Κερδίστε προσκλήσεις για να δείτε: «O Λούκυ Λουκ κι ο Λευκός Ιππότης» σε σκην. Ν. Χανιωτάκη στο Κολοσσαίον.

2082 Views
Κερδίστε προσκλήσεις για να δείτε: «O Λούκυ Λουκ κι ο Λευκός Ιππότης» σε σκην. Ν. Χανιωτάκη στο Κολοσσαίον. Κερδίστε προσκλήσεις για να δείτε: «O Λούκυ Λουκ κι ο Λευκός Ιππότης» σε σκην. Ν. Χανιωτάκη στο Κολοσσαίον.

    

 

Η συγκεκριμένη ενέργεια, σε συνεργασία με την παραγωγή της εκδήλωσης, δεν αποτελεί διαφημιστική προβολή του προϊόντος με σκοπό το κέρδος, παρά μια προσφορά του Kulturosupa.gr στους αναγνώστες της.

Λάβετε μέρος στο διαγωνισμό του Kulturosupa.gr διεκδικώντας διπλές προσκλήσεις για να δείτε τις περιπέτειες του Λούκυ Λουκ σε σκηνοθεσία του βραβευμένου σκηνοθέτη Νικορέστη Χανιωτάκη, Κυριακή 1/1 ή Δευτέρα 2/1  και ώρα 20:00 στο θέατρο Κολοσσαίον στην Θεσσαλονίκη

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK, E-MAIL, μέσω σχολιών site "K", μέσω φόρμας συμμετοχής, ή instagram EΠΙΛΕΞΤΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 5 ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΡΟΠΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ή ΚΑΙ ΤΟΥΣ 5 ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ. 

.
-Μέσω facebook ΚΛΙΚ ΕΔΩ ώστε να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας KANETE:
1. LIKE το post του διαγωνισμού και τη σελίδα Kulturosupa.gr [εάν δεν έχετε κάνει ήδη].
2. (Share) Δημόσια κοινοποίηση διαγωνισμού  
3. Αφήστε σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σας και ποια από τις 2 ημέρες θέλετε να πάτε. Μπορείτε και για τις δύο αλλά με ξεχωριστό σχόλιο.

Μέσω φόρμας συμμετοχής site "Κ" ώστε να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας KANETE:
Συμπληρώνετε τη ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ -ΚΛΙΚ ΕΔΩ - με τα στοιχεία σας στα ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΣΑΣ, το E-MAIL σας, ΥΠΗΡΕΣΙΑ επιλέγεται "Διαγωνισμός" και ΓΡΑΦΕΤΑΙ στο ΘΕΜΑ και στο ΛΕΥΚΟ ΠΕΔΙΟ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ την λέξη "ΛΟΥΚΥτο ονοματεπώνυμό σας και ποια από τις 2 ημέρες θέλετε να πάτε. Μπορείτε και για τις δύο αλλά με ξεχωριστό σχόλιο.. Τέλος, ΠΑΤΑΤΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ και σας εμφανίζει το εξής μήνυμα: "Thanks! Your email was success fully sent", μπαίνοντας αυτόματα στην κλήρωση για τις διπλές προσκλήσεις.

Μέσω  e-mail ώστε να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας KANETE:
Στέλνετε e-mail, στο Kulturosupasite@yahoo.gr, με το ονοματεπώνυμο σας [ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΣΑΣ] θέμα "ΛΟΥΚΥκαι ποια από τις 2 ημέρες θέλετε να πάτε. Μπορείτε και για τις δύο αλλά με ξεχωριστό σχόλιο.
.
-Μέσω σχολίων site "K" (στο τέλος αυτής της σελίδας, παρακάτω) ώστε να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας ΚΑΝΕΤΕ:
Γράφετε  το ονοματεπώνυμό σας στα σχόλια και ποια από τις 2 ημέρες θέλετε να πάτε. Μπορείτε και για τις δύο αλλά με ξεχωριστό σχόλιο.
.
-Μπορείτε να συμμετάσχετε ΚΑΙ από το λογαριασμό μας στο instagramκλικ εδώ γράφοντας ονοματέπωνυμο στα σχόλια και ποια από τις 2 ημέρες θέλετε να πάτε. Μπορείτε και για τις δύο αλλά με ξεχωριστό σχόλιο.

-ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 5 ΤΡΟΠΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ή ΚΑΙ ΤΟΥΣ 5 ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ

-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟN ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 12:00, 31/12/2022
-Τα ονόματα των νικητών θα δημοσιευθούν ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ στο Kulturosupa.gr, στη στήλη "ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ -Κερδίστε Προσκλήσεις", ΕΔΩ, μετά τη λήξη του διαγωνισμού, και οι ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΥΧΕΡΩΝ θα βρίσκονται στο ταμείο του χώρου, πριν την έναρξη της παράστασης.
.
Προσοχήέχει παρατηρηθεί άσκοπη συμμετοχή αναγνωστών στους διαγωνισμούς. Κληρώνεστε και δεν κάνετε χρήση της διπλής πρόσκλησης αποκλείοντας θεατές που θα ήθελαν να δουν. Εφ εξής, η Κουλτουροσουπα, θα αποκλείει δια παντός τέτοιες συμπεριφορές απορρίπτοντας ως νικητές προσκλήσεων. .
.
Δείτε & αυτά:
.
Είδαμε & Σχολιάζουμε: 
Θέατρο εδώ. Συναυλίες εδώ
Σινεμά εδώ. Διαβάσαμε & Σχολιάζουμε εδώ
Κερδίστε προσκλήσεις εδώ.
.
Ακολουθήστε το Kulturosupa.gr στα social media
      

Φωτογραφικό υλικό

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

5 Comments

 1. <strong>ΚΑΖΑΚΙΔΟΥ ΙΩΑΝΝΑ</strong>
  ΚΑΖΑΚΙΔΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
  ΚΑΖΑΚΊΔΟΥ ΙΩΆΝΝΑ Κυριακή 1/1
 2. <strong>ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ</strong>
  ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
  ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Κυριακή 1/1
 3. <strong>ΔΟΥΡΑΛΗ ΣΟΦΙΑ </strong>
  ΔΟΥΡΑΛΗ ΣΟΦΙΑ
  1/1
 4. <strong>ΔΟΥΡΑΛΗ ΣΟΦΙΑ </strong>
  ΔΟΥΡΑΛΗ ΣΟΦΙΑ
  2/1
 5. <strong>ΠΑΥΛΟΣΚΕΣΟΠΟΥΛΟΣ</strong>
  ΠΑΥΛΟΣΚΕΣΟΠΟΥΛΟΣ
  Παρακολουθώ την θεατρική παράσταση στο Κολοσσαίο λιγνός μέση παραπεμφθεί περάσει δεν έχω ποτέ δεν έχω ποτέ να δω αυτή την παράσταση και πραγματικά θέλω να κερδίσω πρόσκληση για αυτή την περάσεις στο κολοσσαίον να κάνω κυλήσω πρακτικά Θεανώ και της αυτή δεν είναι προσκλήσεις για την παράσταση στο θέατρο κολοσσαίον μακάρι να κερδίσω και πραγματικά θέλω για να σας δώσω και τη διεύθυνσή μου να το δω και να νιώθεις Θεσσαλονίκης 54 351 για να μου το στείλετε σε αυτή τη διάθεσή τους έχω δώσει το τηλέφωνό μου είναι 697 434 60 την 6:40 Σπανός Θεσσαλονίκη Κηφισό η πραγματικά θέλω τι μου αρέσει αυτή πέρασε και πραγματικά δεν έχω ποτέ να δω την παράσταση είναι το αγαπημένο σου γιατί μία φορά έχω πάει θέλω να ξαναπάω για τη δω την καινούργια παράσταση χοντρή μόνος τώρα στην περιοχή και δεν θέλω να το χάσω με κάνει να κερδίσω προσκλήσεις και θα χαρώ πάρα πολύ να κερδίσω αυτή προσκλήσεις για να πάω να ντυθώ θέλεις να πάω και πραγματικά σένα να κερδίσω για να πάω αυτή την Παρασκευή μέσα να είσαι πάρα πολύ μακάρι να κερδίσω μακάρι να το κερδίσω αυτήν και μακάρι να κερδίσω προσκλήσεις για τους αλλά κρούσεων ευχαριστώ πολύ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
In TempoThess με τις υπέροχες Fortissimo | Interview
In TempoThess με τις υπέροχες Fortissimo | Interview
με 0 Σχόλια 2194 Views

Μετρούν αναρίθμητες εμφανίσεις και χαίρουν μεγάλης δημοφιλίας. Η χαρισματική σκηνική τους παρουσία, καθώς και η μοναδική τους ικανότητα να συνδυάζουν ετερόκλητα μουσικά ακούσματα διαμορφώνουν επί σκηνής ένα εκρηκτικό αποτέλεσμα! Οι Fortissimo μιλούν στο TempoThess της Βένιας Αδαμάκου για την Κουλτουρόσουπα. 

Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο