Μάνος Κωστής: «Είμαι ευγνώμων στην χρονιά που φεύγει».

2855 Views
Μάνος Κωστής: «Είμαι ευγνώμων στην χρονιά που φεύγει». Μάνος Κωστής: «Είμαι ευγνώμων στην χρονιά που φεύγει».

.
Στιγμές του 2018 και ελπίδες για το 2019

Η Κουλτουρόσουπα απευθύνθηκε σε νέους –σχετικά- ηθοποιούς ρωτώντας τους: τι τους άφησε το 2018 στον επαγγελματικό τους χώρο, αν εκφράστηκαν όπως ήθελαν, αν κάτι τους δυσκόλεψε, πως είδαν γενικά την χρονιά που φεύγει και τι ελπίζουν να τους φέρει το 2019.
.
ή  αλλιώς, σκέψεις για τη χρονιά που φεύγει… και τι ελπίζουν γι’ αυτή που έρχεται…
,
,
Ο ηθοποιός Mάνος Κωστής έχει τον λόγο…
.
2018…
Μας αποχαιρετάει λοιπόν γοργά γοργά και αυτό το έτος! Πόσο γρήγορα κυλάει ο καιρός… Ασυνείδητο το πέρασμα του στη ζωή! Δεν έχω παρά μόνο να σκεφτώ αντίστροφα και να φέρω στο νου μου έντονες στιγμές, μοναδικές (σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο), δυνατά συναισθήματα και πολλά ταξίδια! Μία χρονιά που της είμαι ευγνώμων για τις επαγγελματικές μου δραστηριότητες έχοντας στο ενεργητικό μου 4 θεατρικά έργα! Ξεκίνησε με φινάλε του ενός και στην πορεία πραγματοποιήθηκαν άλλα τρία με τελευταίο στη σειρά το τωρινό που ανεβάσαμε στο θέατρο «Αθήναιον» (Πηνελόπη Δέλτα – Ίων Δραγούμης: Η Τελευταία Συνάντηση) εδώ, στη Θεσσαλονίκη!
.
Πρωτόγνωρες εμπειρίες, μοναδικοί -στο είδος τους- ρόλοι, σημαντικές συνεργασίες, γνωριμίες με εξαιρετικούς συναδέλφους και συνεργάτες… με μια διάθεση τρομερής ευφορίας, ανυπόμονης δημιουργίας και συνάμα - όπως είναι φυσικό σε κάθε δουλειά - έντονου άγχους, αναμονής και επίπονης - κάποιες φορές – προσπάθειας!
 
Όλα όμως για το καλύτερο αποτέλεσμα πάντα! Δεν έχω λοιπόν παρά να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους ανθρώπους που με πίστεψαν, με εμπιστεύτηκαν και μου πρόσφεραν γνώσεις, εμπειρίες και πάνω απ’ όλα… ευκαιρίες!
 
Εύχομαι και ευελπιστώ το 2019 να αγκαλιάσει κάθε σπίτι, κάθε άνθρωπο και να προσφέρει υγεία, ευτυχία, χαρούμενες στιγμές και πολλή αγάπη που όλοι μας έχουμε ανάγκη!

Δώρα αξίας!

.
Καθημερινά στην «Κ» και ως το τέλος του 2018, ακολουθούν νέες «Στιγμές του 2018 και ελπίδες για το 2019» από άλλους νέους ηθοποιούς. 
,
,
ΔΕΙΤΕ & ΑΥΤΑ:
.
,
.
Από την Κουλτουρόσουπα ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Kulturosupa.gr
Kulturosupa.gr
μπές, δες, διάβασε, σχολίασε...

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή