Τραγουδάμε με το Γιάννη Χαρούλη στο Θέατρο Δάσους και γεμίζουμε τα ράφια των Κοινωνικών Παντοπωλείων και τις κατσαρόλες των Συσσιτίων της ΑΡΣΙΣ.

447 Views
Τραγουδάμε με το Γιάννη Χαρούλη στο Θέατρο Δάσους και γεμίζουμε τα ράφια των Κοινωνικών Παντοπωλείων και τις  κατσαρόλες των Συσσιτίων της ΑΡΣΙΣ.    Τραγουδάμε με το Γιάννη Χαρούλη στο Θέατρο Δάσους και γεμίζουμε τα ράφια των Κοινωνικών Παντοπωλείων και τις κατσαρόλες των Συσσιτίων της ΑΡΣΙΣ.

Τραγουδάμε με το Γιάννη Χαρούλη στο Θέατρο Δάσους και γεμίζουμε τα ράφια των Κοινωνικών Παντοπωλείων και τις  κατσαρόλες των Συσσιτίων της ΑΡΣΙΣ.    

 Η ΑΡΣΙΣ, Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων  θα βρίσκεται τη Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Δάσους  για να απολαύσει το Γ. Χαρούλη και να συλλέξει τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη καθημερινής χρήσης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και , καθώς και φάρμακα για το Κοινωνικό Φαρμακείο, που διατηρεί η  ΑΡΣΙΣ στους Δήμους Θεσσαλονίκης και Παύλου Μελά.
 
Σας καλούμε όλους  να μην ξεχάσετε  να  φέρετε μαζί σας εκτός από το κέφι και τη διάθεση σας : Όσπρια, ζυμαρικά, ρύζι, κονσέρβες, λάδι, γάλατα μακράς διάρκειας, βρεφικά γάλατα, καθαριστικά είδη, χαρτικά, είδη προσωπικής υγιεινής: σαπούνι, σαμπουάν, αφρόλουτρο, οδοντόκρεμες, φάρμακα…
 
..για άτομα και οικογένειες που αντεπεξέρχονται με δυσκολία στις καθημερινές τους ανάγκες, στερούνται το δικαίωμα στην εργασία και στη στέγαση, αποκλείονται από τη δημόσια υγεία, απομονώνονται και περιθωριοποιούνται.
                                                                                   
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2315 505061, 2310509018 
http://koinwnikesdomes.gr
http://diktyodomwnthess.gr 

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη