Γιατί ζευγάρια επιλέγουν να κάνουν τρίο;

10497 Views
Γιατί ζευγάρια επιλέγουν να κάνουν τρίο; Γιατί ζευγάρια επιλέγουν να κάνουν τρίο;

 

Το τρίο είναι μια απο τις πιο κοινές φαντασιώσεις που έχουν πολλοί άνθρωποι. Παρ' όλης της δημοτικότητάς του αποτελεί ακόμα ταμπού και ενέχει έναν αέρα μυστηρίου. Σίγουρα δεν είναι κάτι που οι άνθρωποι κάνουν σε εβδομαδιαία βάση, αλλά το περιστασιακό τρίο κρύβει περισσότερα απο ό,τι νομίζουμε.
 
Για να κάνετε τρίο πρέπει να ισχύουν οι κατάλληλες συνθήκες. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλές παράμετροι όταν μιλάμε για τρίο. Πολλές φορές θα ακούσετε για τρίο που κατέληξαν άσχημα, καθώς δεν είναι και τόσο ασυνήθιστο φαινόμενο. Παρ' όλα αυτά, υπάρχουν άνθρωποι που βρίσκονται σε ευτυχισμένες και δυνατές σχέσεις και έχουν εισάγει τρίτο άτομο στο κρεβάτι τους χωρίς να αντιμετωπίσουν προβλήματα.
 
 
Πολλά ζευγάρια θέλουν να δοκιμάσουν κάτι νέο. Αυτό κρατάει τη σχέση ζωντανή όσον αφορά το σεξουαλικό κομμάτι. Παραθέτουμε μερικούς λόγους για τους οποίους κάποια ζευγάρια επιλέγουν να κάνουν τρίο, και γιατί ίσως θα 'πρεπε να το σκεφτείτε κι εσείς.
 
Περισσότερα χέρια μπλεγμένα στην πράξη υπονοούν λιγότερο κόπο και μεγαλύτερη διάρκεια στην ηδονή σας. Έχετε υπόψην ότι θα περάσετε τρεις φορές καλύτερα. Αν είστε σε σχέση, το να βρεθείτε σε μια τόσο ιδιαίτερη στιγμή μπορεί να σας φέρει σε δίλημμα. Συνοδοί πολυτελείας στην Θεσσαλονίκη είναι ένας καλός τρόπος να απελευθερωθείτε και να αποφύγετε τυχόν ρίσκα. Θα μάθετε τόσα πολλά και θα μπορέσετε να είστε μάρτυρας όλου το σκηνικού και της σπουδαίας διασκέδασης των ενηλίκων.
 
 
Ένα τρίο είναι μια δραστηριότητα γεμάτη μυστήριο και καθώς το ξεδιπλώνετε, μπορεί να καταλήξει να έχει πολλή πλάκα.  Συνήθως είναι ταμπού και πολλοί το βαφτίζουν ανήθικο, αλλά δεν χρειάζεται να επηρεαστείτε απο αυτό. Μπορείτε να το δοκιμάσετε για να πάρετε κάποια εμπειρία σε αυτά τα άτακτα παιχνίδια. Κάντε το εκεί που μπορείτε να το κάνετε και δεν θα σας κρίνει κανείς.
 
Οι άνθρωποι δημιουργούν τον κόσμο τους με βάση μια πραγματικότητα που ορίζεται απο το Photoshop και τα φίλτρα του Instagram. Αν δείτε δυο ανθρώπους να κάνουν σεξ μπροστά σας, θα είστε πολύ κοντά στην πραγματικότητα. Θα δείτε πόσο φυσικό είναι και πως οι άνθρωποι αυτοί είναι ακριβώς σαν κι εσάς. Πρέπει να έχετε υπόψην ότι κανείς δεν είναι τέλειος και όλοι δεν είναι τόσο εντυπωσιακοί όσο φαίνονται ότι είναι.
 
 
Σίγουρα δεν υπάρχει υποχρέωση να κάνετε τα φετίχ και τις φαντασιώσεις αληθινές, αλλά δεν κάνει κακό να δοκιμάζετε νέα πράγματα στη ζωή. Τουλάχιστον θα ξέρετε αν θέλετε να το ξανακάνετε στο μέλλον ή ότι δε σας κάνει. Η εμπειρία του τρίο είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να ανακαλύψετε νέες φαντασιώσεις μαζί. Θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε έναν ώριμο δεσμό με το/τη σύντροφό σας. Επιπρόσθετα, θα καταλάβετε και καλύτερα τον πραγματικό σας εαυτό.
 
Τώρα έχετε λοιπόν κάποια αρκετά δυνατά επιχειρήματα που μπορούν να σας πείσουν να δοκιμάσετε αυτή την πολύ έντονη νέα εμπιερία του τρίο και να εκπληρώσετε τις φαντασιώσεις σας. Μην το υπεραναλύετε, απλά κάντε το. 

Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: Σεξ το επιούσιον

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη