Βλέπεις πορνό στο κινητό; Είσαι και ευάλωτος σε κακόβουλα λογισμικά (αποδεδειγμένο)

3166 Views
Βλέπεις πορνό στο κινητό; Είσαι και ευάλωτος σε κακόβουλα λογισμικά (αποδεδειγμένο) Βλέπεις πορνό στο κινητό; Είσαι και ευάλωτος σε κακόβουλα λογισμικά (αποδεδειγμένο)

 

Δεν είναι κρυφό ότι μια από τις ιστοσελίδες με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα παγκοσμίως είναι το Pornhub, καθώς σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία η ιστοσελίδα πορνογραφικού υλικού απαρίθμησε 42 δισεκατομμύρια επισκέψεις μόνο για το 2019, που ισοδυναμεί περίπου με 115 εκατομμύρια επισκέψεις κάθε μέρα.
 
Άρα καταλαβαίνετε ότι το PornHub κατατάσσεται στις πρώτες προτιμήσεις των ενηλίκων, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι οι ιστοσελίδες παρόμοιου περιεχομένου έχουν επίσης πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα. Αυτό ωστόσο που πολλοί δεν γνωρίζουν είναι ότι οι ιστοσελίδες πορνογραφικού υλικού αποτελούν το κατάλληλο περιβάλλον για να ανθίσουν κακόβουλα λογισμικά.
 
Συγκεκριμένα η εταιρία Wandera, που ασχολείται με ζητήματα ασφάλειας σε κινητές συσκευές, πρόσφατα εξέδωσε προειδοποίηση ότι οι χρήστες που παρακολουθούν πορνογραφικό υλικό μέσω ενός smartphone, είναι περισσότερο εκτεθειμένοι σε κακόβουλα λογισμικά, καθώς τα κινητά, ειδικά αυτά που έχουν λειτουργικό σύστημα Android, δεν έχουν τις ίδιες παραμέτρους ασφαλείας με ένα desktop ή ένα laptop.
 
Η εταιρεία διεξήγαγε επίσης μια έρευνα σχετικά με την βιομηχανία πορνό στο διαδίκτυο και διαπίστωσε ότι 40 από τους 50 κορυφαίους ιστότοπους για ενήλικες, ήταν ευάλωτοι σε κακόβουλο λογισμικό. Αυτό σημαίνει ότι oι χρήστες που τους επισκέπτονται από το κινητό τους είναι ευκολότεροι στόχοι για τους hackers.
 
Μάλιστα, η Wandera μελέτησε 100.000 επαγγελματικά κινητά τηλέφωνα σε Αμερική και Ηνωμένο Βασίλειο και διαπίστωσε ότι 350 άτομα χρησιμοποιούν τις επαγγελματικές του συσκευές για να βλέπουν πορνό, με τους περισσότερους να επισκέπτονται τις ιστοσελίδες αυτές κυρίως την Παρασκευή.
 
Πηγή: perpetual.gr

Φωτογραφικό υλικό

Αρθρογραφος

Πούτς-frau
Πούτς-frau
Για προσωπικά μηνύματα, δημοσιεύσεις gay εκδηλώσεων, ή οτιδήποτε άλλο θέλετε να προβάλουμε στέλνετε e-mail στο kulturosupa2@gmail.com με την επισήμανση «Για Πούτς-frau».

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή