«Έδιωξαν» κόσμο τα θέατρα στην Θεσσαλονίκη.

417 Views
«Έδιωξαν» κόσμο τα θέατρα στην Θεσσαλονίκη. «Έδιωξαν» κόσμο τα θέατρα στην Θεσσαλονίκη.

Εισπρακτική έκρηξη άνευ προηγουμένου.

Μάθετε τι έγινε…το περασμένο 3ήμερο...

  
Κόσμο διώχνει ο Σπύρος Παπαδόπουλος με την παράσταση του ««Η κωμωδία του τυχαίου θανάτου ενός αναρχικού» στο Αριστοτέλειον.
Καθημερινά είναι ασφυκτικά γεμάτος, ενώ το περασμένο τριήμερο η ουρά έφτανε έως την είσοδο [και ξέρουμε πολύ καλά τι απόσταση έχει έως το ταμείο..], με αποτέλεσμα να διώξει το σαββατοκύριακο κόσμο για την τρέχουσα εβδομάδα που είναι και η τελευταία, [χωρίς παράταση].
«Η κωμωδία του τυχαίου θανάτου ενός αναρχικού» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο στο Αριστοτέλειο απο Οκτώβρη.
Η αλήθεια είναι ότι ο δημοφιλής ηθοποιός ούτε καν φανταζόταν ότι θα είχε τέτοια ανταπόκριση η παράσταση του στην Θεσσαλονίκη και αυτό που σας λέμε είναι από «μέσα»… δηλαδή και μισογεμάτος να ήταν, ευχαριστημένος θα έφευγε... Βέβαια, η παράσταση του τα σπάει.. και του αξίζει αυτή η τεράστια επιτυχία. 
  
Ο Μάρκος Σεφερλής τώρα με τον «Σουλειμάρκ» του όχι μόνο σπάει ταμεία, αλλά το 2ημερο η ουρά έφτανε έως την Βασ. Όλγας…
Δεν είναι υπερβολή, είναι αλήθεια, και το μόνο που λείπει για να το πιστέψετε, είναι μια εικόνα [που δεν έχουμε] του τι σουξέ έχει η επιθεώρηση του, φυσικά και ο ίδιος.
Παραστάσεις και τιμές, έρχεται ο «Σουλεϊμάρκ ο Μεγαλοπρεπής» -κατά κόσμον Μάρκος Σεφερλής– στο Ράδιο Σίτυ.
Και μιλάμε για ένα θέατρο 1200 θέσεων να είναι στιγκαρισμένο μέχρι.... τ΄ αυτιά… Τέτοιες πιένες ο συγκεκριμένος χώρος, έχει να δει από τον Μπακαλόγατο της πρώτης περιόδου…
 
Τώρα στην άλλη πλευρά, στο Μέγαρο Μουσικής με την επιθεώρηση «Θα σε πάρω να φύγουμε», ενώ ξεκίνησε συμπαθητικά και όταν λέμε συμπαθητικά… εννοούμε κοντά στα 900 εισιτήρια… είδε την τεράστια αίθουσα να γεμίζει και αυτή το χρυσοφόρο εορταστικό 3ήμερο [είχε και χθες Δευτέρα παράσταση] και το παραγωγό της να είναι μες την τρελή χαρά… 
Και όπως είπε ένας «σοφός» της πιάτσας… αυτή την στιγμή η Θεσσαλονίκη κάνει περισσότερα εισιτήρια από την Αθήνα, δηλαδή μεγάλες πληρότητες… πολλά εισιτήρια, καλό ταμείο… και είναι αλήθεια.
 
Υγ1. Με όλα αυτά… πως ο Έλληνας ενώ δεν χει μια στην τσέπη του γεμίζει καθημερινά τα θέατρα, πλέον δεν απορούμε…
 
Υγ2. Και στις 3 παραπάνω παραστάσεις η Κουλτουρόσουπα είναι χορηγός επικοινωνίας.
 
Υγ.3.  Η Κουλτουρόσουπα ζητά συγγνώμη σε όσους τυχερούς κέρδισαν προσκλήσεις για να δουν την παρασταση του Σπύρου Παπαδόπουλου «Η κωμωδία του τυχαίου θανάτου ενός αναρχικού» στο Αριστοτέλειον και δεν είδαν τελικά, λόγω του απίστευτου αδιαχώρητου. Αν και δεν οφείλεται σε εμάς το πρόβλημα, είναι μια πολιτική που υφίσταται από τα θέατρα, όταν υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και δεν γνωρίζουν αν οι προσκλήσεις θα πάνε να δουν όντως την παράσταση. Ελπίζουμε να πήραν για άλλη ημέρα.

Φωτογραφικό υλικό
Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Ο μαέστρος Βλαδίμηρος Συμεωνίδης στην
Ο μαέστρος Βλαδίμηρος Συμεωνίδης στην "Κ": «Οι ορχήστρες μας έχουν κατακτήσει ένα υψηλότατο καλλιτεχνικό επίπεδο» | Interview
με 0 Σχόλια 693 Views

Ο μαέστρος Βλαδίμηρος Συμεωνίδης στην "Κ": «Οι ορχήστρες μας έχουν κατακτήσει ένα υψηλότατο καλλιτεχνικό επίπεδο» | Interview


Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο