Ένα νέο trend στο Tik Tok υπόσχεται να σας χαρίσει τους πιο έντονους οργασμούς

2493 Views
Ένα νέο trend στο Tik Tok υπόσχεται να σας χαρίσει τους πιο έντονους οργασμούς Ένα νέο trend στο Tik Tok υπόσχεται να σας χαρίσει τους πιο έντονους οργασμούς

 Το Tik Tok μπορεί να μην είναι το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό όταν συζητάτε για σεξ, αλλά ίσως θα έπρεπε καθώς έπειτα από το trend που θέλει τις γυναίκες να φτάνουν σε οργασμό κατά τη διάρκεια των κοιλιάκων, η νέα τάση στη δημοφιλή εφαρμογή παρουσιάζει έναν ακόμη τρόπο που θα προσφέρει περισσότερη ευχαρίστηση στις γυναίκες κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.


Σύμφωνα με την ανάρτηση στον λογαριασμό της @love.ria.nurse στο Tik Tok μία γυναίκα μπορεί να βιώσει τον απόλυτο οργασμό όταν, κατά τη διάρκεια της επαφής, το ταίρι της πιέσει το κάτω μέρος της κοιλιάς της. «Κατά αυτόν τον τρόπο ενεργοποιείται το σημείο G και από την απέξω πλευρά, άρα τα αποτελέσματα είναι καλύτερα», λέει. Το video έγινε viral με τα likes και τα σχόλια να ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο.

Αυτός δεν είναι ο μόνος λόγαριασμός στο Tik Tok που ισχυρίζεται ότι αυτό το κόλπο πετυχαίνει. Υπάρχουν εκατοντάδες βίντεο στην πλατφόρμα που υποστηρίζουν πως αυτή η τεχνική έχει πολύ καλά αποτελέσματα.

Φυσικά, κανένα βίντεο δεν δείχνει πώς εφαρμόζεται η συγκεκριμένη τεχνική στην πράξη, αλλά η νοσοκόμα @love.ria.nurse, που έκανε και πρώτη τη σχετική ανάρτηση ξεκαθαρίζει πώς λειτουργεί η τεχνική. Όπως αναφέραμε και παραπάνω, σύμφωνα με την ανάρτηση, η πίεση στο κάτω μέρος της κοιλιάς μπορεί να ενεργοποιήσει εξωτερικά το σημείο G της γυναίκας και εκείνη να βιώσει έναν πιο έντονο οργασμό.

Τι λένε οι ειδικοί
Η σεξολόγος Ness Cooper, συμφωνεί με την νοσοκόμα. «Η εξωτερική πίεση μπορεί να λειτουργήσει πολύ θετικά και να οδηγήσει στους οργασμούς που προκαλούν τρέμουλο στα πόδια και όλες οι γυναίκες επιθυμούν να ζήσουν. Είναι αλήθεια πως συχνά επικεντρωνόμαστε στη διείσδυση και ξεχνάμε τις πιθανότητες ευχαρίστησης που προσφέρει η διέγερση  άλλων σημείων του σώματος», λέει και συνεχίζει:
«Η άσκηση πίεσης στο κάτω μέρος του στομάχου μπορεί να οδηγήσει σε διέγερση του σημείου G, καθώς τα όργανα βρίσκονται πολύ κοντά και οι ιστοί στην περιοχή είναι στενά συνδεδεμένοι, συμπεριλαμβανομένων της κλειτορίδας και του κόλπου. Βέβαια, πρέπει να θυμόμαστε πως μεγάλο ρόλο στην ευχαρίστησή μας στη διάρκεια του σεξ παίζει και το μυαλό μας. Ορισμένοι άνθρωποι, για παράδειγμα, μπορεί να διεγείρονται στη σκέψη και μόνο ότι ένα άλλο μέρος του σώματός τους θα συμμετέχει στην ερωτική πράξη».

Φυσικά, υπάρχουν και εκείνοι που εναντιώνονται σε όλα τα παραπάνω και προτιμούν να μην δοκιμάσουν την τεχνική.

Η προσωπική εμπειρία γυναίκας
Η συντάκτρια Gabriella Ferlita, έχοντας διαβάσει πολλά για τη συγκεκριμένη τάση στο σεξ το 2022, θέλησε να τη δοκιμάσει με τον σύντροφό της. Χαρακτήρισε την εμπειρία ως «τον πιο δυνατό οργασμό που είχα ποτέ». Συγκεκριμένα έγραψε:
«Δοκιμάσαμε την τεχνική ένα πρωί. Ξύπνησα από τα φιλιά του συντρόφου μου. Προτιμήσαμε το doggy style καθώς είναι μια στάση που προσφέρει καλύτερη διείσδυση. Καθώς με φιλούσε έβαλε τα χέρια του στο κάτω μέρος της κοιλιάς μου και ξεκίνησε ένα απαλό μασάζ. Εγώ άγγιζα τον εαυτό μου και χωρίς να το καταλάβω έζησα μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Ένιωσα τους μύες μου στα πόδια να πάλλονται και ο οργασμός μου ήρθε από το πουθενά. Ήταν ο πιο δυνατός οργασμός που είχα ποτέ. Δεν είχα ξανανιώσει έτσι στη ζωή μου. Όχι μόνο η πίεση στο συγκεκριμένο σημείο οδήγησε στην απόλυτη κορύφωση, αλλά και σε μια ερωτική πράξη με περισσότερη διάρκεια και ευχαρίστηση και για τους δυο μας».

Φωτογραφικό υλικό

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο