Πέθανε τρανς γυναίκα και η οικογένειά της αρνήθηκε να παραλάβει τη σορό της από το νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».

8082 Views
Πέθανε τρανς γυναίκα και η οικογένειά της αρνήθηκε να παραλάβει τη σορό της από το νοσοκομείο «Παπαγεωργίου». Πέθανε τρανς γυναίκα και η οικογένειά της αρνήθηκε να παραλάβει τη σορό της από το νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».


Τρανς γυναίκα πέθανε στη Θεσσαλονίκη και η οικογένειά της αρνήθηκε να παραλάβει τη σορό της από το νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».

Πιο συγκεκριμένα, στα αζήτητα για περισσότερες από 5 μέρες βρισκόταν η σορός μιας τρανς γυναίκας που πέθανε την προηγούμενη εβδομάδα στο νοσοκομείο, καθώς η οικογένειά της δεν δέχτηκε να παραλάβει τη σορό της.

Σύμφωνα με τις περιγραφές ανθρώπων που την γνώριζαν ήταν μία γυναίκα που από τη δεκαετία του 80, προσπαθούσε να ενσωματωθεί σε μία κοινωνία σκληρή που δεν την είχε αποδεχτεί ούτε η οικογένεια της.

Η ίδια μέχρι την τελευταία στιγμή και παρά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε δούλευε ως σεξ εργάτρια για την επιβίωσή της.

Όταν η τρανς κατέληξε στο νοσοκομείο, οι αρχές απευθύνθηκαν στους συγγενείς πρώτου βαθμού για να παραλάβουν στη σορό. Οι ίδιοι ωστόσο απάντησαν ότι δεν έχουν καμία σχέση μαζί της και δεν τους ενδιαφέρει.

Τελικά την ταφή της ανέλαβε ο δήμος της Θεσσαλονίκης, μετά από από κινητοποίηση ακτιβιστών.

.


Φωτογραφικό υλικό

Αρθρογραφος

Πούτς-frau
Πούτς-frau
Για προσωπικά μηνύματα, δημοσιεύσεις gay εκδηλώσεων, ή οτιδήποτε άλλο θέλετε να προβάλουμε στέλνετε e-mail στο kulturosupa2@gmail.com με την επισήμανση «Για Πούτς-frau».

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη