11α ΘΒΘ 2022: Πρόσκληση προς θεατρόφιλους. Απονείμετε τα Βραβεία Κοινού στην Τελετή Απονομής (28/09, ΕΜΣ)

4147 Views
11α ΘΒΘ 2022: Πρόσκληση προς θεατρόφιλους. Απονείμετε τα Βραβεία Κοινού στην Τελετή Απονομής (28/09, ΕΜΣ) 11α ΘΒΘ 2022: Πρόσκληση προς θεατρόφιλους. Απονείμετε τα Βραβεία Κοινού στην Τελετή Απονομής (28/09, ΕΜΣ)

11α Θεατρικά Βραβεία Θεσσαλονίκης 2022 

ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΒΡΑΒΕΙΩΝ
ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΘΕΑΤΡΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
Ώρα προσέλευσης: 19:00 – Ώρα έναρξης: 20:00
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
 
Τα 11α Θεατρικά Βραβεία Θεσσαλονίκης 2022 που διοργανώνει ο πολιτιστικός ιστότοπος kulturosupa επανέρχονται δριμύτερα και ζωντανά σε μια λαμπρή Τελετή Απονομής Βραβείων, η οποία προγραμματίζεται για την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 20:00 στο Θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών. Η βραδιά περιλαμβάνει θεατρικά και μουσικά δρώμενα, τιμητικά, ανασκόπηση περιόδου 2020/22, επώνυμες παρουσίες, πολλές βραβεύσεις και εκπλήξεις.

Ξετυλίγοντας το κουβάρι της παρουσίασης των 11ων Θ.Β.Θ. 2022 σας παρουσιάζουμε (με καθημερινές δημοσιεύσεις στην «Κ»δείτε εδώ) όλο το περιεχόμενο του προγράμματος που έχουν συμπεριληφθεί μέχρι και της 28 Σεπτεμβρίου στην Ε.Μ.Σ. Σας περιμένουμε όλους.

---

Πρόσκληση προς θεατρόφιλους. Γίνε εσύ αυτός που θα απονέμει τα Βραβεία Κοινού στα 11α ΘΒΘ 2022

Πάγια θέση των Θεατρικών Bραβείων Θεσσαλονίκης και μετά τη μεγάλη ανταπόκριση σας, αλλά και την εξαίρετη παρουσία σας κατά τη διάρκεια των Απονομών Βραβείων, τα 3 μεγάλα Bραβεία Κοινού όπως ακράδαντα πιστεύουμε, οφείλουν να απονεμηθούν από θεατρόφιλο κοινό. Θεατές που κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς, είδαν, έκριναν και ψήφισαν τις αγαπημένες τους παραστάσεις, ήρθε η ώρα να απονεμηθούν τα έπαθλα στους κατόχους από το κοινό τους.

Γι' αυτό προκηρύσσουμε και για φέτος ανοιχτό –απλό- διαγωνισμό για έναν ή μια υπερτυχερή θεατρόφιλο/η που θα ανέβουν στη σκηνή του θεάτρου να απονείμουν οι ίδιοι τα 3 Βραβεία Κοινού στα  11α Θεατρικά Βραβεία Θεσσαλονίκης, καθώς θα είναι και επίσημοι καλεσμένοι μας.
.
Για να συμμετάσχετε στην πρόταση - πρόσκληση πρέπει οπωσδήποτε:
-Την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου να είστε ελεύθεροι και να βρίσκεστε στο θέατρο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών το αργότερο έως τις 6:30 το απόγευμα.

-Να συμπληρώσετε τη φόρμα ενδιαφέροντος ΚΛΙΚ ΕΔΩ σημειώνοντας ονοματεπώνυμο, το  E-MAIL σας, ΥΠΗΡΕΣΙΑ επιλέγεται "Διαγωνισμός", στο ΘΕΜΑ γράφεται  ΘΕΑΤΡΟΦΙΛΟΣ και στο ΛΕΥΚΟ ΠΕΔΙΟ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ οπωσδήποτε το κινητό τηλέφωνο σας. Τέλος, ΠΑΤΑΤΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ και σας εμφανίζει το εξής μήνυμα: "Thanks! Your email was success fully sent".

-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΩΣ ΚΑΙ την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/09  

-Από τις συμμετοχές που θα λάβουμε θα κληρωθούν 1 άτομο (+ αναπληρωματικός) οι οποίοι θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά για να τους δοθούν όλες οι λεπτομέρειες.

Μην το σκέφτεστε καθόλου. Γίνε εσύ αυτός που θα απονέμει το ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΟΙΝΟΥ.

.

Αναφορές, άρθρα, παρουσιάσεις, συνεντεύξεις κ.α. για τα 11α ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2022, θα προλογίσουν όλο αυτό το διάστημα στην «Κ» 
Δεν έχετε παρά να μείνετε συντονισμένοι:  ΟΛΗ Η ΡΟΗ ΕΔΩ 

11α Θεατρικά Βραβεία Θεσσαλονίκης 2022 
ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΒΡΑΒΕΙΩΝ
ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΘΕΑΤΡΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
Ώρα προσέλευσης: 19:00 – Ώρα έναρξης: 20:00

Ε Ι Σ Ο Δ Ο Σ   Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Η

Χρήσιμες δημοσιεύσεις για τη βραδιά (εν εξελίξει):

-Πρόσκληση προς θεατρόφιλουςΓίνε εσύ αυτός που θα απονέμει το ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΟΙΝΟΥ 
..
Ακολουθήστε μας στα social media
       

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Kulturosupa.gr
Kulturosupa.gr
μπές, δες, διάβασε, σχολίασε...

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο