Οι φωτογραφίες της Lacta που κάνουν τους ομοφοβικούς να ανατριχιάσουν (Photos)

2376 Views
Οι φωτογραφίες της Lacta που κάνουν τους ομοφοβικούς να ανατριχιάσουν (Photos) Οι φωτογραφίες της Lacta που κάνουν τους ομοφοβικούς να ανατριχιάσουν (Photos)

 


Οι ομοφοβικοί έχουν βγει έξω από τα ρούχα τους. Η Lacta στη νέα της καμπάνια  Act for Love, «Ελάτε να καταρρίψουμε τα στερεότυπα στην αγάπη» έχει ασπρόμαυρες φωτογραφίες μεταξύ άλλων και με ζευγάρια του ίδιου φύλου που μιλούν για την αγάπη τους. Αυτό έχει ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών και ήδη στο ίντερνετ γίνεται ένας μικρός πανικός.
Υπάρχει μια φωτογραφία ενός ζευγαριού ανδρών που γράφει: «Νεκτάριος και Γιάννης: «Είμαστε απλά δύο άνθρωποι που αγαπιούνται.» Και οι ομοφοβικοί στα σχόλια τους έχουν ξεσαλώσει: «Προωθείτε την ανωμαλία σαν κάτι το φυσιολογικό..!!Ντροπη σας» (Το άτομο που σχολιάζει έχει φωτογραφία μια Ελληνική σημαία με ένα πένθος)

Κάποιος άλλος γράφει: «Έτσι !! Να γίνουμε όλοι ομοφυλόφιλοι να μην γεννιούνται και παιδιά !!! Να πάψει επιτέλους να υπάρχει το είδος μας Μπράβο»
Ενώ ένας τρίτος συμπληρώνει: «Πρέπει να ντρέπεστε ρε γάιδαροι που ανεβάζετε τέτοιες φωτογραφίες εύχομαι η εταιριουλα σας φτωχομυαλοι να κλείσει το συντομότερο και να ζητάτε ελεημοσύνη απ'τα ελεύθερα πνεύματα της δημοκρατία σας κουπουκια»

Και κάποιος άλλος: «όλοι ειστε ίδιοι μηδενός εξαιρουμένου γεμάτο θράσος και απειλή προς την κοινωνία» (η ορθογραφία και η σύνταξη είναι από το πρωτότυπο)
Το χειρότερο όμως και γεμάτο μίσος σχόλιο είναι για μια φωτογραφία ενός ανάπηρου άνδρα στο καροτσάκι του που στην αγκαλιά του κρατάει τη σύντροφο του: «Μα γιατι πανε να μας περασουν κατι αφυσικο σαν φυσιολογικο? Δεν το σχεδίασε η φύση έτσι..! Τι θα πουν αν το δούνε τα παιδιά μας?» Και μετά συμπληρώνει από κάτω ότι το σχόλιο αυτό πήγαινε στη φωτογραφία με το ζευγάρι ανδρών. Έτσι για να χρυσώσει το χάπι.
Βέβαια και ευτυχώς οι περισσότεροι χρήστες ζητούν να γίνουν report τα ομοφοβικά σχόλια.

Επίσης δεν πρέπει να μας διαφεύγει το γεγονός ότι πρόκειται για διαφημιστική καμπάνια που σημαίνει ότι η εταιρία, η κάθε εταιρία, θέλει να λανσάρει το προιόν της. Ακόμη και με αυτή τη λογική όμως είναι μια καλή αρχή για την αντιμετώπιση της ομοφοβίας και του ρατσισμού
   

ΠΗΓΗ ΠΟΝΤΙΚΙ


Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: H Ομοφυλόφιλη ζωή μου

Αρθρογραφος

Πούτς-frau
Πούτς-frau
Για προσωπικά μηνύματα, δημοσιεύσεις gay εκδηλώσεων, ή οτιδήποτε άλλο θέλετε να προβάλουμε στέλνετε e-mail στο kulturosupa2@gmail.com με την επισήμανση «Για Πούτς-frau».

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη