12 ενδείξεις που αποδεικνύουν ότι ο άνδρας σου μπορεί να είναι ομοφυλόφιλος

5572 Views
12 ενδείξεις που αποδεικνύουν ότι ο άνδρας σου μπορεί να είναι ομοφυλόφιλος 12 ενδείξεις που αποδεικνύουν ότι ο άνδρας σου μπορεί να είναι ομοφυλόφιλος

 

.

Τα σημάδια που θα σε κάνουν να καταλάβεις αν ο σύντροφός σου είναι ομοφυλόφιλος.

 

Μερικές φορές μια γυναίκα μπορεί να είναι σε ένα γάμο ή σε μια ετερόφυλη σχέση για πολλά χρόνια και ακόμη να αισθάνεται ότι κάτι είναι κατά κάποιο τρόπο «περίεργο» σε σημείο να αναρωτιέται "μήπως ο άντρας μου είναι ομοφυλόφιλος;".

Σύμφωνα με τη καθηγήτρια Bonnie Kaye, ειδική στις γυναίκες που είναι παντρεμένες με gay άνδρες, εκτιμάται ότι 4 εκατομμύρια γυναίκες ήταν, ή είναι, παντρεμένες με ομοφυλόφιλους συζύγους.

Μήπως ο άντρας μου είναι ομοφυλόφιλος;
Ο σαφέστερος τρόπος για να μάθεις εάν ο σύζυγός σου είναι ομοφυλόφιλος είναι να σου το πει, εάν φυσικά είναι τόσο ειλικρινής μαζί σου όσο και με τον εαυτό του, όταν δηλαδή μπορεί πραγματικά να ξέρει ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Δυστυχώς, υπολογίζεται ότι το 50% των ομοφυλόφιλων συζύγων κρύβουν την ομοφυλοφιλία τους από τις συζύγους τους και δεν δείχνουν τέτοια ειλικρίνεια. Σε πολλές περιπτώσεις, η σύζυγος, η οποία αφού υποψιαστεί ότι κάτι δεν πάει καλά, προσεγγίζει τον ομοφυλόφιλο σύζυγο της έχοντας στοιχεία στα χέρια της και μόνο τότε μπορεί να επιτευχθεί η ειλικρίνεια μεταξύ τους.

Αλλά αν αναρωτιέσαι μήπως ο άντρας σου είναι ομοφυλόφιλος, να ξέρεις πως υπάρχουν ενδείξεις που μπορούν να σε κάνουν να αντιληφθείς αν κάτι τέτοιο ισχύει ή όχι. Η Kaye έχει αναπτύξει την επίσημη Λίστα Ελέγχου για τον ομοφυλόφιλο σύζυγο, για να βοηθήσει τις γυναίκες να μάθουν αν οι σύζυγοί τους είναι ομοφυλόφιλοι.Ενδείξεις ότι ο άνδρας σου μπορεί να είναι ομοφυλόφιλος
 1. Μείωση της σεξουαλικής δραστηριότητας από πολύ νωρίς στο γάμο σας που δεν ανακάμπτει ποτέ.
 2. Προσπαθεί να σε πείσει ότι όλες οι σχέσεις έχουν μια μείωση στο σεξ, ακόμη και όταν είστε μαζί μόλις λίγα χρόνια.
 3. Τον απωθεί η φυσιολογική σεξουαλική δραστηριότητα και σε κατηγορεί ότι έχεις υπερβολική σεξουαλική επιθυμία, ότι είσαι επιθετική, ή νυμφομανής όταν έχεις φυσιολογικές σεξουαλικές ανάγκες.
 4. Η σεξουαλική απόδοσή του είναι πιο μηχανική παρά παθιασμένη με έλλειψη ικανοποιητικών προκαταρκτικών.
 5. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι έχει «κατάθλιψη» και θα κατηγορήσει την κατάθλιψη ή τη φαρμακευτική αγωγή για την κατάθλιψη του, σε σχέση με την έλλειψη σεξουαλικής επιθυμίας του για εσένα.
 6. Σου λέει ότι θέλει να χρησιμοποιήσεις ερωτικά παιχνίδια σε αυτόν.
 7. Διαγράφει το ιστορικό του υπολογιστή του, σε τακτική βάση. Μπορεί εκεί που κάθεσαι τον υπολογιστή του, να πεταχτούν ξαφνικά pop-up διαφημίσεις γκέι πορνογραφίας στον υπολογιστή του. Αυτό σημαίνει πως έχει μπει σε κάποια ανάλογη σελίδα και ο υπολογιστής, έχει κρατήσει στη μνήμη του τα cookies επομένως «λαμβάνει» την εντολή να στοχεύει ανάλογες διαφημίσεις στο χρήστη που θεωρεί ότι ενδιαφέρεται γι΄αυτές.
 8. Περνάει υπερβολικό χρόνο στέλνοντας γραπτά μηνύματα σε ακανόνιστες ώρες. Αρχίζει να περνά περισσότερο χρόνο στο γυμναστήριο και να δουλεύει πάνω στην αλλαγή της εμφάνισής του.
 9. Ισχυρίζεται ότι νιώθει «παγιδευμένος» στο γάμο και δεν εξηγεί το γιατί. Ταξιδεύει πολύ για επαγγελματικούς λόγους και δεν μπορείς να παρακολουθείς τις δραστηριότητές του. Λέει ότι υποφέρει από την «κρίση της μέσης ηλικίας» και γίνεται κακόκεφος και έχει κατάθλιψη.
 10. Παραδέχεται ότι είχε μια ομοφυλοφιλική σεξουαλική συνάντηση στο παρελθόν. Χρησιμοποιεί τη λέξη «αμφιφυλόφιλος». Επισκέπτεται γκέι μπαρ ισχυριζόμενος ότι είναι εκεί μόνο για να κάνει παρέα με γκέι φίλους του.
 11. Παρακολουθεί ταινίες πορνό με γκέι σκηνές. Στις συζητήσεις του, κάνει συνεχώς ομοφοβικά σχόλια ή το αντίθετο, δηλαδή αναφέρεται υπερβολικά συχνά στο θέμα της ομοφυλοφιλίας. Φαίνεται να κολακεύεται από φιλοφρονήσεις από ομοφυλόφιλους άνδρες.
 12. Οι παραπάνω ενδείξεις φυσικά μπορεί να σημαίνουν και κάτι άλλο και σίγουρα δεν είναι οριστικές. Ένας σύζυγος μπορεί να είναι ομοφυλόφιλος και να μην εμφανίζει κανένα από αυτά τα σημάδια ή ένας άντρας μπορεί να τα εμφανίζει αλλά να μην είναι ομοφυλόφιλος. Αυτή η λίστα έχει σχεδιαστεί ως ένα σημείο εκκίνησης και πέρα από αυτή, η Kaye συμβουλεύει τις γυναίκες πάνω απ’ όλα "ν’ ακολουθούν το ένστικτό τους".

Και αν ο άντρας μου είναι γκέι; Αν αποδειχθεί ότι ο σύζυγος είναι, στην πραγματικότητα, ομοφυλόφιλος, οι συνέπειες μπορεί να είναι δύσκολα διαχειρίσιμες, ιδιαίτερα για την ετερόφυλη σύζυγο. Πολλές γυναίκες δυσκολεύονται πολύ να δεχτούν ότι ο σύζυγός τους τις εγκαταλείπει για έναν άλλο άνδρα και όχι για μια άλλη γυναίκα.

Η γυναίκα μπορεί να εμφανίσει: Ενοχή, πόνο και ακόμη και οργή επειδή έχει προδοθεί. Μοναξιά, ντροπή, ευθύνη και απέχθεια ενώ μπορεί να αναρωτιέται αν υπήρξε τίποτα πραγματικό στον σύντροφο της τον οποίο νόμιζε ότι ήξερε τόσο καλά. Αυτό που είναι σημαντικό να θυμάσαι, είναι ότι η ομοφυλοφιλία του συζύγου είναι εξ ολοκλήρου ευθύνη δική του και δεν έχει να κάνει με τη γυναίκα του.

Η σύζυγος δεν υπήρξε ανεπαρκής με κανένα τρόπο και είναι πιθανό ο ομοφυλόφιλος άντρας της να την παντρεύτηκε γιατί πραγματικά νοιαζόταν γι ‘αυτήν. Μερικοί ομοφυλόφιλοι άνδρες πιστεύουν ότι το να παντρευτούν μπορεί να τους απαλλάξει από την ομοφυλοφιλία τους, χωρίς φυσικά αυτό να είναι αλήθεια. Το να νιώθεις σεξουαλική έλξη για το ίδιο σου το φύλο δεν είναι λάθος κανενός.
.

Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: H Ομοφυλόφιλη ζωή μου

Αρθρογραφος

Πούτς-frau
Πούτς-frau
Για προσωπικά μηνύματα, δημοσιεύσεις gay εκδηλώσεων, ή οτιδήποτε άλλο θέλετε να προβάλουμε στέλνετε e-mail στο kulturosupa2@gmail.com με την επισήμανση «Για Πούτς-frau».

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Μια λαμπρή μουσική πορεία «Από τον Σκοτεινό Έρωτα στον Ερωτόκριτο»
Μια λαμπρή μουσική πορεία «Από τον Σκοτεινό Έρωτα στον Ερωτόκριτο»
με 0 Σχόλια 1350 Views

Μια μοναδική μουσική αναδρομή στο μελωδικό κι ευαίσθητο έργο του συνθέτη Δημήτρη Μαραμή στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.  Είδε η Μαρία Γρηγοριάδου και σχολιάζει για την Κουλτουρόσουπα.

Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη