ΠΑΒΛΟΒΑ ΜΕ ΣΑΝΤΙΓΙ ΦΡΑΟΥΛΕΣ

622 Views
ΠΑΒΛΟΒΑ ΜΕ ΣΑΝΤΙΓΙ ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΠΑΒΛΟΒΑ ΜΕ ΣΑΝΤΙΓΙ ΦΡΑΟΥΛΕΣ

ΠΑΒΛΟΒΑ ΜΕ ΣΑΝΤΙΓΙ ΦΡΑΟΥΛΕΣ

Υλικά

—4 ασπράδια αυγών
—ελάχιστο αλάτι
—3/4 φλιτζανιού ζάχαρη
—1 κουτ. γλυκού υγρή βανίλια
—15 φράουλες
—κορν φλάουρ

Εκτέλεση
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 130°C. Χτυπάτε στο μίξερ σε μέτρια ταχύτητα τα ασπράδια με το αλάτι και προσθέτετε τη ζάχαρη σταδιακά. Απλώνετε το μείγμα σε ταψί 23 εκ. με μετακινούμενο πάτο στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και πασπαλισμένο με κορν φλάουρ. Ψήνετε σε σιγανό φούρνο για 50 λεπτά έως 1 ώρα. Κλείνετε τη θερμοκρασία και αφήνετε το γλυκό να κρυώσει στο φούρνο με ανοιχτή την πόρτα. Όταν κρυώσει, γαρνίρετε με σαντιγί και τις φράουλες κομμένες σε λεπτές φέτες.


Φωτογραφικό υλικό






Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη