.
Το «Sorry λάθος κρεβάτι» επιστρέφει για να προσφέρει γέλιο και μαγικές θεατρικές στιγμές!
.
Ο Βασίλης Τσικάρας παρουσιάζει ξανά στο κοινό την βραβευμένη κωμωδία καταστάσεων (1ο βραβείο σεναρίου στα 8α Θεατρικά Βραβεία Θεσσαλονίκης 2017 – 2018) που σημείωσε τεράστια επιτυχία και θεωρείται ένα από τα καλύτερα έργα του.

Το «Sorry λάθος κρεβάτι» θα παρουσιάζεται στο Θέατρο Άρατος της Θεσσαλονίκης, από την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021 και κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 21.30.

Λίγα λόγια για το έργο: Ένα ζευγάρι αναγκάζεται μετά από ένα πολύωρο ταξίδι να καταφύγει αργά τη νύχτα σε ένα άθλιο μοτέλ προκειμένου να ξεκουραστεί. Σε αυτό τίποτα δεν φαίνεται να λειτουργεί σωστά, ενώ ο ιδιοκτήτης του, δείχνει αρκετά παράξενος. Η νευρικότητα και η κούραση οδηγεί το ζευγάρι σε μια απίστευτη ρήξη.

Η έλευση νέων πελατών στο μοτέλ προκαλεί αλυσιδωτές παρεξηγήσεις και φέρνει απίστευτες αποκαλύψεις. Τελικά, τι κρυφά μυστικά κρύβουν το εν λόγω ξενοδοχείο και οι ένοικοί του;

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Κείμενο-σκηνοθεσία: Βασίλης Τσικάρας
Παίζουν: Αχιλλέας Δημητριάδης, Σταύρος Δουκουζγιάννης, Νίνα Μυλωνά, Κική Σπύρου και ο Βασίλης Τσικάρας.
Σκηνικά – κοστούμια: Μαρία Βλάχου
Ήχος – φώτα: Γιάννης Λαζαρίδης, Χριστίνα Ασλανίδη
Trailer 2021: Βασίλης Τσικάρας
Φωτογράφιση: Γιώργος Φλέγγας, Βασίλης Τσικάρας
Αφίσα: Νίκος Γκάρας
Θέατρο ‘Αρατος : Μοσκώφ 12 με Φράγκων – Τ . 2315 312 487
Μέρες και ώρες: Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 21.30
Ο χώρος είναι covid – free
Παραστάσεις:
10 – 11 – 12/12/2021
17 – 18 – 19/12/2021
25 – 26/11/2021
01 – 02/01/2022
07 – 08 – 09/01/2022
Το θέατρο θα είναι κλειστό τις παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.
Εισιτήριο: 10 ευρώ γενική είσοδος.
Προπώληση: www.goldmall.gr
***
.
-Στιγμιότυπο από τη βράβευση του θεατρικού συγγραφέα Βασίλη Τσικάρα στα 8α Θεατρικά Βραβεία Θεσσαλονίκης 2018, θέατρο Κολοσσαίον.

.
-Κ-
Όλες οι νέες παραστάσεις (πρεμιέρες) που θα δοθούν έως 14/05/2022 στην πόλη της Θεσσαλονίκης, αυτόματα συμμετέχουν για τα 3 Βραβεία Κοινού καθώς και για τα Βραβεία Κριτικής Επιτροπής στα 11α Θεατρικά Βραβεία Θεσσαλονίκης 2022