ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΥΙΟΘΕΣΙΑ από τη Φωλιά Αδέσποτων «Θάλεια» στη Θεσσαλονίκη. Αντε, τι περιμένεις…

12966 Views
ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΥΙΟΘΕΣΙΑ  από τη Φωλιά Αδέσποτων «Θάλεια» στη Θεσσαλονίκη. Αντε, τι περιμένεις… ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΥΙΟΘΕΣΙΑ από τη Φωλιά Αδέσποτων «Θάλεια» στη Θεσσαλονίκη. Αντε, τι περιμένεις…

ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΥΙΟΘΕΣΙΑ  από τη Φωλιά Αδέσποτων «Θάλεια» στη Θεσσαλονίκη. Αντε, τι περιμένεις…

Αυξάνονται και πληθύνονται τα σκυλιά που περιθάλπει η φωλιά αδέσποτων «Θάλεια», περισσότερα από 200… και καλούν τους πολίτες να υιοθετήσουν ένα σκυλάκι από τη φιλόξενη στέγη τους.
Μπείτε στη σελίδα τους στο facebook, εδώ, δειτε τα σκυλάκια που είναι προς υοθεσία [είναι υγιέστατα] και κάντε μια καλή πράξη που θα ευγνωμονείτε τον εαυτό σας για μια ζωή.
Σαφώς δεν είναι μόνο η πράξη αλλά η ανάγκη συντροφικότητας που θα σας οδηγήσει να περάσετε πολλά χρόνια παρέα με τον αγαπημένο σας τετράποδο.
Τα οφέλη;
Απεριόριστα και ανεκτίμητα.
Η Φωλιά Αδέσποτων «Θάλεια», είναι μια ιδιωτική πρωτοβουλία, δεν έχει κρατική επιχορήγηση και συντηρείτε από φιλόζωους έλληνες και ξένους εθελοντές αποκλειστικά.
"Φροντίζω και περιθάλπω χτυπημένα, άρρωστα και αδέσποτα ζωάκια εδώ και πολλά χρόνια, στη Θεσσαλονίκη. Αυτή τη στιγμή έχω στην αποκλειστική μου φροντίδα πάνω από 200 ζωάκια,σκυλάκια και γατάκια. Δυστυχώς,η αγάπη μου γι αυτά και οι φροντίδες που τους παρέχω δεν είναι πλέον αρκετές.Μετά το θάνατο της γυναίκας μου Θάλειας, έχω μείνει μόνος σ' αυτή την προσπάθεια και χρειάζομαι τη βοήθεια όλων σας.
Αδυνατώ πλέον να τα συντηρήσω και να τα φροντίσω σωστά, με συνέπεια ν’ αντιμετωπίζουν πρόβλημα σίτισης και ιατρικής περίθαλψης. Η καθημερινή τους φροντίδα ξεπερνά το 8 ωρο, ενώ χρειάζονται πάνω από 80 κιλά κροκέτες καθημερινά.
Δε ζητώ χρήματα, ούτε δικτύωση με φιλόζωα σωματεία, αλλά χρειάζομαι άμεση βοήθεια σε τροφή και οτιδήποτε θα βοηθούσε την κατάστασή τους.
Επιπλέον, επαφή με κτηνιάτρους για δωρεάν εξετάσεις, φαρμακευτικές εταιρείες για παροχή φαρμάκων και λόγω της εξάντλησής μου, ευελπιστώ σε δημιουργία εθελοντικής ομάδας, πραγματικών όμως ζωόφιλων που να με βοηθά όποτε είναι δυνατό.
Πονάω που τα αναφέρω όλα αυτά, έχω εξαντληθεί οικονομικά, συναισθηματικά αλλά προκειμένου τα ζώα να έχουν ένα καλύτερο μέλλον, κοινοποιώ την κατάστασή μου.
Σας ευχαριστώ".

Η σελίδα αυτή φτιάχτηκε και διαχειρίζεται από την ομάδα της kulturosupa, μετά από επικοινωνία και συνάντηση με τον άνθρωπο αυτό που έχει αφοσιωθεί κυριολεκτικά στα ζώα εδώ και 35 ολόκληρα χρόνια και μετά από επίσκεψή μας στους χώρους όπου φροντίζει αυτά τα υπέροχα αλλά ταλαιπωρημένα πλάσματα. Όσοι μπορούμε και όσο μπορούμε να βοηθήσουμε όλοι μας, έστω και με μια πληροφορία για κάποιον που μπορεί να προσφέρει.
Τηλέφωνα επικοινωνίας
6909856676 wind
6980563110 watsup
6949620538 vodafone
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη