Οι αρκούδες όμορφα περιθάλπονται στην Ελλάδα και όμορφα σκοτώνονται στους ελληνικούς δρόμους. Νέο 8ο θύμα τροχαίου.

598 Views
Οι αρκούδες όμορφα περιθάλπονται στην Ελλάδα και όμορφα σκοτώνονται στους ελληνικούς δρόμους. Νέο 8ο  θύμα τροχαίου. Οι αρκούδες όμορφα περιθάλπονται στην Ελλάδα και όμορφα σκοτώνονται στους ελληνικούς δρόμους. Νέο 8ο θύμα τροχαίου.

Οι αρκούδες όμορφα περιθάλπονται στην Ελλάδα και όμορφα σκοτώνονται στους ελληνικούς δρόμους.  Και νέο 8ο θύμα τροχαίου.... ΕΩΣ ΠΟΤΕ;

Μία ακόμη αρκούδα προστέθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στη λίστα των θυμάτων τροχαίων ατυχημάτων. Θύμα του 8ου θανατηφόρου τροχαίου ατυχήματος για το 2013 ήταν ένα αρσενικό αρκουδάκι ηλικίας περίπου 2 ετών και βάρους 60 κιλών.
Στην προσπάθειά του να διασχίσει τον κάθετο άξονα «Κοζάνη – Φλώρινα – Νίκη» της Εγνατίας Οδού στο 3ο χλμ. του δρόμου Ξινό Νερό – Φλώρινα λίγο πρίν από το Κλειδί χτυπήθηκε από διερχόμενο όχημα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ίδια περιοχή έχουν σκοτωθεί στο πρόσφατο παρελθόν κι άλλες αρκούδες σε τροχαία ατυχήματα.
Την Ομάδα Άμεσης Επέμβασης του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ ειδοποίησε για την περισυλλογή του νεκρού αρκούδου η τροχαία Φλώρινας.

Το νεαρό αρκουδάκι ήταν η 8η αρκούδα που σκοτώθηκε φέτος σε τροχαίο ατύχημα. Τα οχτώ θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα μέχρι στιγμής καθιστούν το 2013 τη δεύτερη πιο θανατηφόρα χρονιά έπειτα από την περσινή κατά την οποία σκοτώθηκαν συνολικά 11 αρκούδες (περισσότερες πληροφορίες στη διεύθυνση http://www.arcturos.gr/el/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=296&Itemid=51


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή