
Μέχρι πότε σε «αντέχει» το σανίδι παλαίμαχε ηθοποιέ;
19 Ιουλίου 2019 με 0 Σχόλια 3902 Views
Η «Λωξάντρα», βασισμένη στο συναρπαστικό μυθιστόρημα της Μαρίας Ιορδανίδου, σε θεατρική απόδοση του Άκη Δήμου και σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη είναι μια γοητευτική παράσταση-ταξίδι στο χρόνο, μέσα από τα μάτια και τις συνταγές μιας χαρισματικής γυναίκας.
Περισσότερα ...Η τραγωδία «Ιφιγένεια η εν Αυλίδι» του Ευριπίδη, η μεγάλη καλοκαιρινή παραγωγή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, μετά το δυναμικό της ξεκίνημα από τη Θεσσαλονίκη, έρχεται στο Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου 2019.
Περισσότερα ...Μια βαθιά και ουσιαστική ανάγνωση στην κορυφαία ίσως κωμωδία του Αριστοφάνη. Είδε και σχολιάζει η Νάντια Νικολού.
Tα ίχνη του σπουδαίου Έλληνα ηθοποιού και περφόρμερ Γιώργου Μαρίνου έχουν χάσει εδώ και καιρό οι φίλοι και πρώην συνάδελφοί του, οι οποίοι ανησυχούν για την υγεία του
Περισσότερα ...