Το νέο teaser για το «Élite» φέρνει καυτές σκηνές πρωταγωνιστών όπως το gay φιλί..

3249 Views
Το νέο teaser για το «Élite» φέρνει καυτές σκηνές πρωταγωνιστών όπως το gay φιλί.. Το νέο teaser για το «Élite» φέρνει καυτές σκηνές πρωταγωνιστών όπως το gay φιλί..

 

Τον Δεκέμβριο, όταν η ηθοποιός Georgina Amorós δημοσίευσε ένα βίντεο πίσω από τα παρασκήνια της σειράς Netflix "Élite", εμφανίστηκε ένα πλαίσιο αναφοράς με το trisal που σχηματίστηκε από τους χαρακτήρες των Omar Ayuso, Aron Piper και Manu Rios .

 


Αυτή τη Δευτέρα, το επίσημο Instagram της σειράς κυκλοφόρησε ένα πολύ αισθησιακό teaser επιβεβαιώνοντας την εμπλοκή της αγάπης μεταξύ των τριών χαρακτήρων.


 Η τέταρτη σεζόν ανοίγει στις 18 Ιουνίου φέτος.


ELITE - NETFLIX

Το Élite (τυποποιημένο ως É LIT Ǝ) είναι μια ισπανική τηλεοπτική σειρά που έκανε πρεμιέρα στις 5 Οκτωβρίου 2018 μέσω της πλατφόρμας Netflix. Η σειρά δημιουργήθηκε από την Zeta Producciones για το Netflix και δημιουργήθηκε από τον Carlos Montero και τον Darío Madrona. Οι τρεις εποχές της σειράς αποτελούνται από 8 επεισόδια. Στην πλοκή, τρεις νέοι φίλοι - ο Samuel (Itzan Escamilla), η Nadia (Mina El Hammani) και ο Christian (Miguel Herrán) - λαμβάνουν υποτροφίες από μια κατασκευαστική εταιρεία μετά από μια βλάβη στο προηγούμενο σχολείο τους λόγω κακών έργων.


Το νέο σχολείο του είναι το Las Encinas, ένα έγκριτο ινστιτούτο στην Ισπανία, όπου οι ελίτ της χώρας στέλνουν τα παιδιά τους για σπουδές. Στο Encinas, οι τρεις συναντούν τους πλούσιους αδελφούς Μαρίνα (María Pedraza) και Guzmán (Miguel Bernardeau), των οποίων ο πατέρας ελέγχει την κατασκευαστική εταιρεία που είναι υπεύθυνη για την κατάρρευση της στέγης του παλιού σχολείου του. Η περιστασιακή φίλη του Guzman, Lu (Danna Paola), και ο γιος του διευθυντή του σχολείου, Ander (Arón Piper).Ο αδελφός του Σαμουήλ, πρόσφατα έξω από τη φυλακή Νάνο (Τζέιμ Λορέντε), και ο αδερφός της Νάντια, Ομάρ (Ομάρ Άιους), σύντομα εμπλέκονται επίσης στη σύγκρουση τρόπων ζωής, δυσαρέσκειας, φθόνης και σεξουαλικής έλξης. Μέσα από μια σειρά από σκηνές flash-forward, ξεκινώντας με το άνοιγμα του πρώτου επεισοδίου, το κοινό δείχνει ότι οι ιστορίες που ξεδιπλώθηκαν από μια σύγκρουση τρόπων ζωής οδήγησαν κάπως σε φόνο. Αυτές οι στιγμιαίες σκηνές, που διαδίδονται σε όλη την κύρια αφήγηση, προέρχονται από την αρχική αστυνομική έρευνα για το έγκλημα και από τις ανακρίσεις των κύριων χαρακτήρων, των οποίων οι απαντήσεις και οι διαφυγές αναδεικνύουν πτυχές των ιστοριών που οδήγησαν στη δολοφονία.


Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: H Ομοφυλόφιλη ζωή μου

Αρθρογραφος

Πούτς-frau
Πούτς-frau
Για προσωπικά μηνύματα, δημοσιεύσεις gay εκδηλώσεων, ή οτιδήποτε άλλο θέλετε να προβάλουμε στέλνετε e-mail στο kulturosupa2@gmail.com με την επισήμανση «Για Πούτς-frau».

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη