Αναπόσπαστο κομμάτι των παραδόσεων του Πάσχα είναι και τα κόκκινα αβγά ως μια θρεπτική “επαναφόρτιση” μετά τη νηστεία. Κράτησε όμως το μέτρο, ιδιαίτερα αν έχεις νηστέψει για πολλές ημέρες, δεδομένου ότι την περίοδο που καταναλώνουμε τα κόκκινα αβγά καταναλώνουμε ταυτόχρονα και παχιά κρέατα,τσουρέκι και άλλα εδέσματα πλούσια σε λιπαρά. Μπορείς να διατηρήσεις τα βαμμένα αβγά μέχρι και μία εβδομάδα για να εμπλουτίσεις με αυτά το πρωινό ή το βραδινό σου γεύμα, για ένα εύκολο και θρεπτικό σνακ στη δουλειά σε σαλάτες ή σάντουιτς.
Φωτογραφικό υλικό