Μερκούρεια 2019: Πρόγραμμα παραστάσεων 21-29/08/2019 στο Ανοιχτό Θέατρο Συκεών «Μάνος Κατράκης».

10564 Views
Μερκούρεια 2019: Πρόγραμμα παραστάσεων 21-29/08/2019 στο Ανοιχτό Θέατρο Συκεών «Μάνος Κατράκης». Μερκούρεια 2019: Πρόγραμμα παραστάσεων 21-29/08/2019 στο Ανοιχτό Θέατρο Συκεών «Μάνος Κατράκης».

. 

Χoρηγός επικοινωνίας: Kulturosupa.gr

.

 

.

♦ Τέσσερα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., το ΚΘΒΕ και δημοτικές σκηνές στη μεγάλη γιορτή του Θεάτρου και του Πολιτισμού, που ο δήμος Νεάπολης-Συκεών διοργανώνει για 25η χρονιά

 
Τα 25α «ΜΕΡΚΟΥΡΕΙΑ» ανοίγουν αυλαία την Τετάρτη 21 Αυγούστου και ολοκληρώνονται την Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019. Το διάστημα αυτό, το Δημοτικό Ανοιχτό Θέατρο «Μάνος Κατράκης» στις Συκιές (Κ.Κουν 13) θα αποτελέσει τη σκηνή-βήμα όπου τέσσερα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., το ΚΘΒΕ και οι δημοτικές σκηνές του δήμου Νεάπολης-Συκεών θα παρουσιάσουν τις φετινές θεατρικές παραγωγές τους, που τις χαρακτηρίζει η υψηλή ποιότητα, προσκαλώντας το κοινό να περιδιαβεί στους δρόμους της Τέχνης, του Θεάτρου και του Πολιτισμού.
 
Στα «ΜΕΡΚΟΥΡΕΙΑ 2019» συμμετέχουν τα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Λάρισας-Θεσσαλικό Θέατρο, Ιωαννίνων, Κοζάνης και Καλαμάτας, το ΚΘΒΕ και τα θεατρικά εργαστήρια του δήμου «ΘΕΣΠΙΣ» και «Μελίνα Μερκούρη». Η πρεμιέρα γίνεται με τη «Φαύστα» του Μποστ από το Θεατρικό Εργαστήρι «ΘΕΣΠΙΣ» του δήμου Νεάπολης-Συκεών για να ολοκληρωθούν οι παραστάσεις με το έργο «Ράφτης κυριών» του Φεϋντώ.
 
Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:    
.
Τετάρτη 21 Αυγούστου
ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ «ΘΕΣΠΙΣ»

«Φαύστα» του Μποστ
.
Σκηνοθεσία :   Γιώργος  Κιουρτσίδης
Σκηνικά –Κοστούμια- Επιμέλεια κίνησης: Άννα Μαρία Αγγελίδου
Μουσική :   Κώστας  Βόμβολος
Φωτισμοί : Γιώργος Κιουρτσίδης , Ανέστης Αμανατίδης
 
Παίζουν (με αλφαβητική σειρά)
Ροδούλα Αθανασίου, Γιώργος Βαρθόπουλος, Ξένια  Βασιλείου, Άννα  Καραγιαννίδου, Εύα Πετρίδου, Θεοδώρα Πολυμέρη, Ρεγγίνα Ρεντίνα, Αντώνης Τσιγερίδης, Νίκος Φαλάγγας, Μαρία Φαρμάκη, Αθηνά Χριστίδου.
 
Λίγα  λόγια για το έργο:
Η Φαύστα του Μπόστ είναι ένα εξαιρετικό δείγμα  παρωδιακής γραφής που σατιρίζει και «σφάζει» με το βαμβάκι, οικεία ήθη, αναγνωρίσιμα κοινωνικά φαινόμενα  ενώ παράλληλα σαρκάζει όλο το μικροαστικό οικοδόμημα και τον εξευτελισμό της γλώσσας. Με αριστοτεχνικό τρόπο  ο Μπόστ, συνθέτει  ένα καμβά όπου πάνω του , οι ρίμες , η ρημαγμένη καθαρεύουσα , το τραγικό και το κωμικό ανακατεύονται δημιουργώντας ένα σκηνικό παιχνίδι που στηρίζεται σε παράλογες καταστάσεις.
.
Είσοδος ελεύθερη.
 
Πέμπτη 22 Αυγούστου
ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΛΑΡΙΣΑΣ - ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ         

«Το χώμα βάφτηκε κόκκινο» του Νίκου Φώσκολου

Προσαρμογή – Σκηνοθεσία:  Κυριακή Σπανού
Σκηνικά:    Απόστολος – Φωκίων Βέττας
Κοστούμια – Κατασκευές:    Ολυμπία Σιδερίδου
Μουσική:   Κώστας Βόμβολος
Κίνηση:   Ρούλα Καραφέρη
Βοηθός σκηνοθέτης:  Σταματία Καγκελάρη
Φωτογραφία – Βίντεο:   Γιάννης Χατζηαντωνίου
Φωτισμοί:     Ζωή Μολυβδά Φαμέλη 
Βοηθός Σκηνογράφου:    Μαρία Όσσα
 
Παίζουν (αλφαβητικά):
Θανάσης Ζέρβας                                        
Ιωσήφ Ιωσηφίδης
Μαρσέλα Λένα
Δημήτρης Μάμιος
Αλέξανδρος Μούκανος
Χρήστος Κορδέλας

(Η παράσταση είναι κατάλληλη για παιδιά 13  χρονών και άνω.)

           
Το ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ  ανεβάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα  το έργο ΤΟ ΧΩΜΑ ΒΑΦΤΗΚΕ ΚΟΚΚΙΝΟ. Πρόκειται για  θεατρική  προσαρμογή του σεναρίου του Νίκου Φώσκολου,  που έγινε κινηματογραφική επιτυχία σε σκηνοθεσία Βασίλη Γεωργιάδη. Το έργο  ξεδιπλώνει τις  μεγάλες συγκρούσεις που εξελίχτηκαν  ανάμεσα σε κολίγους και τσιφλικάδες στο Θεσσαλικό Κάμπο στις αρχές του περασμένου αιώνα με βασικό αίτημα τη διανομή της γης στους ακτήμονες χωρικούς. Η περίοδος αυτή αποτελεί την κορυφαία εκδήλωση των αγώνων των Θεσσαλών χωρικών.  Το κείμενο  αφηγείται δύο ιστορίες. Η πρώτη ιστορία είναι η δολοφονία του Μαρίνου Αντύπα που πλήρωσε με τη ζωή του τις ιδέες του για διανομή της γης του Θεσσαλικού κάμπου στους χωρικούς. Η δεύτερη είναι η ιστορία μιας οικογένειας τσιφλικάδων και της σύγκρουσης που ξεσπάει άγρια ανάμεσα στα δύο αδέλφια  ακριβώς επειδή υποστηρίζουν διαφορετικές αξίες. Ο μεγάλος γιος ο Ρήγας υποστηρίζει αυταρχικά τις αξίες της απόλυτης κυριαρχίας πάνω στη γη και στους ανθρώπους της, ενώ ο μικρότερος, ο Οδυσσέας  πιστεύει ότι η γη ανήκει σ΄αυτούς που τη δουλεύουν. Την άγρια σύγκρουση των δύο αδελφών εντείνει η διεκδίκηση της ίδιας γυναίκας.
.
Τιμή εισιτηρίων:
10€ και 5€ παιδικό, ανέργων, πολύτεκνων,
ΑμεΑ και άνω των 65 χρόνων
 
Παρασκευή 23 Αυγούστου
ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

«Μαμά! Το δωμάτιο των θαυμάτων», των Ελένης Ευθυμίου και Σοφίας Ευτυχιάδου
.
Σύλληψη - Ιδέα: Ελένη Δημοπούλου
Σκηνοθεσία-Μουσική: Ελένη Ευθυμίου
Σκηνικά-Κοστούμια: Ευαγγελία Κιρκινέ
Κίνηση: Τάσος Παπαδόπουλος
Βίντεο: Θανάσης Καφετζής
Παραγωγή Ήχου: Μανόλης Σταματιάδης
Φωτισμοί: Ζωή Μολυβδά Φαμέλη
Κατασκευή Σκηνικού: Άκης Μάστακας
Βοηθός Ενδυματολόγου: Αγγελική Δαρίτση
Βοηθός Σκηνογράφου: Χριστίνα Κατσαρέα
 
Παίζουν
Ελένη Δημοπούλου
Χαρά Ζησιμάτου
Σοφία Μπλέτσου
 
Πρόκειται για μια παραγγελία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ιωαννίνων, που στηρίζει, με αυτόν τον τρόπο, την παραγωγή νέων νεοελληνικών κειμένων, αναδεικνύοντας νέες συγγραφικές φωνές, συμμετέχοντας ενεργά στον εμπλουτισμό και την εξέλιξη της νεοελληνικής δραματουργίας στη χώρα μας και ανοίγοντας νέους δρόμους στην υπόθεση νεοελληνικό έργο.
 
Μαμά! Το δωμάτιο των θαυμάτων: ένα έργο φόρος τιμής στη μητρότητα και το μυστήριο της ζωής. Τρεις γυναίκες. Τρεις διαφορετικές γενιές. Που τις ενώνει ένας ομφάλιος λώρος. Μια παράσταση για τη ζωή, που «συμβαίνει όταν άλλα προγραμμάτιζες εσύ», για την προσμονή, τον φόβο ή και την άρνηση της μητρότητας. Για μαμάδες που τα κατάφεραν και μαμάδες που δεν τα κατάφεραν. Για λάθη, λάθη, λάθη και χαρές. Μεγάλες χαρές. Για μαμάδες χταπόδια, που τα καταφέρνουν όλα, αν και με …δύο πόδια. Για την εκ νέου γέννηση του εαυτού μέσα από τη μητρότητα. Για μητέρες που έγιναν μητέρες στη μαμά τους. Για κόρες που έγιναν οι μάνες τους. Για την απώλεια. Της μάνας. Για έναν κόσμο χωρίς τη μαμά. Για μήτρες-δώρα. Και για μήτρες-φυλακές. Για αυτόν τον ομφάλιο λώρο που δένει, ξεδένει, κόβεται, γίνεται καλώδιο υπολογιστή, τηλεφώνου ή οξυγόνου. Για αυτόν τον ομφάλιο λώρο που μοιραζόμαστε όλοι/όλες. Γιατί, εάν κάτι μας συνδέει, είναι ότι όλοι/όλες κάποια στιγμή πρωταγωνιστήσαμε σε μια γέννα. Μαμά! Το δωμάτιο των θαυμάτων: εν τέλει ένα έργο για τη γραμμή της ζωής: «Σε συνεχίζω, περπατάω στη γραμμή που άφησες μισή, σε συνεχίζω ναι, εγώ – εσύ…».
 .
Τιμή εισιτηρίων:
10€ και 5€ παιδικό, ανέργων, πολύτεκνων,
ΑμεΑ και άνω των 65 χρόνων
 
Σάββατο 24 Αυγούστου
ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης

«Το τάβλι» του Δημήτρη Κεχαΐδη
.
Σκηνοθεσία: Λευτέρης Γιοβανίδης
Σκηνικά: Πουλχερία Τζόβα
Κοστούμια: Μαρία Παπαδοπούλου
Μουσική: Θοδωρής Οικονόμου
Φωτισμοί: Νίκος Σωτηρόπουλος
Bοηθός Σκηνοθέτη: Νίκη Σκιαδαρέση
 
Με τους : Ιεροκλή Μιχαηλίδη και Γεράσιμο Σκιαδαρέση
 
Ο Φώντας (Γεράσιμος Σκιαδαρέσης) και ο Κόλιας (Ιεροκλής Μιχαηλίδης) δυο φίλοι και κουνιάδοι, κάθονται ένα ζεστό αυγουστιάτικο απόγευμα μετά από ένα μεσημεριανό ύπνο, την ώρα του ιερού απογευματινού καφέ στη βεράντα τους και συζητούν πως θα πιάσουν την καλή και θα γλυτώσουν από τη φτώχεια τους. Το σχέδιο «όπως πάντα» καλά οργανωμένο και σίγουρο, μας δείχνει όλο το νεοελληνικό όνειρο που πλάθεται από ευτελή υλικά. Οι δυο ήρωες μας, ο Φώντας, άνθρωπος της πιάτσας και ο  Κόλιας πρώην αντιστασιακός και νυν λαχειοπώλης, ονειρεύονται να στήσουν μαζί μια κομπίνα, με στόχο τα μεγάλα κέρδη και την είσοδο στην υψηλή κοινωνία. Δύο χαρακτήρες αυθεντικοί, λαϊκοί, οικείοι, αναγνωρίσιμοι, τραγικοί και κωμικοί συνάμα, συνοψίζουν την ουσία της νεοελληνικής φιλοσοφίας.
 
Το "Τάβλι", είναι έργο προφητικό και γι' αυτό πάντα επίκαιρο, πρωτοανέβηκε στο Θέατρο Τέχνης τον Φεβρουάριο του 1972, μεσούσης της δικτατορίας, σε σκηνοθεσία του Κάρολου Κουν, με πρωταγωνιστές τον Νικήτα Τσακίρογλου ως Φώντα και τον Γιάννη Μόρτζο ως Κόλια. Από τότε, ανεβαίνει συχνά στις θεατρικές σκηνές, γεγονός που καταδεικνύει την οξυδερκή ματιά του συγγραφέα στη νεοελληνική νοοτροπία. 
 .
Τιμή εισιτηρίων:
10€ και 5€ παιδικό, ανέργων, πολύτεκνων,
ΑμεΑ και άνω των 65 χρόνων
.
 
Κυριακή 25 Αυγούστου
ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
 
«Μιστέρο Μπούφο» του Ντάριο Φο
 
Μετάφραση: Θωμάς Μοσχόπουλος
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Φραγκιόγλου
Φωτισμοί – μουσική επιμέλεια: Γιάννης Μαργαρίτης
 
Παίζουν
Γιώργος Τσαπόγας
Χάρης Φλέουρας
Δημήτρης Φραγκιόγλου
 
Πρόκειται για μια ιδιαίτερη ξεχωριστή κωμωδία, μια καυστική σάτιρα.
Ο Ντάριο Φο μεταγράφει τις εμβόλιμες κωμικές σκηνές των μεσαιωνικών λειτουργικών δραμάτων στα κείμενα που του χάρισαν το βραβείο Νόμπελ, όπου το θείο και το ανθρώπινο δράμα ξαναδιαβάζονται με τραγικό και  συνάμα κωμικό τρόπο και με έντονο κοινωνικοπολιτικό σχόλιο και καυστική σάτιρα. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι το συγκεκριμένο έργο έχει μεταφραστεί σε 30 διαφορετικές γλώσσες και έχει παρουσιαστεί σε όλον τον κόσμο με μεγάλη επιτυχία.
 
Το έργο συνδυάζει με μοναδικό τρόπο τη θεατρική παράδοση με το σύγχρονο κοινωνικοπολιτικό σχόλιο και τις ρίζες του θεάτρου.
 
Ο τίτλος στα ιταλικά σημαίνει «Κωμικό Μυστήριο» και λέγοντας μυστήριο εννοείται το ιερό δρώμενο, το θρησκευτικό ιερό δράμα του καθολικού κυρίως μεσαίωνα. Ο Φο συνέλεξε μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες και χαρακτηριστικές κωμικές σκηνές που αποτελούσαν αναπόσπαστο μέρος των εν λόγω ιερών δραμάτων και τις ξανάγραψε μετουσιώνοντας τις μπουφόνικες αυτές στιγμές σε αριστουργήματα προφορικού λόγου και σατιρικής ποίησης που εκμηδενίζουν χρονικές και ιδεολογικές αποστάσεις.
 .
Τιμή εισιτηρίων:
10€ και 5€ παιδικό, ανέργων, πολύτεκνων,
ΑμεΑ και άνω των 65 χρόνων
.
Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019
ΚΡΑΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

«Επταπύργιο- Ένας αιώνας σε μια μέρα 1899-1989»
.
Σύλληψη-Σκηνοθεσία: Εύη Σαρμή
Κείμενο-Επιλογή τραγουδιών: Νίκος Δημητρόπουλος
Εικαστική επιμέλεια: Σοφία Τσιριγώτη
Μουσική επιμέλεια-Σύνθεση: Γιάννης Τσεμπερλίδης
Κινησιολογική επιμέλεια: Πολυξένη Σπυροπούλου
Φωτισμοί: Στέλιος Τζολόπουλος
Μουσική διδασκαλία: Χρύσα Τουμανίδου
Βοηθός σκηνοθέτη: Κατερίνα Μάγια Ανδριανού
Οργάνωση παραγωγής: Φιλοθέη Ελευθεριάδου
 
Παίζουν
Μαριάννα Αβραμάκη, Ιορδάνης Αϊβάζογλου, Μάρκος Γέττος, Γιώργος Δημητριάδης, Χρήστος Διαμαντούδης, Γιάννης Μαστρογιάννης, Χρήστος Παπαδημητρίου, Χάρης Παπαδόπουλος, Άλκης Σπυρόπουλος, Πολυξένη Σπυροπούλου, Χρύσα Τουμανίδου, Γιάννης Τσεμπερλίδης, Δημήτρης Τσεσμελής.
 
Επταπύργιο. Μια θεατροποιημένη αφήγηση ενός τόπου με δυνατές μνήμες που ανασαίνει πολλούς αιώνες, αποτελώντας κομμάτι της ιστορίας της πόλης μας. Από τις ανάσες του βγαίνουν στεναγμοί, μουσικές, πόνοι και χαρές, παράξενα και τρυφερά. Μέσα από ανθρώπινες ιστορίες. Ηθοποιοί και μουσικοί του ΚΘΒΕ θα μας ταξιδέψουν σε ένα κομμάτι της ιστορίας του, από το 1899 έως το 1989. Ένα ταξίδι απ' το σκοτάδι στο φως.
 
Γιατί όσο ψηλά κι αν είναι τα τείχη, ο ουρανός μένει πάντα ανοιχτός……
 
Τιμή εισιτηρίων:
10€ και 5€ παιδικό, ανέργων, πολύτεκνων,
ΑμεΑ και άνω των 65 χρόνων
.
Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ
ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ»
.
«Ράφτης κυριών» του Φεϋντώ 
.
Απόδοση: Ερρίκος Μπελιές
Σκηνοθεσία: Σταμάτης Στάμογλου
Σκηνικά-Κοστούμια: Αναστασία Γυλλού
Στίχοι τραγουδιών: Νανά Νικολάου
Μουσική διδασκαλία: Κώστας Βόμβολος
Φωτισμοί: Ανέστης Αμανατίδης, Αναστασία Γυλλού, Σταμάτης Στάμογλου
Βοηθός πρόβας: Καίτη Λάζου
 
Παίζουν:
Μουλινό: Νικόλαος Δασκαλόπουλος
Υβόν: Πολυξένη Παρασκευά
Κυρία Αιγκρεβίλ: Γιώτα Καραβασίλη
 Ετιέν: Σάββας Παντελίδης   (Ιωάννης Παρασκευάς)
 Μπασινέ: Ορέστης Πρεφτίτσης
 Σουζάν: Μαίρη Σαμανάδη
 Ωμπέν: Σάκης Παπαγεωργίου
 Ρόζα: Φωτεινή Νέτσικα
 Κυρία Πομπινέτ: Αργυρώ Τσιώμου
 Μικρή Πομπινέτ: Καίτη Λάζου
 
Σε αυτό το εξαιρετικό δράμα, η Φλαντρώ, η κεντρική ηρωίδα του έργου, έχασε τον άνδρα που αγαπούσε πολύ νέα, όταν ήταν έγκυος στην πρώτη της κόρη. Ο δεύτερος ήταν ένας μέθυσος, την έδερνε, την απατούσε. Αυτός ο γάμος της έδωσε μία κόρη που την γέμισε μίσος, αφού στο πρόσωπό της έβλεπε τον καρπό της αδυναμίας της.
 
Η Φλανδρώ είναι μια ηρωίδα θηριώδης, ένα θηλυκό που αγνοεί την μητρότητα, τους νόμους της φύσης και του μέτρου. Μια γυναίκα θύμα του πόθου, του πάθους και της ζήλιας της.
 
Ο τρόπος που αναδύονται τα πραγματικά πρόσωπα των ηρωών, μέσα από την σκηνική δράση, δείχνει την δραματουργική σοφία του συγγραφέα. Ο Παντελής Χόρν τόλμησε όσο κανένας άλλος στην εποχή του, να εισάγει νέες προοπτικές και νέες οπτικές στην θεατρική θεματογραφία. Ψυχανεμίζεται πως κάτι δεν πάει καλά στην ανθρώπινη κατάσταση, γι’ αυτό στο βάθος του έργου του υπάρχει πολλή πίκρα και περισσότερη απελπισία.
 
Αυτήν ακριβώς την κατάσταση εκφράζει στην παράστασή μας, η παρουσία μιας νεαρής, αφηγήτριας ενός άτυχου έρωτα. Στο τέλος του έργου όλοι θα πρέπει να αποδεχτούν το τίμημα της αγάπης.
Με τον ''Ράφτη Κυριών'' ο Φεϋντώ ανανέωσε ριζικά το κωμικό θέατρο..Δημιούργησε τον δικό του μηχανισμό του γέλιου, που στηριζόταν στην ανάδειξη των κωμικών χαρακτηριστικών της κυρίαρχης τάξης της εποχής του, τη σεμνοτυφία, την υποκρισία, το θράσος και τον εγωκεντρισμό των ανθρώπων που ήταν πάντα χορτάτοι.
 
Με στέρεη δραματουργική δομή και παιχνιδιάρικη διάθεση, κινεί τους ήρωες σαν πιόνια μέχρι να καταλήξουν στο παράλογο και στο εξωφρενικό.Αυτή η κωμική βιαιότητα της σπαρταριστής φάρσας, κάνει το έργο μία πολύ σοβαρή ''θεατρική υπόθεση''.
 
Αντικείμενο του ''Ράφτη Κυριών'' η υποκρισία της ανθρώπινης συμπεριφοράς, σ΄ένα κόσμο που παριστάνει τον αξιοσέβαστο, όταν έχει ναυαγήσει κάθε ελπίδα να ζήσει ακόλαστα.
.
Είσοδος ελεύθερη.
==

Info:

ΑΝΟΙΚΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΥΚΕΩΝ
Καρόλου Κουν 13, Συκιές
Ώρα παραστάσεων: 9 μ.μ.
ΑΣΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ (23) Στάση Βίτσι, (28) Στάση Δεδέογλου, (18) Στάση Νηπιαγωγείο
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 2313 313 125, 2313 329 540
ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΥΚΕΩΝ
2310 631 305 (ισχύει τις ημέρες και ώρες των παραστάσεων)
www.dimosneapolis-sykeon.gr
.
Δείτε & αυτά:
 
-Τι παίζουν τα θέατρα στη Θεσσαλονίκη τώρα, κλικ εδώ.
-Τι παίζουν οι κινηματογράφοι στη Θεσσαλονίκη, κλικ εδώ.
-ΝΕΟ Τι παίζουν τα θερινά σινεμά της Θεσσαλονίκης τώρα, κλικ εδώ.
-Θέατρο: Είδαμε & Σχολιάζουμε, κλικ εδώ.
-Συναυλίες: Είδαμε & Σχολιάζουμε, κλικ εδώ.
-Σινεμά: Είδαμε & Σχολιάζουμε, κλικ εδώ.
-Βιβλίο: Διαβάσαμε & Σχολιάζουμε, κλικ εδώ.
.
-Κερδίστε προσκλήσεις - Βιβλία, κλικ εδώ.
 
-Θέατρο Δάσους & Θέατρο Γης 2019: πρόγραμμα εκδηλώσεων, κλικ εδώ.
-Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών: Πρόγραμμα εκδηλώσεων, κλικ εδώ. 
-Εδώ Θεσσαλονίκη: Η πολιτιστική ατζέντα του καλοκαιριού 2019.
Θέατρο, συναυλίες, φεστιβάλ κ.ά. Όλες οι εκδηλώσεις, κλικ εδώ
.
Ακολουθήστε μας στα social media
      

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Kulturosupa.gr
Kulturosupa.gr
μπές, δες, διάβασε, σχολίασε...

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη