Γκουίνεθ Πάλτροου: Δοκίμασε πολλούς δονητές και λανσάρει τον «πλήρη οδηγό» για σεξουαλικά βοηθήματα

4326 Views
Γκουίνεθ Πάλτροου: Δοκίμασε πολλούς δονητές και λανσάρει τον «πλήρη οδηγό» για σεξουαλικά βοηθήματα Γκουίνεθ Πάλτροου: Δοκίμασε πολλούς δονητές και λανσάρει τον «πλήρη οδηγό» για σεξουαλικά βοηθήματα

«Δοκίμασα πολλούς δονητές όλα αυτά τα χρόνια, ήθελα να δημιουργήσω έναν που να οδηγεί σε υπέροχους οργασμούς», ανέφερε μεταξύ άλλων ηθοποιός


Η εταιρεία της Γκουίνεθ Πάλτροου με την επωνυμία «Goop», λανσάρει τον πλήρη οδηγό για τα σεξουαλικά βοηθήματα, μιας και πρόσθεσε νέα προϊόντα στη συλλογή της εταιρείας της.

Για να γιορτάσει το λανσάρισμα του νέου της σεξουαλικού βοηθήματος «Viva La Vulva», έδωσε στους θαυμαστές της τον απόλυτο οδηγό για δονητές, που περιλαμβάνει τα «βασικά» για τη χρήση των σεξουαλικών βοηθημάτων, μαθαίνοντας στους ενδιαφερόμενους πώς να τα χρησιμοποιούν.

Paltroou

«Γκουρού» στα σεξουαλικά ήθελε να δημιουργήσει ένα δικό της brand
Η ηθοποιός που κατά τη διάρκεια της καραντίνας ξεκίνησε την έντονη ενασχόληση της με τα σεξουαλικά βοηθήματα, για να «περάσει η ώρα». Η Πάλτροου σημείωσε ότι: «Δοκίμασα πολλούς δονητές όλα αυτά τα χρόνια, ήθελα να δημιουργήσω έναν που να οδηγεί σε υπέροχους οργασμούς».

Η Χολιγουντιανή ηθοποιός δεν κρατά μυστική την αγάπη της για τους δονητές, καθώς κυκλοφόρησε και μία εκτενή λίστα με μια μεγάλη σειρά δονητών, λανσάρει οδηγό χρήσης για 18 διαφορετικά σεξουαλικά βοηθήματα. Για την δημιουργία

Η Γκουίνεθ Πάλτροου, 49 ετών, συνεργάστηκε με τη σεξολόγο και συνιδρύτρια της εταιρείας σεξουαλικής ευεξίας Dame Products, Αλεξάντρα Φάιν, 34 ετών, για να λανσάρει τον οδηγό που περιλαμβάνει 18 διαφορετικά σεξουαλικά βοηθήματα φτιαγμένα για διέγερση «εξωτερική, εσωτερική, εξωτερική και εσωτερική ταυτόχρονα».

Οι οδηγίες μαθαίνουν στους ενδιαφερόμενους πώς να αναγνωρίζουν και πώς να χρησιμοποιούν τα διάφορα, ξεχωριστά είδη δονητών.


Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: Γκουίνεθ Πάλτροου

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη