Το παθιάρικο γκέι φιλί του Αλέξανδρου Μπουρδούμη στις «Σέρρες» αναστάτωσε...

5276 Views
Το παθιάρικο γκέι φιλί του Αλέξανδρου Μπουρδούμη στις «Σέρρες» αναστάτωσε... Το παθιάρικο γκέι φιλί του Αλέξανδρου Μπουρδούμη στις «Σέρρες» αναστάτωσε...

Με μία νέα προσθήκη προβλήθηκε το χθεσινό επεισόδιο της σειράς «Σέρρες» του Γιώργου Καπουτζίδη. Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έκανε την πρώτη του εμφάνιση, υποδυόμενος έναν χωρισμένο πατέρα, ο οποίος φτάνει στην πόλη των Σερρών προκειμένου να συναντήσει την κόρη του. Εκείνη βρέθηκε εκεί, καθώς πρωταγωνιστεί σε θεατρική παράσταση της περιοχής.


Η άφιξή του στις Σέρρες αναστατώνει γυναικείο και ανδρικό πληθυσμό. Βρίσκεται καλεσμένος στον γάμο ενός φιλικού ζευγαριού.

Εκεί, δέχεται έντονο φλερτ από τoν 30χρονο Ανδρέα, με τον οποίο τελικά και απομονώνονται. Κατά τη διάρκεια της κοινής τους σκηνής, οι δύο άνδρες ανταλλάσσουν ένα παθιασμένο φιλί, που συζητήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


Κάποιοι χρήστες έγραψαν σε Twitter και Instagram πως ίσως να πρόκειται για «το καλύτερο γκέι φιλί στην ελληνική τηλεόραση».

«Κύριε Καπουτζίδη σε ευχαριστούμε, κερδίσαμε», «Η αγάπη στο τέλος θα νικήσει» γράφουν στα σχόλια, ενώ δίπλα υπάρχει το ουράνιο τόξο σε emoji, το οποίο αντιπροσωπεύει την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα.


Φωτογραφικό υλικό

Αρθρογραφος

Πούτς-frau
Πούτς-frau
Για προσωπικά μηνύματα, δημοσιεύσεις gay εκδηλώσεων, ή οτιδήποτε άλλο θέλετε να προβάλουμε στέλνετε e-mail στο kulturosupa2@gmail.com με την επισήμανση «Για Πούτς-frau».

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη