Φαλλοπλαστική: Επιμήκυνση-Πάχυνση Πέους γιατί το μέγεθος μετράει.

2398 Views
Φαλλοπλαστική: Επιμήκυνση-Πάχυνση Πέους γιατί το μέγεθος μετράει. Φαλλοπλαστική: Επιμήκυνση-Πάχυνση Πέους γιατί το μέγεθος μετράει.

 

Τα ενδοπεϊκά fillers αποκτούν όλο και μεγαλύτερη δημοτικότητα και παρουσιάζουν μια καλή εναλλακτική στην επέμβαση φαλλοπλαστικής.

Η θεραπεία με filler περιλαμβάνει την ίδια διαδικασία με την επέμβαση πάχυνσης με μόνη διαφορά ότι για την πάχυνση αντί να χρησιμοποιείται αυτόλογο λίπος, χρησιμοποιείται έτοιμο υλικό. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα των filers είναι ότι η διαδικασία μπορεί να γίνει σε ένα εξεταστήριο (και όχι σε χειρουργική αίθουσα) και χρησιμοποιείται τοπική αναισθησία. Χάρη σε αυτά, είναι γενικά μια πιο φτηνή διαδικασία, πιο άμεση (η όλη διαδικασία διαρκεί λιγότερο από μια ώρα) και δεν απαιτεί χρόνο ανάρρωσης.

Από την άλλη, ανάλογα και με τον τύπο υλικού που χρησιμοποιείται, τα αποτελέσματα δεν είναι μόνιμα και χρειάζεται επανάληψη της θεραπείας ανά 18 μήνες κατά μέσο όρο για να διατηρηθούν.


Υπάρχουν δυο κύριοι τύποι fillers που χρησιμοποιούνται: συνθετικά και φυσικά όπως το υαλουρονικό οξύ. Ο κάθε τύπος παρουσιάζει τα δικά του πλεονεκτήματα, με τα φυσικά fillers να απορροφώνται σε βάθος χρόνου από το σώμα, ενώ τα συνθετικά είναι μόνιμα. Από την άλλη τα συνθετικά μπορεί να προκαλέσουν αλλεργική αντίδραση και είναι πιο δύσκολο να αφαιρεθούν αν παρουσιαστεί μετακίνηση ή ανισομερής συγκέντρωση του υλικού.

Γι’αυτούς τους λόγους συστήνουμε την χρήση φυσικών υλικών που δεν είναι μόνιμα, όπου αν τα αποτελέσματα δεν είναι ικανοποιητικά το υλικό θα απορροφηθεί από το σώμα. Προτιμούμε το υαλουρονικό οξύ καθώς παρουσιάζει πολύ λιγότερους κινδύνους, έστω κι αν δεν δίνει μόνιμα αποτελέσματα.

Το υαλουρονικό οξύ είναι στην πραγματικότητα φυσικό συστατικό του δέρματος και είναι παρόν σε όλο τον συνδετικό ιστό του ανθρώπινου σώματος, συνεπώς ο κίνδυνος αλλεργικής αντίδρασης είναι πολύ χαμηλός. Πρέπει πάντα να λαμβάνεται υπόψη ότι υπάρχουν πολλοί και διαφορετικοί εμπορικοί τύποι υαλουρονικου οξέως που μπορεί να παρουσιάζουν διαφορετικά χαρακτηριστικά μεταξύ τους συνεπώς το αποτέλεσμα μπορεί να διαφέρει όσον αφορά την διάρκεια, την υφή, την πιθανότητα μετακίνησης και φυσικά την τιμή.Γενικές Πληροφορίες για τη Πλαστική του Φαλλού
Η επιθυμία για ένα μεγαλύτερο πέος δεν είναι κάτι καινούριο. Αντιθέτως, υπάρχει από τις απαρχές της ανθρωπότητας και πολλά ευρήματα που το υποστηρίζουν έχουν ανακαλυφθεί διατηρημένα στις στάχτες της αρχαίας ρωμαϊκής Πομπηίας. Οι εστιασμένες ιατρικές απόπειρες όμως για να γίνει αυτή η επιθυμία πράξη έχουν ξεκινήσει σχετικά πρόσφατα, το τελευταίο ήμισυ του 20ου αιώνα, μια περίοδος που συμπίπτει με τις ραγδαίες αλλαγές σε κοινωνικό επίπεδο που ακολούθησαν τον Β’ παγκόσμιο πόλεμο.

Η γνωστή ανθρωπολόγος Helen Fischer περιγράφει την ανάπτυξη της σεξουαλικότητας στον δυτικό κόσμο από το 1950 ως εξής: «…η ελευθερία κάνει τους ανθρώπους να διψάνε και σαν αποτέλεσμα τα αιτήματα που απευθύνονται τόσο στα άτομα, όσο και στους συντρόφους τους έχουν πολλαπλασιαστεί, ακόμα περισσότερο μετά από την έντονη διεκδίκηση του δικαιώματος του αυτοκαθορισμού από την πλευρά των γυναικών…»

Οι επεμβάσεις επιμήκυνσης και πάχυνσης του πέους σε μεγάλο βαθμό καλύπτονται από πέπλο μυστηρίου, παρά το γεγονός ότι χιλιάδες άνδρες ανά τον κόσμο κάθε χρόνο λαμβάνουν την εν λόγω θεραπεία με απόλυτη επιτυχία.
 

Η αισθητική χειρουργική των γεννητικών οργάνων του άνδρα δεν έχει ακόμα την καθολική κοινωνική αποδοχή, παρά την ιδιότητα της να επιδρά καταλυτικά στην διάθεση την ψυχολογία και τις σεξουαλικές ευαισθησίες των ανδρών που την επιλέγουν. Τα παραπάνω και μόνο θα έπρεπε να είναι αρκετά για να της προσδώσουν μεγαλύτερη αναγνώριση στην αισθητική χειρουργική.

Αν και με μια πρώτη ανάγνωση φαίνεται απλή επέμβαση, η επιτυχής μεγέθυνση του πέους εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την προσοχή στις λεπτομέρειες και τη μεγάλη πρακτική εμπειρία του ιατρού. Αν και οι πεπειραμένοι χειρουργοί των μαλακών ιστών έχουν συνήθως καλά αποτελέσματα, αυτό πολλές φορές δεν συμβαίνει με τους χειρουργούς που έχουν περιορισμένη εμπειρία στο χειρουργείο. Οι ιατροί μας είναι από τους πιο πεπειραμένους στα χειρουργεία μεγέθυνσης πέους, ενώ διαρκώς εξελίσσουν τις ικανότητες και την τεχνική τους.

Συνοπτικά:
Αύξηση μήκους κατά 3-6 εκ.
Αύξηση περιφέρειας κατά 2-3εκ
Μεγέθυνση της βαλάνου (κεφαλή του πέους) κατά 30-50%
Έξοδος του ασθενή από το νοσοκομείο αυθημερόν
Σχεδόν αόρατες ουλές


Φωτογραφικό υλικό

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Αποστολία Γκούτη: Τα Καλύτερα Νέα Πρόσωπα των Θεατρικών Βραβείων Θεσσαλονίκης | Σωφέρ Θεάτρου
Αποστολία Γκούτη: Τα Καλύτερα Νέα Πρόσωπα των Θεατρικών Βραβείων Θεσσαλονίκης | Σωφέρ Θεάτρου
με 0 Σχόλια 2267 Views

Έχει προταθεί για τον ρόλο της στην παράσταση «Ρόζα Εσκενάζυ, η βασίλισσα του ρεμπέτικου» του Παναγιώτη Μεντή στο Θέατρο Σοφούλη.Γράφει η Ζωή Ταυλαρίδου για την Κουλτουρόσουπα

Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη