«Το Φάντασμα της Όπερας» στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης - Ναι, ό,τι έχετε ακούσει είναι αλήθεια!

6752 Views
«Το Φάντασμα της Όπερας» στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης - Ναι, ό,τι έχετε ακούσει είναι αλήθεια! «Το Φάντασμα της Όπερας» στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης - Ναι, ό,τι έχετε ακούσει είναι αλήθεια!

 


8 έως 26 Μαρτίου 2023
 
Η παράσταση - φαινόμενο των 140.000.000 θεατών παγκοσμίως, επιστρέφει με τους αυθεντικούς πρωταγωνιστές του West End του Λονδίνου!

Ό,τι έχετε ακούσει είναι αλήθεια!

Μετά από 49 soldoutπαραστάσεις, που σημείωσαν ρεκόρ εισιτηρίων στην ιστορία του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης και του Christmas Theater στην Αθήνα, το μιούζικαλ-υπερθέαμα του Andrew Lloyd Webber επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη στις 8 Μαρτίου 2023! 



Το ρομαντικό και επιβλητικό έργο του Andrew Lloyd Webber με τα διάσημα κλασσικά τραγούδια που έχουν αφήσει εποχή, το άρωμα σασπένς και μυστηρίου και την τρυφερή ιστορία αγάπης μεταξύ της Κριστίν και του μυστηριώδους «Φαντάσματος της Όπερας των Παρισίων» ανεβαίνει στη σκηνή του Christmas Theater και του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης με την υπογραφή κορυφαίων διεθνών συντελεστών.
.
Μια μεγαλειώδης παραγωγή που θα συναρπάσει και θα μαγέψει και τους πιο απαιτητικούς θεατές.
 


ΥΠΟΘΕΣΗ
Στο έργο που διαδραματίζεται στην όπερα του Παρισιού στα μέσα του 19ου αιώνα, παρακολουθούμε τη νεαρή τραγουδίστρια Κριστίν να κερδίζει τη μία ευκαιρία μετά την άλλη σε μία Λυρική Σκηνή στοιχειωμένη από την παρουσία ενός μυστηριώδους άνδρα που καλύπτει το πρόσωπό του με μάσκα και κρύβεται στα σκοτάδια των παρασκηνίων. Το «Φάντασμα» είναι ένας ιδιοφυής μουσικός και τραγουδιστής που χειραγωγεί την Κριστίν, βάζει τους δικούς του όρους για να εξασφαλίσει την επιτυχία της και κερδίζει τη συμπάθειά της - τουλάχιστον ως τη στιγμή της αναπόφευκτης προδοσίας που θα οδηγήσει και τους δύο σε ένα φλερτ με το θάνατο.



Η People Entertainment Group φέρνει το Phantom of the Οpera  στο επιβλητικό Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης τον Μάρτιο του 2023

Μη χάσετε την ευκαιρία να δείτε το ιστορικό ανέβασμα με τους καλύτερους ερμηνευτές στην 36άχρονη πορεία του έργου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους!

Το Φάντασμα της Όπερας, ένα πλάσμα με φωνή αγγέλου, φτιαγμένο από σκοτάδια και θρύλους ερμηνεύει ο διεθνής Rockstar TimHowar, που κατέπληξε κοινό και κριτικούς με την ερμηνεία του στον ομότιτλο ρόλο στο West End του Λονδίνου. Στο ρόλο της νεαρής πριμαντόνας Κριστίν συναντάμε την εκπληκτική Harriet Jones και τη λαμπερή Georgia Wilkinson! Στο ρόλο του Ραούλ, ο μοναδικός Nadim Naaman που εκτός των πολλών χρόνων ερμηνείας του συγκεκριμένου ρόλου στο Λονδίνο, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις την προηγούμενη φορά στην Ελλάδα!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
MUSIC: ANDREW LLOYD WEBBER
LYRICS: CHARLES HART
ADDITIONAL LYRICS: RICHARD STILGOE
BOOK: RICHARD STILGOE & ANDREW LLOYD WEBBER
BASED ON THE NOVEL “LE FANTOME DE L’OPERA” BY GASTON LEROUX
DIRECTOR: STEPHEN BARLOW
CHOREOGRAPHER: EWAN JONES
MUSIC SUPERVISOR: RICH MORRIS
DESIGNER: ANDREW RILEY
LIGHTING DESIGNER: HOWARD HUDSON
SOUND DESIGNER: ADAM FISHER
HAIR & MAKEUP: LARS CARLSSON

Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΕΡΤΙΤΛΟΥΣ.

Παραγωγή: PEOPLE ENTERTAINMENT GROUP

Πληροφορίες & ομαδικά εισιτήρια: 216 800 48 68 - www.people.gr

Εισιτήρια 45-135 ευρώ

Φωτογραφικό υλικό






Αρθρογραφος

Kulturosupa.gr
Kulturosupa.gr
μπές, δες, διάβασε, σχολίασε...

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Θεατρική Κουλτουροβραδιά: «Κοιμώμενος Χαλεπάς» με τον Γιώργη Κοντοπόδη στο θέατρο Σοφούλη (info-προσκλήσεις)
Θεατρική Κουλτουροβραδιά: «Κοιμώμενος Χαλεπάς» με τον Γιώργη Κοντοπόδη στο θέατρο Σοφούλη (info-προσκλήσεις)
με 0 Σχόλια 1541 Views
Θεατρική Κουλτουροβραδιά για την παράσταση «Κοιμώμενος Χαλεπάς–ο ΣΑΛόΣ άΓΙΟΣ» του Άγγελου Ανδρεόπουλου, σε σκηνοθεα Αλέξανδρου Λιακόπουλου. Τον σπουδαίο γλύπτη ζωντανεύει ο αγαπημένος ηθοποιός Γιώργης Κοντοπόδης.
Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο