: Έβελυν Ασουάντ, Κωνσταντίνος Γώγουλος, Έλλη Ιγγλίζ, Γιάννης Γιαραμαζίδης, Ρόζυ Μονάκη, Στέλιος Θεοδώρου – Γκλίναβος, Άννα Μαρκά - Μπονισέλ.
.
-Πληροφορίες  για την παράσταση, κλικ  εδώ 
Θεσσαλονίκη: Θέατρο...
-Πανελλαδική περιοδεία κλικ  εδώ 
.
-k-
.
«Δεν ακουω, δε βλεπω, δε μιλαω» του Γιώργου Θεοδοσιάδη.
Ένας κουφός.Ένας τυφλός. Ένας μουγκός. Είναι φίλοι, ζουν μαζί κι αντιμετωπίζουν από κοινού τις αντιξοότητες που δημιουργεί η καθημερινότητα και οι ειδικές τους δυνατότητες. Σ’ αυτή την μικρή Βαβέλ, σ’ αυτήν την εντελώς ασυνήθιστη συνύπαρξη, ο κάθε ήρωας έχει αναπτύξει τον δικό του κώδικα για να επικοινωνεί με τους άλλους. Και τα καταφέρνουν τόσο… όσο… Κάποια στιγμή μπαίνει στην ζωή τους μια κοπέλα γεμάτη δύναμη και αισιοδοξία, ένας άγγελος της αγάπης. Και όλα αλλάζουν ξαφνικά. Την διεκδικούν και οι τρεις, ποιος και με τι τρόπο θα την κερδίσει;
.
Σκηνοθεσία: Σπύρος Σπαντίδας.
Ερμηνεύουν: Σπύρος Πούλης Σπύρος Σπαντίδας Σταύρος Νικολαϊδης, Μυριέλλα Κουρεντή.
.
-Πληροφορίες  για την παράσταση, κλικ εδώ 
Θεσσαλονίκη: Θέατρο Κήπου Τετάρτη 26 & Πέμπτη 27 Αυγούστου
-Πανελλαδική περιοδεία κλικ  εδώ 
.
-k-
.
«Ο Κήπος» του Μ. Γκόυτς.
Δύο μοναχικοί άνθρωποι συναντιούνται σε μια προσπάθεια να γεφυρώσουν δύο εντελώς διαφορετικούς κόσμους και να βρουν, ο καθένας με τον τρόπο του, τη σωτηρία. Η διαδρομή που πρέπει να διανύσουν είναι μεγάλη.

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Μυλωνάς.
Ερμηνεύουν: Στέλιος Μάινας, Κάτια Σπερελάκη.
.
-Πληροφορίες  για την παράστασηΠανελλαδική περιοδεία κλικ εδώ 
Θεσσαλονίκη: .... 
.
-k-
.
«Σκηνές από έναν Γάμο» του Ίνγκμαρ Μπέργκμαν.
Ένα ζευγάρι, μια ιστορία είκοσι χρόνων. Υπάρχει άραγε η τέλεια σχέση; Ο Γιόχαν και Μαριάννα είναι –φαινομενικά τουλάχιστον- το τέλειο ζευγάρι. Κι όμως μια ματιά, μια παύση, μια μισοτελειωμένη φράση, μια αδιόρατη κίνηση ίσως μαρτυρούν ένα χάσμα. Τι θα συμβεί όταν αυτό το χάσμα έρθει στο φως;

Σκηνοθεσία: Αντώνης Λουδάρος
Ερμηνεύουν: Αντώνης Λουδάρος, Παυλίνα Χαρέλα. 

-Πληροφορίες  για την παράστασηκλικ  εδώ
Θεσσαλονίκη: .....
-Πανελλαδική περιοδεία κλικ  εδώ 
.
-k-
.
«Η Ζωή Μετά» του Αρκά.
Ο Μπαμπάς Σπουργίτης προσπαθεί να ξεπεράσει την προδοσία της σπουργιτίνας, να βρει καινούργια σύντροφο και να χαλιναγωγήσει το “τέρας” που έχει για γιο. Ο Ισοβίτης βρίσκει παρηγοριά στο μοναδικό πλάσμα που του προσφέρει τη φιλία του με το αζημίωτο, τον βρωμερό ποντικό Μοντεχρήστο, ενώ ο Θανατοποινίτης γράφει την αυτοβιογραφία του περιμένοντας χάρη. Τέλος, στην κόλαση και στον παράδεισο τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως μας τα είπαν. Ζωή μετά υπάρχει, αλλά κάτι μας θυμίζει από τα πριν.

.
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αγοράς.
Ερμηνεύουν:  Θανάση Βισκαδουράκη τον Γιώργο Γιαννόπουλο, τη Σοφία Βογιατζάκη, τον Πέτρο Μπουσουλόπουλο, τον Χρήστο Τριπόδη, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Αγορά.. 

-Πληροφορίες  για την παράστασηκλικ  εδώ
Θεσσαλονίκη: .....
-Πανελλαδική περιοδεία κλικ  εδώ

-k- 
.
«Ο Τζόνι πήρε το όπλο του» του Ντάλτον Τράμπο.
Ένα σκληρό και καθηλωτικό αντιπολεμικό έργο, αλλά ταυτόχρονα μια οριστική κατάφαση στη ζωή και μαζί ένα βαθιά πολιτικό έργο από εκείνα που τα γέννησε η εποχή –μετά από έναν καταστροφικό Παγκόσμιο Πόλεμο και λίγο πριν ξεκινήσει ο επόμενος.


Σκηνοθεσία: Σοφία Αδαμίδου.
Ερμηνεύουν:  Τάσος Ιορδανίδης. 

-Πληροφορίες  για την παράστασηκλικ  εδώ
Θεσσαλονίκη: .....
-Πανελλαδική περιοδεία κλικ  εδώ

-k- 
.
«Κατερίνα» του Αύγουστου Κορτώ.
 
Η Κατερίνα έχει μόλις αυτοκτονήσει και αρχίζει να αφηγείται την καταραμένη ζωή της. Φάρμακα, χάπια, σύζυγος και γιος, αγάπη και μίσος, ομοφυλοφιλία,, αυτοσαρκασμός, χιούμορ ανακατεμένο με πόνο, στοργή μέσα από στριγγλιές, και απόπειρες αυτοκτονίας αποτελούν την χαοτική πραγματικότητα της ηρωίδας που παλεύει με τη διπολική διαταραχή και γραπώνεται από όποιον μπορεί, με αποτέλεσμα να παρασύρει μια ολόκληρη οικογένεια στη δίνη της αρρώστιας της.
 
Σκηνοθεσία: Γιώργος Νανούρης. 
Ερμηνεύουν: Γιώργος Νανούρης, Λένα Παπαληγούρα.
 
-Πληροφορίες  για την παράσταση, κλικ  εδώ
- Θεσσαλονίκη: ….
-Πανελλαδική περιοδεία κλικ  εδώ
.
-k-
.
ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

«Ο Θησέας και ο Μινώταυρος» της Κάρμεν Ρουγγέρη.
Ο διάδοχος του θρόνου των Αθηνών, Θησέας, αφού έμαθε από την μητέρα του, Αίθρα, για την καταγωγή του, παίρνει κάτω από ένα μεγάλο βράχο, τα πέδιλα και το σπαθί που του είχε αφήσει ο πατέρας του, Αιγέας, βασιλιάς των Αθηνών και ξεκινάει από την Τροιζήνα να πάει στην Αθήνα να τον συναντήσει. Δεν άκουσε όμως τη συμβουλή της μητέρας του να ταξιδέψει με καράβι, προτίμησε να πάει από την ξηρά. Ήθελε να ακολουθήσει ένα πιο δύσκολο και δύσβατο μονοπάτι, ώστε να καθαρίσει τον δρόμο από τους εγκληματίες και τους ληστές που λυμαίνονταν την περιοχή, έχοντας ως πρότυπο, τον Ηρακλή και τους άθλους  του.

Σκηνοθεσία: Κάρμεν Ρουγγέρη – Χριστίνα Κουλουμπή
Ερμηνεύουν: Κατερίνα Γεωργάκη, Ιουστίνα Μάτσιασεκ, Άρης Δελαγραμμάτικας, Χριστίνα Κουλουμπή, Μανώλης Κλωνάρης, Γιώργος Μπανταδάκης, Στέλιος Νίνης, Σωτήρης Σουριανός και Βασίλης Τσιγκριστάρης.

-Πληροφορίες  για την παράσταση, πρόγραμμα περιοδείας, κλικ  εδώ
- Θεσσαλονίκη: Θέατρο Κήπου Παρασκευή 28 Αυγούστου, κλικ εδώ
 .
-k-
.
«Όρνιθες – Η Πολιτεία των Πουλιών».
Δυο φίλοι, ο Πεισθέταιρος και ο Ευελπίδης, θέλουν να βρουν τον άνθρωπο που έγινε πουλί – τον Έποπα τον Τσαλαπετεινό για να μάθουν από αυτόν σε ποιο μέρος του κόσμου μπορεί κανείς να ζήσει ειρηνικά , με σεβασμό στον άνθρωπο και στη φύση. 

Σκηνοθεσία:  Δημήτρης Αδάμης.
Ερμηνεύουν: Θανάσης Βοϊδήλος, Γεωργία Μαυροειδοπούλου, Ντέπυ Μοράρη, Τάσος Ράπτης, Κωνσταντίνος Τσονόπουλος, Μαριλίζα Χρονέα και ο Βασίλης Γισδάκης. 

-Πληροφορίες  για την παράστασηκλικ  εδώ
Θεσσαλονίκη: Θέατρο...
-Πανελλαδική περιοδεία κλικ  εδώ
.
-k-
.
«Μικροί Κύριοι - Μικρές Κυρίες».
Η δύναμη της φιλίας" προάγει την ευγένεια και την ενσυναίσθηση με διασκεδαστικό τρόπο, μέσα από τις ιστορίες των διάσημων Μικρών Κυρίων, τα τραγούδια τους και τη συμμετοχή των παιδιών, από τις θέσεις τους και κρατώντας πάντοτε τις αποστάσεις ασφαλείας.

Σκηνοθεσία: Παυλίνα Χαρέλα
Ερμηνεύουν: Δεν αναφέρονται.

-Πληροφορίες  για την παράσταση, πρόγραμμα περιοδείας κλικ  εδώ
Θεσσαλονίκη: Θέατρο Κήπου Παρασκευή 31 Ιουλίου, κλικ εδώ
.
-k-
.
«Ο Ροβινσώνας και ο Κρούσος».
Δυο ξένοι ναυαγούν πάνω σε μια στέγη… στη μέση του πουθενά! Καθώς η στάθμη του νερού γύρω τους όλο και ανεβαίνει αναγκάζονται να ξεπεράσουν τις διαφορές τους και μέσα από έντονες συγκρούσεις να συνεργαστούν. Ο ένας μιλάει ελληνικά κι ο άλλος μία ξένη, ακαταλαβίστικη διάλεκτο! Όμως, στον μαγικό χώρο του θεάτρου, όπου όλα είναι εφικτά, οι δυο τους καταφέρνουν, όχι μόνο να συνεννοηθούν αλλά να γίνουν και… φίλοι!
.
Σκηνοθεσία: Ηλίας Μπαγεώργος.
Ερμηνεύουν: Φώτης Σπύρος, Νίκος Χρηστίδης.

-Πληροφορίες  για την παράστασηκλικ  εδώ 
Θεσσαλονίκη: Θέατρο Κήπου: Δευτέρα 3 Αυγούστου.
-Πανελλαδική περιοδεία κλικ εδώ 
.
-k-
.
«Ο Τζάκ & Η Φασολιά».
Ο Τζακ! Ένας ονειροπόλος νέος που ζει με την μητέρα του και την αγαπημένη του αγελάδα. Τα πράγματα ξαφνικά δυσκολεύουν πολύ και δυστυχώς ως μόνη λύση αναγκάζεται να πουλήσει την αγελάδα του. Το αντάλλαγμά του? Πέντε μαγικά φασόλια από έναν πολύ περίεργο άνθρωπο που συναντά τυχαία στον δρόμο για την αγορά.

Σκηνοθεσία: Γιώργος Πούλης. 
Ερμηνεύουν: Γιώργος Πούλης, Φιλήμων Ορκόπουλος κ.ά. 

-Πληροφορίες  για την παράσταση, κλικ  εδώ 
 - Θεσσαλονίκη: Δεν προβλέπεται.
-Πανελλαδική περιοδεία κλικ  εδώ 
.
-k-
.
«Χάνσελ & Γκρέτελ» Αδελφών Γκρίμμ.
Μέσα στο παγωμένο και σκοτεινό δάσος, ο Χάνσελ και η Γκρέτελ περιπλανώνται πάρα πολλή ώρα και ενώ η πείνα τους μεγαλώνει συνεχώς ,αντιλαμβάνονται πως έχουν  χαθεί! Ξαφνικά και για καλή τους τύχη , βλέπουν ένα πολύ παράξενο σπίτι ανάμεσα στα δέντρα ... ένα σπίτι που δεν μοιάζει με τα άλλα .Ένα σπίτι που σίγουρα δεν έχουν ξαναδεί έως τώρα.

Σκηνοθεσία: Γιώργος Πούλης.
Ερμηνεύουν: Κωνσταντίνος Φερεντούρος, Ιωάννα Δαρμή κ.ά.
.
-Πληροφορίες  για την παράσταση, κλικ  εδώ 
 - Θεσσαλονίκη: Δεν προβλέπεται.
-Πανελλαδική περιοδεία κλικ  εδώ 
.
.
-k-
.

Δείτε αυτά:

/
Όλες οι νέες παραστάσεις (πρεμιέρες) που θα δοθούν από 15/5/2019 έως 14/05/2020 στην πόλη της Θεσσαλονίκης, αυτόματα συμμετέχουν για τα 3 Βραβεία Κοινού καθώς και για τα Βραβεία Κριτικής Επιτροπής στα 10α Θεατρικά Βραβεία Θεσσαλονίκης 2020 Πληροφορίες για τα 10α ΘΒΘ θα βρείτε ΕΔΩ   ΕΔΩ
.
& αυτά:
 
-Τι παίζουν τα θέατρα στη Θεσσαλονίκη τώρα, κλικ εδώ.
.
τά:
Όλες οι θεατρικές παραστάσεις του καλοκαιριού 2020
– Πρόγραμμα παραστάσεων – Περιοδείες, εδώ
.
-Οι νέες ταινίες της εβδομάδαςκλικ εδώ.
.
Τι παίζουν τα θερινά σινεμά της Θεσσαλονίκης τώρα, κλικ εδώ.
.
-Θέατρο: Είδαμε & Σχολιάζουμε, κλικ εδώ.
-Συναυλίες: Είδαμε & Σχολιάζουμε, κλικ εδώ.
-Σινεμά: Είδαμε & Σχολιάζουμε, κλικ εδώ.
-Βιβλίο: Διαβάσαμε & Σχολιάζουμε, κλικ εδώ.
΄΄
-Κερδίστε προσκλήσεις - Βιβλίακλικ εδώ.
.
Ακολουθήστε μας στα social media
      


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Kulturosupa.gr
Kulturosupa.gr
μπές, δες, διάβασε, σχολίασε...

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη