Μάθε σερβικά στον Δήμο Θεσσαλονίκης, δωρεάν

1527 Views
Μάθε σερβικά στον Δήμο Θεσσαλονίκης, δωρεάν Μάθε σερβικά στον Δήμο Θεσσαλονίκης, δωρεάν


Το Τμήμα Προγραμμάτων και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Θεσσαλονίκης προσφέρει δωρεάν πρόγραμμα εκμάθησης της Σερβικής Γλώσσας αξιοποιώντας την ευγενική δωρεά της αντιπροσωπίας της Σερβικής Δημοκρατίας της Βοσνίας στην Ελλάδα,

Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν δημότες ή κάτοικοι του Δήμου Θεσσαλονίκης. Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είναι: α) για δημότες Θεσσαλονίκης, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και β) για κάτοικους του Δήμου Θεσσαλονίκης, φωτοτυπία λογαριασμού κοινής ωφέλειας (ηλεκτρικό ρεύμα, αέριο, σταθερή τηλεφωνία).

Τα μαθήματα απευθύνονται σε αρχάριους (επίπεδο Α1), θα πραγματοποιηθούν σε ένα (1) τμήμα 20 ατόμων, συνολικής διάρκειας σαράντα οκτώ (48) ωρών, δύο (2) διδακτικών ωρών δύο (2) φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη και Παρασκευή από 17:30 έως 19:15 κατά το χρονικό διάστημα Φεβρουάριος 2023 – Μάιος 2023 (7/2-12/5/2023).

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023 και τα μαθήματα θα διεξάγονται στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Θεσσαλονίκης (Εγνατίας 132), τηρουμένων όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Μοναδικό κριτήριο επιλογής των συμμετεχόντων, αποτελεί η σειρά προτεραιότητας των εισερχομένων αιτήσεων.

Κάθε ενδιαφερόμενος, πριν δηλώσει συμμετοχή στο πρόγραμμα πρέπει να λάβει υπόψη του ότι η δήλωση συμμετοχής πρέπει να υποβληθεί, αφού σταθμιστούν πρώτα οι πιθανές οικογενειακές, προσωπικές και επαγγελματικές δεσμεύσεις και υποχρεώσεις, λόγω του ότι η παρακολούθηση είναι υποχρεωτική και έχει δικαίωμα να απουσιάσει το μέγιστο σε τέσσερα μαθήματα.

Σε κάθε σπουδαστή που θα ολοκληρώσει το πρόγραμμα, θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Η έναρξη υποβολής των αιτήσεων είναι στις 7 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 09:00 π.μ. έως τη συμπλήρωση του τμήματος και των επιλαχόντων. Οι αιτήσεις γίνονται ηλεκτρονικά στη πλατφόρμα: https://opengov.thessaloniki.gr/opengov/eservices/serbian

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 231331-8662 & 231331-8664.

Φωτογραφικό υλικό

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
In TempoThess με τις υπέροχες Fortissimo | Interview
In TempoThess με τις υπέροχες Fortissimo | Interview
με 0 Σχόλια 2193 Views

Μετρούν αναρίθμητες εμφανίσεις και χαίρουν μεγάλης δημοφιλίας. Η χαρισματική σκηνική τους παρουσία, καθώς και η μοναδική τους ικανότητα να συνδυάζουν ετερόκλητα μουσικά ακούσματα διαμορφώνουν επί σκηνής ένα εκρηκτικό αποτέλεσμα! Οι Fortissimo μιλούν στο TempoThess της Βένιας Αδαμάκου για την Κουλτουρόσουπα. 

Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο