Προστριβές στο «Brokeback Mountain»: Ο Ανγκ Λι εκτελούσε χρέη διαμεσολαβητή ανάμεσα στους πρωταγωνιστές του

1690 Views
Προστριβές στο «Brokeback Mountain»: Ο Ανγκ Λι εκτελούσε χρέη διαμεσολαβητή ανάμεσα στους πρωταγωνιστές του Προστριβές στο «Brokeback Mountain»: Ο Ανγκ Λι εκτελούσε χρέη διαμεσολαβητή ανάμεσα στους πρωταγωνιστές του

Στα γυρίσματα ενός από τα μεγάλα «καταραμένα ρομάντζα» του 21ου αιώνα υπήρχαν συχνά διαφωνίες ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές, προερχόμενες από τη διαφορετική ερμηνευτική προσέγγισή τους. Όπως δήλωσε ο Ανγκ Λι, συχνά έπρεπε να διαμεσολαβήσει για να επιλύσει τη διαφωνία.

Από τα μεγάλα «καταραμένα ρομάντζα» των ‘00s και, βέβαια, μια εμβληματική στιγμή του queer κανόνα, το «Μυστικό του Brokeback Mountain» θα ήταν αδύνατο να έχει τον δέοντα συναισθηματικό αντίκτυπο χωρίς τη χημεία ανάμεσα στους Χιθ Λέτζερ και Τζέικ Τζίλενχαλ. Όπως δήλωσε πρόσφατα ο Ανγκ Λι, όμως, για να επιτευχθεί η ισορροπία μεταξύ τους χρειάστηκε πολλές φορές να διαμεσολαβήσει, ώστε να αμβλύνει τις προστριβές.«Η αύρα του Χιθ είναι η δύναμη της ιστορίας και ο ίδιος έκανε μεγάλη προετοιμασία μόνος του πριν έρθει στα γυρίσματα. Συχνά με εντυπωσίαζαν οι ιδέες του όπως και να βλέπω να αναπτύσσεται η σχέση ανάμεσα στον χαρακτήρα του και σε εκείνο του Τζέικ μπροστά στα μάτια μου, από τις πρόβες μέχρι την έναρξη των γυρισμάτων. Βέβαια, ενώ του έβγαινε φυσικά να είναι φροντιστικός απέναντι στη Μισέλ Γουίλιαςμ απέναντι στον Τζέικ είχε διαφορετικό ύφος όσον αφορά τη δουλειά μεταξύ τους. Κάποιες φορές υπήρχαν προστριβές, όχι καυγάδες απλά μια σύγκρουση ανάμεσα στις μεθόδους τους. Χρειάστηκε να ενεργώ ως διαμεσολαβητής αλλά ήταν και οι δυο καλοί και έκανα προσπάθεια να να βρουν μια λύση» είπε ο Ανγκ Λι και συνέχισε.

«Ο Χιθ δεχόταν οδηγίες, αλλά προτιμούσε να δουλεύει μόνος, δεν ήταν κάποιος που ήθελε να του μιλάς πολύ, ήταν ανεξάρτητο πνεύμα. Για μένα αν το αποτέλεσμα ήταν σωστό, ήμουν χαρούμενος. Όταν δεν ήταν, του το ανέφερα και θα δοκίμαζε κάτι διαφορετικό. Ήταν ένας θαυμάσιος νέος ηθοποιός», κατέληξε, κάνοντάς μας για ακόμα μια φορά να αναρωτηθούμε πόσες μεγάλες ερμηνείες μας στέρησε ο πρόωρος θάνατός του.


Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: Brokeback MountainΑνγκ Λι

Αρθρογραφος

Πούτς-frau
Πούτς-frau
Για προσωπικά μηνύματα, δημοσιεύσεις gay εκδηλώσεων, ή οτιδήποτε άλλο θέλετε να προβάλουμε στέλνετε e-mail στο kulturosupa2@gmail.com με την επισήμανση «Για Πούτς-frau».

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
In TempoThess με τις υπέροχες Fortissimo | Interview
In TempoThess με τις υπέροχες Fortissimo | Interview
με 0 Σχόλια 2192 Views

Μετρούν αναρίθμητες εμφανίσεις και χαίρουν μεγάλης δημοφιλίας. Η χαρισματική σκηνική τους παρουσία, καθώς και η μοναδική τους ικανότητα να συνδυάζουν ετερόκλητα μουσικά ακούσματα διαμορφώνουν επί σκηνής ένα εκρηκτικό αποτέλεσμα! Οι Fortissimo μιλούν στο TempoThess της Βένιας Αδαμάκου για την Κουλτουρόσουπα. 

Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο