Ομοφυλόφιλος 40αρης υιοθέτησε κοριτσάκι με σύνδρομο Down - Το είχαν απορρίψει 20 οικογένειες

1909 Views
Ομοφυλόφιλος 40αρης υιοθέτησε κοριτσάκι με σύνδρομο Down - Το είχαν απορρίψει 20 οικογένειες Ομοφυλόφιλος 40αρης υιοθέτησε κοριτσάκι με σύνδρομο Down - Το είχαν απορρίψει 20 οικογένειες

 

Ένας άνδρας 41 ετών από την Ιταλία, απέδειξε ότι η ανθρωπιά δεν κοιτάζει ούτε χρώμα, ούτε φύλλο, ούτε αρρώστια. Υιοθέτησε ένα μικρό κοριτσάκι με σύνδρομο Down το οποίο προηγούμενα είχαν απορρίψει 20 οικογένειες, επειδή ήταν άρρωστο.
 


«Το συναίσθημα μου όταν την πήρα στην αγκαλιά μου για πρώτη φορά δεν μπορεί να περιγραφεί» είπε ο Λούκα Τραμπανέζε για την υιοθετημένη κόρη του Άλμπα.

Ένα ξανθό πανέμορφο κοριτσάκι με σύνδρομο down.


Την υιοθέτησε όταν τη Άλπμα ήταν 13 ημερών και όλοι την είχαν απορρίψει.


Και είναι μια απόφαση σταθμός για τα Ιταλικά χρονικά αφού είναι η πρώτη φορά που δίδεται επιμέλεια παιδιού σε μεμονωμένο ομοφυλόφιλο άνδρα (που δεν είναι ζευγάρι δηλαδή).

Η Άλμπα μόλις γεννήθηκε εγκαταλείφθηκε από τη μητέρα της στην είσοδο ενός νοσοκομείου στη Νάπολη της Ιταλίας.
Ο Λούκα μόλις τελείωνε τη δουλειά του πριν υιοθετήσει την Άλμπα, πήγαινε και εργαζόνταν εθελοντικά σε ιδρύματα που είχαν παιδάκια με ειδικές ανάγκες. 
.
Ο Λούκα είχε σχέση με τον Ντιέγκο 11 χρόνια. Ο Ντιέγκο νοσηλευόταν στο τελικό στάδιο με καρκίνο στο νοσοκομείο της Νάπολης και εκεί ο Λούκα που ξενυχτούσε στο πλευρό του, έμαθε για την εγκαταλελειμμένη Άλμπα. Με το που την είδε τη λάτρεψε και αποφάσισε να την υιοθετήσει,
 

Φωτογραφικό υλικό





Με ετικέτα: H Ομοφυλόφιλη ζωή μου

Αρθρογραφος

Πούτς-frau
Πούτς-frau
Για προσωπικά μηνύματα, δημοσιεύσεις gay εκδηλώσεων, ή οτιδήποτε άλλο θέλετε να προβάλουμε στέλνετε e-mail στο kulturosupa2@gmail.com με την επισήμανση «Για Πούτς-frau».

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Μια λαμπρή μουσική πορεία «Από τον Σκοτεινό Έρωτα στον Ερωτόκριτο»
Μια λαμπρή μουσική πορεία «Από τον Σκοτεινό Έρωτα στον Ερωτόκριτο»
με 0 Σχόλια 1349 Views

Μια μοναδική μουσική αναδρομή στο μελωδικό κι ευαίσθητο έργο του συνθέτη Δημήτρη Μαραμή στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.  Είδε η Μαρία Γρηγοριάδου και σχολιάζει για την Κουλτουρόσουπα.

Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη