Συνεχίζεται η φροντίδα των αδέσποτων από τον Δήμο Δέλτα

898 Views
Συνεχίζεται η φροντίδα των αδέσποτων από τον Δήμο Δέλτα Συνεχίζεται η φροντίδα των αδέσποτων από τον Δήμο Δέλτα

  
Πρωτοβουλίες για τη σίτιση των αδέσποτων ζώων έχει αναλάβει ο Δήμος Δέλτα καθ’ όλη τη διάρκεια των περιοριστικών μέτρων κίνησης και λειτουργίας καταστημάτων.
 
Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιάννη Ιωαννίδη και του Αντιδημάρχου Τοπικής Οικονομίας και Ανάπτυξης και δημοτικής ενότητας Αξιού, Φάνη Αλμπάνη έχει ολοκληρωθεί η πρώτη φάση της προμήθειας τροφών για σκύλους και γάτες  ενώ σε αυτήν την προσπάθεια συνέβαλλε και ιδιώτης (Τεληωρίδης Ι. - Παπαδόπουλος Α ) που έκανε δωρεά 160 κιλά τροφών  8 ταΐστρες και 8 ποτίστρες.
 
Ήδη ο δήμος έχει προμηθευτεί με δέκα ταΐστρες ενώ τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί η παράδοση άλλων 100 που θα τοποθετηθούν σε πολλά σημεία σε όλο το δήμο.
 
«Καλούμε όσους ιδιώτες επιθυμούν να στηρίξουν την προσπάθεια μας να συγκεντρώσουμε ικανές ποσότητες τροφών για τους τετράποδους φίλους που βρίσκονται στα όρια του δήμου μας δείχνοντας έτσι την αλληλεγγύη μας για τα ζώα που αυτό το διάστημα στερούνται τροφής και η δυσκολία επιβίωσης τους είναι αυξημένη» τόνισε ο Αντιδήμαρχος Φάνης Αλμπάνης και ευχαρίστησε τις φιλοζωικές οργανώσεις του Δήμου Δέλτα που υποστηρίζουν αυτήν την πρωτοβουλία για τα αδέσποτα καθώς θα αναλάβουν να γεμίζουν τις ταΐστρες προκειμένου να σιτίζονται επαρκώς τα ζώα. «Τα αδέσποτα κατέληξαν σε αυτή τη συνθήκη χωρίς να το επιλέξουν τα ίδια και είναι χρέος μας να βοηθήσουμε στην επιβίωση τους» καταλήγει ο κ Αλμπάνης. 

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή