Αννα Παρασίδου: «Όταν προσπαθείς για κάτι που αγαπάς, μπορείς να το καταφέρεις».

2468 Views
Αννα Παρασίδου: «Όταν προσπαθείς για κάτι που αγαπάς, μπορείς να το καταφέρεις». Αννα Παρασίδου: «Όταν προσπαθείς για κάτι που αγαπάς, μπορείς να το καταφέρεις».

 .

Στιγμές του 2018 και ελπίδες για το 2019

Η Κουλτουρόσουπα απευθύνθηκε σε νέους –σχετικά- ηθοποιούς ρωτώντας τους: τι τους άφησε το 2018 στον επαγγελματικό τους χώρο, αν εκφράστηκαν όπως ήθελαν, αν κάτι τους δυσκόλεψε, πως είδαν γενικά την χρονιά που φεύγει και τι ελπίζουν να τους φέρει το 2019.
.
ή  αλλιώς, σκέψεις για τη χρονιά που φεύγει… και τι ελπίζουν γι’ αυτή που έρχεται…
,

,

.

H ηθοποιός Αννα Παρασίδου έχει τον λόγο…  

Άλλη μια χρονιά φεύγει αφήνοντας μου μόνο όμορφες σκέψεις και χαμόγελα. Μια χρονιά που ξεκίνησε με ένα ερωτηματικό για το ξεκίνημα και την πορεία μου ως ηθοποιός, καθώς ακόμα έκανα την πρακτική μου άσκηση. Φόβοι και ανησυχίες για το μέλλον ήταν συναισθήματα που με συνόδευαν αρκετά συχνά. Το 2018 όμως ήταν και η χρονιά που γνώρισα ανθρώπους, συναναστράφηκα με αυτούς, με εμπιστεύτηκαν και μου έδωσαν την ευκαιρία να ξεκινήσω ένα ταξίδι δύσκολο και απαιτητικό αλλά συνάμα δημιουργικό και γεμάτο εκπλήξεις. Η πρώτη μου επαγγελματική δουλειά ξεκίνησε με την Παυλίνα Χαρέλα και την "Πενταμορφη και το Τέρας" στο θέατρο Σοφούλη και συνέχισε με τον Κώστα Μελίδη και την παράσταση "Πέφτει η νύχτα". Σίγουρα μια καλή αρχή είναι άξια να φέρει και μια ακόμα καλύτερη συνέχεια.
 

Αυτό που θα κρατήσω όμως πιο πολύ από το 2018 είναι πως όταν προσπαθείς και κοπιάζεις για κάτι που αγαπάς, μπορείς να το καταφέρεις. Πολλά όνειρα και φιλοδοξίες για το νέο έτος δεν λείπουν φυσικά από το μυαλό μου. Η εξέλιξη μου ως άνθρωπος πρώτα απ' όλα αλλά και ως ηθοποιός είναι πρωταρχικό μου μέλημα. Η γνώση και η αυτοβελτίωση δεν σταματάει ποτέ. Το θέατρο είναι ένας κόσμος όπου κάθε μέρα ανακαλύπτεις και κάτι καινούριο που σε προκαλεί να το ερευνήσεις. Σίγουρα σε μια παράγραφο δεν μπορώ να αποτυπώσω όλες τις σκέψεις για τη νέα χρονιά, αλλά αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι πως θέλω να φέρω κάθε πρόκληση εις πέρας. Μικρούς και μεγάλους στόχους. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω και πάλι τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και μου έδωσαν την ευκαιρία να κάνω το παιδικό μου όνειρο πραγματικότητα.
.
.
Καθημερινά στην «Κ» και ως το τέλος του 2018, ακολουθούν νέες «Στιγμές του 2018 και ελπίδες για το 2019» από άλλους νέους ηθοποιούς. 
,
,
ΔΕΙΤΕ & ΑΥΤΑ:
.
,
.
Από την Κουλτουρόσουπα ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Kulturosupa.gr
Kulturosupa.gr
μπές, δες, διάβασε, σχολίασε...

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή