Με ποιον τρόπο το Pornhub διευκολύνει τα ζευγάρια

1496 Views
Με ποιον τρόπο το Pornhub διευκολύνει τα ζευγάρια Με ποιον τρόπο το Pornhub διευκολύνει τα ζευγάρια

 Σε μια εποχή κατά την οποία λόγω κορωνοϊού και καραντίνας το σεξ στη σχέση είτε έχει αυξηθεί είτε έχει μειωθεί κατά κόρον, το Pornhub προσπαθεί να βοηθήσει την κατάσταση με το δικό του τρόπο.

Συγκεκριμένα, δημιούργησε το Premium Lovers, μια ειδική συνδρομή μελών για ζευγάρια. Εκτός από τις τυπικές δυνατότητες του Pornhub Premium, προσφέρει μια «λίστα αναπαραγωγής εραστών», με τη χρήση της οποίας μπορεί κανείς να μοιραστεί με το έτερον ήμισυ τα αγαπημένα του βίντεο. Παράλληλα, τα ζευγάρια έχουν την επιλογή να λαμβάνουν προτάσεις για παρακολούθηση βίντεο ανάλογα με τις σεξουαλικές προτιμήσεις τους.

Η ιδέα του Premium Lovers, προέκυψε ύστερα από έρευνα που πραγματοποίησε το Pornhub βασιζόμενο στους ήδη υπάρχοντες premium χρήστες του και διαπίστωσε ότι το 64% από εκείνους που απάντησαν θέλει να ξέρει περισσότερα πράγματα για τις προτιμήσεις του συντρόφου του και το 68% πιστεύει ότι κατανοώντας τις φαντασιώσεις του συντρόφου τους θα έχει θετικό αντίκτυπο στη σχέση του.

Βέβαια, πέρα από τα στοιχεία που παρέθεσε το Pornhub, υπάρχουν επιπρόσθετες μελέτες που καταδεικνύουν τα οφέλη της παρακολούθησης πορνό από το ζευγάρι. Για την ακρίβεια, έρευνες που επικαλείται ο Αντιπρόεδρος του Pornhub, Corey Price υποστηρίζουν ότι βλέποντας μαζί, χτίζουν μια πιο ικανοποιητική σεξουαλική ζωή.

«Αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε τη συνδρομή Premium Lovers, προκειμένου να παρέχουμε στα ζευγάρια μία “πηγή” που όχι μόνο μπορεί να κάνει πιο πικάντικες τις σχέσεις τους σε καραντίνα, αλλά και να βοηθήσει κάθε έναν τους να μάθει ακόμα περισσότερα για το σύντροφό του σε σεξουαλικό επίπεδο. Τα ζευγάρια που παίζουν μαζί, μένουν μαζί», εξηγεί ο Price σε σχετικό δελτίο τύπου.

Τα ζευγάρια μπορούν να δοκιμάσουν το Premium Lovers δωρεάν για επτά ημέρες. Μετά από αυτό, κοστίζει είτε 14,99 δολάρια το μήνα είτε 142,99 ετησίως για δύο λογαριασμούς.

Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: Pornhub

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή