Ο Κιάνου Ριβς αποκαλύπτει ότι «κόπηκε» ένας τρανς χαρακτήρας από το σενάριο του «Matrix»

2767 Views
Ο Κιάνου Ριβς αποκαλύπτει ότι «κόπηκε» ένας τρανς χαρακτήρας από το σενάριο του «Matrix» Ο Κιάνου Ριβς αποκαλύπτει ότι «κόπηκε» ένας τρανς χαρακτήρας από το σενάριο του «Matrix»

 

Ένας ανδρόγυνος χαρακτήρας με το όνομα Switch υποτίθεται ότι θα υποδυόταν μια γυναίκα στον κόσμο του Matrix και στην πραγματικότητα θα ήταν άντρας

Ο Κιάνου Ριβς παραδέχτηκε ότι ένας τρανς χαρακτήρας κόπηκε από ένα προσχέδιο σεναρίου για το «The Matrix» του 1999.

Ένας ανδρόγυνος χαρακτήρας με το όνομα Switch υποτίθεται ότι θα υποδυόταν μια γυναίκα στον κόσμο του Matrix και στην πραγματικότητα θα ήταν άντρας.

Σε συνέντευξη του στο Entertainment Weekly , ο 57χρονος ηθοποιός υποστήριξε πως το στούντιο δεν ήταν έτοιμο για κάτι τόσο τολμήρο έκείνη την εποχή.

Η παραγωγός και σκηνοθέτης, Λίλι Γουατσόφσκι, εξήγησε σε μια συνέντευξη του 2020 στο Netflix ότι αποφασίστηκε η Switch, την οποία υποδήθηκε η Μπελίντα ΜακΚλόρι, να είναι γυναίκα και στους δύο κινηματογραφικούς κόσμους.



«Ο κόσμος των επιχειρήσεων δεν ήταν έτοιμος γι' αυτό», είπε εκείνη την εποχή. Τα πράγματα του «The Matrix» αφορούσαν την επιθυμία για μεταμόρφωση, αλλά όλα προέρχονταν από μια κλειστή οπτική γωνία».

Το τέταρτο μέρος της σειράς επιστημονικής φαντασίας, "The Matrix Resurrections", πρόκειται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους και στο HBO Max στις 22 Δεκεμβρίου.


Φωτογραφικό υλικό





Αρθρογραφος

Πούτς-frau
Πούτς-frau
Για προσωπικά μηνύματα, δημοσιεύσεις gay εκδηλώσεων, ή οτιδήποτε άλλο θέλετε να προβάλουμε στέλνετε e-mail στο kulturosupa2@gmail.com με την επισήμανση «Για Πούτς-frau».

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Μια λαμπρή μουσική πορεία «Από τον Σκοτεινό Έρωτα στον Ερωτόκριτο»
Μια λαμπρή μουσική πορεία «Από τον Σκοτεινό Έρωτα στον Ερωτόκριτο»
με 0 Σχόλια 1350 Views

Μια μοναδική μουσική αναδρομή στο μελωδικό κι ευαίσθητο έργο του συνθέτη Δημήτρη Μαραμή στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.  Είδε η Μαρία Γρηγοριάδου και σχολιάζει για την Κουλτουρόσουπα.

Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη