Actors Portfolio: Δημιουργήστε το βιογραφικό σας με φωτογραφίες υψηλών προδιαγραφών.

13292 Views
Actors Portfolio: Δημιουργήστε το βιογραφικό σας με φωτογραφίες υψηλών προδιαγραφών. Actors Portfolio: Δημιουργήστε το βιογραφικό σας με φωτογραφίες υψηλών προδιαγραφών.

 

Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη μιας νέας και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσας, για τον θεατρικό κόσμο της πόλης, συνεργασίας μεταξύ του Kulturosupa.gr και της φωτογράφου Ειρήνης Μπαϊρακτάρη.
 
Η Κουλτουρόσουπα, ως πολιτιστικό σάιτ έχοντας αποδείξει έμπρακτα τη μεγάλη αγάπη της στο θέατρο, στηρίζοντας με ποικίλους τρόπους το τοπικό καλλιτεχνικό δυναμικό, ήρθε η στιγμή να πραγματοποιήσει ένα ακόμα βήμα, με στόχο τη σωστή προώθηση των ενδιαφερόμενων ηθοποιών και γενικότερα καλλιτεχνών στην αναζήτηση εργασίας.
 .
.
Τί εννοούμε;
 
Τη δημιουργία ενός οργανωμένου «portfolio» με επαγγελματικές φωτογραφίες υψηλών προδιαγραφών που εγγυάται το στούντιο της έμπειρης φωτογράφου Ειρήνης Μπαϊρακτάρη και τη διαφημιστική του προώθηση με την πιστοποιημένα μεγάλη απήχηση κατά βάση στον θεατρικό κόσμο, μέσω του Kulturosupa.gr.  
 
Μια επαγγελματική ολοκληρωμένη πρόταση που λείπει γενικά από τον χώρο, ενώ είναι προφανής η αναγκαιότητά της σε εποχή έντονου ανταγωνισμού και κυριαρχίας της εικόνας, ιδιαίτερα στον καλλιτεχνικό κλάδο όπου πολλά κρίνονται από αυτήν. Κι εδώ το «μία εικόνα χίλιες λέξεις» δικαιώνεται πανηγυρικά και κυρίως… επαγγελματικά για τη συμμετοχή σε θεατρικά ή μουσικά σχήματα, την παραχώρηση συνεντεύξεων, τη δημιουργία αφισών κλπ.
 
.
Η πρόταση απευθύνεται σε κάθε καλλιτέχνη που συμφωνεί ότι ένα παρόμοιο «portfolio» επαγγελματικών φωτογραφιών και η προώθησή τους, αφενός αποτελεί σημαντικότατο κομμάτι της προσωπικής προβολής του και αφετέρου χρησιμότατη «παρακαταθήκη» που θα συνοδεύει σταθερά το βιογραφικό του.
 
Κι όλα τούτα με μια άκρως προσιτή τιμή για την οποία ,καθώς και για τις λοιπές λεπτομέρειες της επαγγελματικής μας πρότασης, οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν προσωπικά.
 
.

Και πιο συγκεκριμένα στο «Actors Portfolio» αναλαμβάνουμε και προσφέρουμε:

-Επαγγελματική φωτογράφηση.
 
-Περιλαμβάνει σειρά φωτογραφιών - πορτραίτων που θ αναδεικνύουν την προσωπικότητα και τις δυνατότητες έκφρασης του φωτογραφιζόμενου.
.
Η φωτογράφιση πραγματοποιείται στον πλήρη εξοπλισμένο επαγγελματικό χώρο (στούντιο) του Photo Stores Bairaktari (Παναγή Τσαλδάρη 8, Πλησίον Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου, Νεάπολη Θεσσαλονίκης).
 
.
-Όλο το φωτογραφικό υλικό παραδίδεται στον κάτοχο σε μορφή cd απεξέργαστο και κατ επιλογήν 10-15 φωτογραφίες επεξεργασμένες.
 
-Πριν την φωτογράφιση υπογράφεται συμφωνητικό για το ηθικό δικαίωμα των φωτογραφιών και την τήρηση προσωπικών δεδομένων.
 
-Το Portfolio μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά οποιονδήποτε τρόπο επιθυμεί ο καλλιτέχνης, όπως αποστολή επαγγελματικών προτάσεων, casting (οντισιόν), προσωπική προβολή μέσω κοινωνικών δικτύων κοκ
 
.
-Η φωτογράφηση πραγματοποιείται έπειτα από τηλεφωνικό ραντεβού.
 
-Το Kulturosupa.gr, (και εφόσον συνηγορεί ο κάτοχος), δημοσιεύει το εκάστοτε φωτογραφικό υλικό συμπεριλαμβανομένου βιογραφικού σημειώματος  στις σελίδες του με μόνο σκοπό την προβολή τους. Επιπλέον, η δημοσίευση μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον κάτοχο ως σελίδα «ενημέρωσης» και προώθησης των φωτογραφιών τους.
 
-Το Kulturosupa.gr προβάλει και προωθεί το «Actors Portfolio» στις σελίδες των κοινωνικών δικτύων του Facebook, Twitter, Instagram κ.α.
 
Στα πλαίσια του πρότζεκτ «Actors Portfolio», παρέχεται η δυνατότητα φωτογράφησης προβών, πρεμιέρας, φωτογραφίες δελτίων Τύπου, συνεντεύξεις, φωτογραφίσεις προώθησης σε κοινωνικά δίκτυα και άλλων εκδηλώσεων.
 
.
Πληροφορίες/διευκρινήσεις/ραντεβού:
 
Μπαϊρακτάρη Ειρήνη
Τηλ: 694 445 3219
.
Τσιρόγλου Ιωάννης
Τηλ: 698 310 1110
 
Ακολουθήστε το «Actors Portfolio» στα social media
    -   (προσεχώς]
 
Ευχαριστούμε τους ηθοποιούς Σπύρο Σαραφιανό, Βανέσσα Μπαρρέ, Δημήτρη Χατζηθεοδοσίου και Μαίρη Ανδρέου για τις φωτογραφίες παρουσίασης.

Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: Actors Portfolio

Αρθρογραφος

Kulturosupa.gr
Kulturosupa.gr
μπές, δες, διάβασε, σχολίασε...

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Νέες κυκλοφορίες | Κωνσταντίνος Πρωτόπαππας |Τα λόγια του Τσιν.
Νέες κυκλοφορίες | Κωνσταντίνος Πρωτόπαππας |Τα λόγια του Τσιν.
με 0 Σχόλια 1274 Views

Δεν ξέρω ακριβώς τι κάνει μια ταινία, βιβλίο η δίσκο αγαπημένο κάποιου. Ίσως η ταύτιση, ίσως το νόημα, η ροή, η χρονική στιγμή που αυτός ο κάποιος ασχολήθηκε με αυτό το κάτι, ίσως η ανάγκη Γράφει ο Κωνσταντίνος Πρωτόπαππας για την Κουλτουρόσουπα.

Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο