Στηρίξτε το Πασχαλινό Bazaar Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου

1488 Views
Στηρίξτε το Πασχαλινό Bazaar Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου Στηρίξτε το Πασχαλινό Bazaar Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου

 
Η Ομάδα Στήριξης του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου διοργανώνει, για μία ακόμα χρονιά, την Πέμπτη 6 Απριλίου (11.00-19.00) στο Canteen Bar-Restaurant (Δημητρίου Γούναρη 7) στη Θεσσαλονίκη, Πασχαλινό Bazaar για την υποστήριξη του έργου του Χωριού.
 
Οιεπισκέπτες θα μπορούν να πραγματοποιήσουν τις πασχαλινές αγορές τους, υποστηρίζοντας με κάθε αγοράτα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου, και να επιλέξουν από μία μεγάλη ποικιλία διακοσμητικών, γλυκισμάτων, λαμπάδων για μικρούς και μεγάλους, και δώρων για τα αγαπημένα τους πρόσωπα.
 
Στείλτε το δικό σας μήνυμα αγάπης και στήριξης στα παιδιά!
Με κάθε αγορά σας στηρίζετε και εσείς τα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου.
 
 
Πληροφορίες:
Γραφείο Θεσσαλονίκης, Παιδικά Χωριά SOS,τηλ. 2310 226 644

 

Λίγα λόγια για τα Παιδικά Χωριά SOS

 
Με εκτενή δράση σε 136 χώρες και 70 χρόνια εμπειρίας σε προγράμματα πρόληψης, οικογενειακής φροντίδας εναλλακτικού τύπου και υποστηριζόμενης ανεξάρτητης διαβίωσης, τα Παιδικά Χωριά SOS είναι ηγετικός φορέας προστασίας των δικαιωμάτων των παιδιώνπαγκοσμίως, με έμφαση στα παιδιά που έχουν χάσει ή κινδυνεύουν να χάσουν την οικογένειά τους. Στην Ελλάδα, τα Παιδικά Χωριά SOS ιδρύθηκαν το 1975.

Έχοντας ως στόχο κάθε παιδί να μεγαλώνει σε μια οικογένεια υλοποιούν προγράμματα και δράσεις σε τρεις άξονες:
(α) Ενδυνάμωση Οικογένειας, με 9 Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας και 6 Κέντρα Μαθησιακής και Παιδαγωγικής Υποστήριξης σε όλη την Ελλάδα και στόχο την αποκατάσταση των δυσλειτουργιών στο εσωτερικό της οικογένειας και την αποτροπή του κινδύνου απομάκρυνσης των παιδιών από το πλαίσιό της,
(β) Προώθηση της Αναδοχής, σε συνεργασία με 5 Περιφέρειες στην Ελλάδα, και (γ) Εναλλακτική Φροντίδαμε 4 Παιδικά Χωριά SOS, 2 Στέγες Νέων και τον Ξενώνα Βρεφών SOSγια παιδιά που δεν έχουν τη δυνατότητα να μεγαλώσουν με τη βιολογική οικογένειά τους.
Η Διεθνής Ένωση των Παιδικών Χωριών SOS είναι σταθερός συνομιλητής και εταίρος, σε διεθνές και εθνικό επίπεδο, τόσο στην Ευρωπαϊκή Ένωση και κράτη μέλη της, όσο και σε διεθνείς πρωτοβουλίες και συνεργασίες όπως η καμπάνια Opening Doors for Europe.
 
Πληροφορίες: Εpi-Direct, Λήδα Παπαδοπούλου, kcharisi@epidirect.gr, 2310 227 225

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη