Καλύμματα καθισμάτων αυτοκινήτου για κατοικίδια

1393 Views
Καλύμματα καθισμάτων αυτοκινήτου για κατοικίδια Καλύμματα καθισμάτων αυτοκινήτου για κατοικίδια

 

 
Διαθέτετε κάποιο πολυαγαπημένο κατοικίδιο, το οποίο όμως αφήνει πολλή τρίχα και βρωμιά στο αυτοκίνητο, το οποίο επιθυμείτε παράλληλα να παραμένει καθαρό;
 
Κάνετε τακτικά ταξίδια μαζί με το τετράποδο κατοικίδιό σας; Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, σας έχει τη λύση.
 
Καλύμματα καθισμάτων αυτοκινήτου για κατοικίδια. Πλέον, μπορείτε να μεταφέρετε το κατοικίδιο σας μέσα στην καμπίνα επιβατών του αυτοκινήτου σας.
 
Τα συγκεκριμένα αξεσουάρ προστατεύουν την ταπετσαρία των καθισμάτων από γδαρσίματα, μόλυνση και τρίχες, ειδικά όταν το κατοικίδιό σας αλλάζει τρίχωμα.
 
Ακόμη ένα προτέρημα των συγκεκριμένων αξεσουάρ, είναι ότι παράσχουν βοήθεια στο κατοικίδιο κάνοντας το ταξίδι ανετότερο και πιο ασφαλές. Το κανονικό κάλυμμα καθίσματος μοιάζει με κουβέρτα και τοποθετείται στο ένα ή και στα τρία οπίσθια καθίσματα. Διαθέτει επένδυση από αδιάβροχο ύφασμα, του οποίου ο καθαρισμός γίνεται με ευκολία, οπότε θα
πάψετε να ανησυχείτε για το αν θα βραχούν τα καθίσματα. Η επιφάνειά του ενδέχεται παράλληλα να είναι αντιολισθητική, γεγονός που αυξάνει την ασφάλεια κατά τη μεταφορά των κατοικίδιων. Μια ακόμη λειτουργία του καλύμματος του καθίσματος έχει να κάνει με την αντοχή του υλικού στο σκίσιμο – δηλαδή, το κατοικίδιό σας δεν θα καταφέρει να σκίσει με
τα νύχια του το κάλυμμα και να σας χαλάσει τα καθίσματα.
 .
.
Τα καλύμματα πλήρους κάλυψης, επικαλύπτουν κάθε εκατοστό του καθίσματός σας που απαιτεί προστασία – έτσι, μπορείτε να πάρετε μαζί σας στο ταξίδι πιο πολλά κατοικίδια. Επίσης, ενδέχεται να διαθέτει και τοιχώματα, τα οποία πέραν των οπίσθιων καθισμάτων, παρέχουν προστασία και στις ταπετσαρίες των θυρών, του πατώματος και των πλατών τωνεμπρόσθιων καθισμάτων.
 
Όσον αφορά στα μικρά κατοικίδια έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε κάποιο μικρό κάλυμμα σε σχήμα κουτιού, που απαιτεί μόλις μία θέση, παρέχοντάς του προστασία και από τις πτώσεις. Τις περισσότερες φορές, τα συγκεκριμένα καλύμματα σταθεροποιούνται με τη χρήση ιμάντων που περνούν γύρω από τα προσκέφαλα. Η τοποθέτηση των συγκεκριμένων αξεσουάρ γίνεται σε ελάχιστη ώρα. Ένα ακόμη είδος καλυμμάτων είναι τα καλύμματα πορτμπαγκάζ. Τα συγκεκριμένα προϊόντα επικαλύπτουν το σύνολο του πατώματος του χώρου φόρτωσης, γεγονός βολικότερο προς χρήση αντί για την καμπίνα επιβατών, στα μεγάλου μεγέθους αυτοκίνητα.
 
Το καθάρισμα του καλύμματος είναι πολύ εύκολο - τα πιο πολλά αξεσουάρ του συγκεκριμένου είδους πλένονται στο πλυντήριο, αν και θα σας συμβουλεύαμε να καθαρίσετε πιο πριν τις τρίχες για να μη φράξει το φίλτρο του πλυντηρίου σας.

Θήκες για κατοικίδια που μπορούμε να βρούμε στο ηλεκτρονικό κατάστημα Antallaktikaexartimata.gr

Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: ΖΟΟμε μαζί τους

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή