Φρίκη! Από χοιρινό δέρμα και κόκαλα φτιάχνονται τα «ζελεδάκια» (γι αυτό δεν θα ξαναφάμε)

1800 Views
Φρίκη! Από χοιρινό δέρμα και κόκαλα φτιάχνονται τα «ζελεδάκια» (γι αυτό δεν θα ξαναφάμε) Φρίκη! Από χοιρινό δέρμα και κόκαλα φτιάχνονται τα «ζελεδάκια» (γι αυτό δεν θα ξαναφάμε)

 

Σας αρέσουν τα γλυκά ζελεδάκια; Και σε ποιον δεν αρέσουν. Λιώνουν στο στόμα και αφήνουν μια γλύκα ανεπανάληπτη. Γνωρίζετε όμως πως φτιάχνονται; Γνωρίζετε ότι η βάση τους είναι το χοιρινό δέρμα και κόκαλα; Όλα αυτά τεμαχίζονται και βράζονται ώστε να δημιουργηθεί ζελατίνη.


Το βίντεο της Alina Kneepkens, δείχνει τη διαδικασία παρασκευής γλυκών ζελέ προς τα πίσω. Ξεκινάει δηλαδή από το έτοιμο ζελεδάκι και φτάνει μέχρι το γουρούνι.

Η ζελατίνη χρησιμοποιείται σε ένα μεγάλο φάσμα προϊόντων. Από γλυκά, ορισμένες βιταμίνες, τυριά, γιαούρτια, σούπες, ζελέ και σάλτσες σαλάτας. Βοηθάει να σταθεροποιεί και να «πυκνώνει» τα συστατικά...
.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Φωτογραφικό υλικό






Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

τελευταιες αναρτησεις
In TempoThess με τις υπέροχες Fortissimo | Interview
In TempoThess με τις υπέροχες Fortissimo | Interview
με 0 Σχόλια 2198 Views

Μετρούν αναρίθμητες εμφανίσεις και χαίρουν μεγάλης δημοφιλίας. Η χαρισματική σκηνική τους παρουσία, καθώς και η μοναδική τους ικανότητα να συνδυάζουν ετερόκλητα μουσικά ακούσματα διαμορφώνουν επί σκηνής ένα εκρηκτικό αποτέλεσμα! Οι Fortissimo μιλούν στο TempoThess της Βένιας Αδαμάκου για την Κουλτουρόσουπα. 

Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο