Οι δημοφιλέστερες αναζητήσεις το 2018 στο Pornhub των 33,5 δισεκατομμυρίων επισκέψεων.

1790 Views
Οι δημοφιλέστερες αναζητήσεις το 2018 στο Pornhub των 33,5 δισεκατομμυρίων επισκέψεων. Οι δημοφιλέστερες αναζητήσεις το 2018 στο Pornhub των 33,5 δισεκατομμυρίων επισκέψεων.

 

Κάθε χρόνο, η δημοφιλής ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου Pornhub συγκεντρώνει έναν τεράστιο όγκο δεδομένων στην μεγάλη της έρευνα για τη χρονιά που πέρασε που αξίζει να μελετηθούν αναλυτικά... H ομάδα στατιστικών ερευνών του Pornhub παρουσιάζει όλα τα δεδομένα που δεν φαντάζεστε ότι θα έπρεπε να δείτε. Ας δούμε τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία της έρευνας:


Το 2018, η ιστοσελίδα του Pornhub είχε 33,5 δισεκατομμύρια επισκέψεις, δηλαδή 5 δισεκατομμύρια περισσότερα από πέρυσι.

Ο ημερήσιος μέσος όρος για το 2018 ήταν 92 εκατομμύρια επισκέπτες ημερησίως, αλλά σύμφωνα με το Pornhub, έχουν πλέον ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια καθημερινά.

Υπήρχαν συνολικά 30,3 δισεκατομμύρια αναζητήσεις - και η χρονιά δεν έχει τελειώσει ακόμα. Αυτό σημαίνει 962 αναζητήσεις ανά δευτερόλεπτο.

Θα μπορούσατε μάλλον να μαντέψετε ότι οι ΗΠΑ θα ήταν η κορυφαίες στον κατάλογο των χωρών με το μεγαλύτερο traffic. Ακολουθούν το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ινδία, η Ιαπωνία και ο Καναδάς.

Αλλά οι ΗΠΑ βρίσκονται στην 3η θέση αναφορικά με το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα που δαπανά ο χρήστης ανά επίσκεψη. Ενώ στις ΗΠΑ αφιερώνουν κατά μέσο όρο 10 λεπτά και 37 δευτερόλεπτα κάθε φορά που οι χρήστες συνδέονται, στις Φιλιππίνες ο χρόνος αυτός ανέρχεται στα 13 λεπτά και 50 δευτερόλεπτα και στη Νότια Αφρική στα 10 λεπτά και 57 δευτερόλεπτα.

Κατά μέσο όρο, κάθε λεπτό της ημέρας προβάλλονται 207.405 βίντεο.

Και φυσικά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως το Pornhub θα ξεμείνει από νέο περιεχόμενο - σχεδόν 5 εκατομμύρια βίντεο μεταφορτώθηκαν στον ιστότοπο το 2018, με συνολική διάρκεια ένα εκατομμύριο ώρες!

Υπήρξαν περίπου 8 εκατομμύρια σχόλια για τα βίντεο φέτος. Οι συνηθέστερες λέξεις; Αγάπη, καυτό, like, καλό, και σέξι. (Love, hot, like, good, sexy)

Υπήρχαν περισσότερες από 141 εκατομμύρια ψήφοι βίντεο (Eκεί που αξιολογείτε τα βίντεο με thumbs up ή thumbs down)

Για όσους έχουν εμμονή με τα δεδομένα, 4403 PETABYTES των δεδομένων μεταφέρθηκαν συνολικά φέτος. Για να το θέσουμε διαφορετικά, αυτό είναι μεγαλύτερο bandwith (o όγκος της πληροφορίας που μπορεί να μεταδοθεί μέσω ενός δικτύου σε δεδομένο χρόνο) από εκείνο που καταναλώθηκε συνολικά σε όλο το Ίντερνετ το 2002.

Μερικές από τις αναζητήσεις που χαρακτηρίζουν το 2018; Fortnite, Stormy Daniels και ... Bowsette. Αν δεν ξέρετε τι είναι αυτό, δεν πρόκειται να σας πούμε εμείς.

12. Και οι δημοφιλέστεροι όροι αναζήτησης του έτους; Lesbian, όρος ο οποίος εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή εδώ και χρόνια, ακολουθούμενος από τους όρους hentai, milf και stepmom, τα οποία επίσης δεν έχουν μετακινηθεί από το 2017.

Οι Φιλιππίνες είχαν το πιο ομοιόμορφο ποσοστό ανδρών και γυναικών επισκεπτών (62% άνδρες και 38% γυναίκες), ακολουθούμενες από τη Βραζιλία και τη Νότια Αφρική (65% άνδρες και 35% γυναίκες).

Φέτος, η πλειοψηφία των ανθρώπων παρακολούθησαν πορνό στο τηλέφωνο τους - το 71,6% για την ακρίβεια. Ακολουθούν όσοι παρακολούθησαν από το desktop (19,7%) και το tablet (8,7%).

Προφανώς, όταν συμβαίνουν σημαντικά γεγονότα στον κόσμο, οι επισκέψεις στο Pornhub μειώνονται. Την μεγαλύτερη πτώση προκάλεσε ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ τον Μάιο, πτώση η οποία άγγιξε το 10% παγκοσμίως.

Αλλά πότε παρατηρήθηκε η μεγαλύτερη αύξηση; Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου φυσικά, οπότε η επισκεψιμότητα ήταν αυξημένη κατά 7%.
 
Πηγή: Ethnos.gr

Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: Σεξ το επιούσιον Pornhub

Αρθρογραφος

Πούτς-frau
Πούτς-frau
Για προσωπικά μηνύματα, δημοσιεύσεις gay εκδηλώσεων, ή οτιδήποτε άλλο θέλετε να προβάλουμε στέλνετε e-mail στο kulturosupa2@gmail.com με την επισήμανση «Για Πούτς-frau».

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Πώς πέρασα το φετινό θεατρικό καλοκαίρι»… | Στον Παλμό των Φουαγιέ
Πώς πέρασα το φετινό θεατρικό καλοκαίρι»… | Στον Παλμό των Φουαγιέ
με 0 Σχόλια 3207 Views

Φέτος εντόπισα πιο συνειδητά ορισμένα θέματα που συνέβαλαν σε έναν θεατρικό απολογισμό με αρνητικό κατ’ εμέ πρόσημο…Γράφει η Πίτσα Στασινοπούλου για την Κουλτουρόσουπα.

Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή