Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος προσκαλεί το κοινό σε ένα opening party μπροστά στο Βασιλικό Θέατρο.

1569 Views
Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος προσκαλεί το κοινό σε ένα opening party μπροστά στο Βασιλικό Θέατρο. Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος προσκαλεί το κοινό σε ένα opening party μπροστά στο Βασιλικό Θέατρο.

Opening party ΚΘΒΕ / «Θέατρο Ξανά»
Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου, 19.00


Νέα Παραλία / Μπροστά στο Βασιλικό Θέατρο


Με την έναρξη της νέας θεατρικής σεζόν, το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος προσκαλεί το θεατρόφιλο κοινό και όχι μόνο σε ένα opening party, την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου στις 19.00 στη Νέα Παραλία, μπροστά στο Βασιλικό Θέατρο.

Συντελεστές του θεάτρου μαζί με τον κόσμο θα διασκεδάσουν με ένα πρωτότυπο dj set. Τρεις γνωστοί djs της πόλης θα βρεθούν στα decks από τις 19.00 έως τις 23.00. Το Party θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά τη Συνέντευξη Τύπου, που θα δοθεί την ίδια μέρα στις 17.00 στη σκηνή του Βασιλικού Θεάτρου, για την παρουσίαση του Καλλιτεχνικού Προγραμματισμού της θεατρικής περιόδου 2022-2023.

 

PE0548P0001v03


Το νέο πρόγραμμα των παραστάσεων του ΚΘΒΕ κινείται στο τρίπτυχο: ανανέωση - συμπερίληψη - εκσυγχρονισμός. Σε αυτό το πλαίσιο της εξωστρέφειας οι άνθρωποι του ΚΘΒΕ θέλουν να συναντηθούν με τους θεατές σε μια χαλαρή βραδιά, με ωραία μουσική, λίγο πριν βρεθούν και πάλι στις θεατρικές αίθουσες.

«Η σχέση μας με το κοινό της πόλης «χτίζεται» καθημερινά μέσα στους θεατρικούς χώρους αλλά και έξω από αυτούς. Οι μηχανές του ΚΘΒΕ δουλεύουν στο φουλ, αυτό το διάστημα, προετοιμάζοντας πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα. Τη χαρά αυτής της δημιουργίας θέλουμε να τη μοιραστούμε με τον κόσμο που μας στηρίζει στο opening party, με πολλή μουσική και αγαπημένους καλλιτέχνες. Σας περιμένουμε!», τονίζει ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΚΘΒΕ Αστέρης Πελτέκης.

Μια μουσική γιορτή της πόλης με πρωταγωνιστή το θέατρο!

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Kulturosupa.gr
Kulturosupa.gr
μπές, δες, διάβασε, σχολίασε...

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο