Καμαρώστε τον! Θέλει να τραγουδήσει στη Eurovision γυμνός με δύο λύκους στη σκηνή [photos+vds]

1139 Views
Καμαρώστε τον! Θέλει να τραγουδήσει στη Eurovision γυμνός με δύο λύκους στη σκηνή [photos+vds]  Καμαρώστε τον! Θέλει να τραγουδήσει στη Eurovision γυμνός με δύο λύκους στη σκηνή [photos+vds]

Καμαρώστε τον! Θέλει να τραγουδήσει στη Eurovision γυμνός με δύο λύκους στη σκηνή [photos+vds]

Πονοκέφαλο έχουν προκαλέσει οι απαιτήσεις του εκκεντρικού τραγουδιστή της φετινής συμμετοχής της Λευκορωσίας στο διαγωνισμό της Eurovision, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ θέλει να τραγουδήσει στη σκηνή ολόγυμνος με δύο πραγματικούς λύκους!

Μπορεί η Eurovision να είναι μια πολυεθνική κονίστρα, όπου κατά καιρούς έχουμε δει διάφορα ευτράπελα, αυτή όμως θα είναι η πρώτη φορά που θα δούμε "γυμνό" και ζώα να πρωταγωνιστούν στους δέκτες μας. Αυτό βέβαια αν και εφόσον οι διοργανωτές το επιτρέψουν.

Ο Alexander Ivanov θα ερμηνεύσει το διόλου ευκαταφρόνητο τραγούδι «Help you Fly», το οποίο είναι γραμμένο από το διάσημο Ρώσο συνθέτη Victor Drobysh και θα διαγωνιστεί για τη Λευκορωσία αρχικά στον ημιτελικό της 10ης Μαΐου. Κατόπιν, αν προκριθεί, θα πάει στον μεγάλο τελικό της 14ης Μαΐου.

Ο νεαρός Αλέξανδρος επιμένει να εμφανιστεί ολόγυμνος στη σκηνή με συντροφιά δυο λύκους. Το βίντεο για την προώθηση του κομματιού φυσικά τον δείχνει ντυμένο, προς το παρόν!Το συγκεκριμένο γυμνό έχει και κόνσεπτ! Ο παραγωγός του δήλωσε πως «Oι Σουηδοί τα έχουν χαμένα. Όντως θα εμφανιστεί γυμνός στη σκηνή και όντως θα υπάρχουν λύκοι. Στην πραγματικότητα, ο κάθε άνθρωπος παρομοιάζει τον εαυτό του με κάποιο τοτέμ - ζώο. Κάποιες φορές το καταπιέζουμε αλλά σίγουρα δε μπορούμε πάντα να ερχόμαστε καταπρόσωπο μαζί του. Θέλουμε να νιώσει το κοινό αυτή τη λεπτή διαχωριστική γραμμή μεταξύ ανθρώπου και ζώου».

Πηγή: www.tff.gr


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Πούτς-frau
Πούτς-frau
Για προσωπικά μηνύματα, δημοσιεύσεις gay εκδηλώσεων, ή οτιδήποτε άλλο θέλετε να προβάλουμε στέλνετε e-mail στο kulturosupa2@gmail.com με την επισήμανση «Για Πούτς-frau».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
In TempoThess με τις υπέροχες Fortissimo | Interview
In TempoThess με τις υπέροχες Fortissimo | Interview
με 0 Σχόλια 2197 Views

Μετρούν αναρίθμητες εμφανίσεις και χαίρουν μεγάλης δημοφιλίας. Η χαρισματική σκηνική τους παρουσία, καθώς και η μοναδική τους ικανότητα να συνδυάζουν ετερόκλητα μουσικά ακούσματα διαμορφώνουν επί σκηνής ένα εκρηκτικό αποτέλεσμα! Οι Fortissimo μιλούν στο TempoThess της Βένιας Αδαμάκου για την Κουλτουρόσουπα. 

Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο