Τα Χάλκινα της Γουμένισσας στήνουν γιορτή στους Λαζαριστές και συμπράττουν με Σαββόπουλο, Κουρκούλη & Κετιμέ.

1631 Views
Τα Χάλκινα της Γουμένισσας στήνουν γιορτή στους Λαζαριστές και συμπράττουν με Σαββόπουλο, Κουρκούλη & Κετιμέ. Τα Χάλκινα της Γουμένισσας στήνουν γιορτή στους Λαζαριστές και συμπράττουν με Σαββόπουλο, Κουρκούλη & Κετιμέ.

 



Πέμπτη 4 Ιουλίου, 21.30

 
Σε μια μεγάλη και ευφρόσυνη γιορτή θα συμμετέχουν όσοι και όσες βρεθούν στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών το βράδυ της Πέμπτης 4 Ιουλίου, στις 21.30. Τα περίφημα Χάλκινα της Γουμένισσας σε σύμπραξη με τους Διονύση Σαββόπουλο, Αρετή Κετιμέ, Νίκο Κουρκούλη, θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα με… ξέφρενους ρυθμούς και με περισσότερα από τριάντα κλαρίνα, τρομπέτες, τρομπόνια, ευφώνια και σαξόφωνα!
 
Στο πρώτο μέρος του προγράμματος, που επιμελείται ο Ποντιακός Σύλλογος Γουμένισσας και Περιχώρων «Διογένης ο Σινωπεύς», θα παρουσιαστούν σκοποί και τραγούδια της Μακεδονίας και της Γουμένισσας, με τα Χάλκινα και την Αρετή Κετιμέ. Επί σκηνής θα βρίσκονται πενήντα και πλέον χορευτές από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γουμένισσας «Οι Παίονες», από το Λύκειο Ελληνίδων – παράρτημα Κιλκίς και από το Χορευτικό Χαλάστρας Κ.Π.Ο. Δήμου Δέλτα.
 
Στο δεύτερο μέρος οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες ερμηνεύουν γνωστά τραγούδια από την ελληνική μουσική παράδοση, την προσωπική αλλά και την ελληνική μουσική δισκογραφία: «Ας κρατήσουν οι χοροί», «Σου μιλώ και κοκκινίζεις», «Θεός αν είναι», «Μέρα με τη μέρα», «Ένα ταξίδι είναι η ζωή» είναι μερικά μόνο από τα αγαπημένα κομμάτια που θα απολαύσουν οι θεατές.
Αξίζει να σημειωθεί πως η παράσταση θα έχει κείμενα, σε μορφή διαλόγου, τα οποία έχει γράψει η φιλόλογος Δέσποινα Λαζαρίδου.
 
Την ορχήστρα διευθύνει ο Ελευθέριος Δίγκας.
Παρουσίαση – αφήγηση: Δέσποινα Λαζαρίδου και Χριστόφορος Λαζαρίδης
 
-------------------------------------------------------------------------------------------
 
Ώρα έναρξης: 21.30
Οι πόρτες ανοίγουν στις: 20.30

Τιμή εισιτηρίου:
12€ (προπώληση), 14€ (ταμείο), 10€ (ανέργων, μαθητών, ΑμεΑ - μόνο στο ταμείο)
 

Σημεία Προπώλησης:
-
Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών (Δευτέρα - Παρασκευή, 10:00 - 14:00)
- Ταμεία Κ.Θ.Β.Ε. (Πλατεία Αριστοτέλους, Βασιλικό Θέατρο)
- Σάρωθρον (Κέντρο)
- Στα καταστήματα Seven Spots και WIND
- Ηλεκτρονικά στο viva.gr και στους συνεργάτες του

.

Πώς έρχεστε.
.
ME TO AYTOKINHTO ΣAΣ:  Στην οδό Κολοκοτρώνη όπου βρίσκεται η Μονή Λαζαριστών έρχεστε από την οδό Λαγκαδά, μπροστά από την κύρια είσοδο του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά. Από το λιμάνι, μέσω της λεωφόρου Δενδροποτάμου και της οδού Ακριτών. Από τις ανατολικές περιοχές, μέσω της περιφερειακής οδού.
Η Μονή Λαζαριστών διαθέτει υπόγειο χώρο στάθμευσης 100 θέσεων για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών. Η είσοδος βρίσκεται επί της οδού Κολοκοτρώνη και η στάθμευση κοστίζει 2€ για όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων.

ME TO ΛEΩΦOPEIO: Αρκετά λεωφορεία σταματούν κοντά στη Μονή Λαζαριστών, στην οδό Λαγκαδά (στάση Παύλου Μελά): 
18 (Άγιοι Aνάργυροι), 27 (Σταυρούπολη - Πανεπιστήμιο), 38 (N. Eυκαρπία - ΟΣΕ), 
56 (Ωραιόκαστρο - ΟΣΕ). 
Το λεωφορείο 34 (Άνω Ηλιούπολη - Πλατεία Αριστοτέλους) επίσης σταματάει κοντά.

EΠIΣKEΠTEΣ ME KINHTIKA ΠPOBΛHMATA: Σε όλους τους χώρους της Μονής Λαζαριστών υπάρχει πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες, όπως και οι αντίστοιχες εξυπηρετήσεις.

ΚΑΦΕ - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ: Στη Μονή Λαζαριστών λειτουργεί εστιατόριο, καφέ-μπαρ, καθώς και κυλικεία στον υπαίθριο χώρο.
.
,
Δείτε & αυτά:
 
-Τι παίζουν τα θέατρα στη Θεσσαλονίκη τώρα, κλικ εδώ.
-Τι παίζουν οι κινηματογράφοι στη Θεσσαλονίκη, κλικ εδώ.
-Θέατρο: Είδαμε & Σχολιάζουμε, κλικ εδώ.
-Συναυλίες: Είδαμε & Σχολιάζουμε, κλικ εδώ.
-Σινεμά: Είδαμε & Σχολιάζουμε, κλικ εδώ.
-Βιβλίο: Διαβάσαμε & Σχολιάζουμε, κλικ εδώ.
-Κερδίστε προσκλήσεις - Βιβλία, κλικ εδώ.
 
-Θέατρο Δάσους & Θέατρο Γης 2019: πρόγραμμα εκδηλώσεων, κλικ εδώ.
-Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών: Πρόγραμμα εκδηλώσεων, κλικ εδώ.
-Όλες οι θεατρικές παραστάσεις του καλοκαιριού 2019 – Πρόγραμμα παραστάσεων – Περιοδείες, κλικ εδώ.
ι παίζουν τα θερινά σινεμά της Θεσσαλονίκης τώρα, κλικ εδώ.
.
Ακολουθήστε μας στα social media
      

Φωτογραφικό υλικό






Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Προσεχώς «Ο Μικρός Αδερφός»: Η σκιαγράφηση μιας οικογένειας μεταναστών αλλά και της Ευρώπης
Προσεχώς «Ο Μικρός Αδερφός»: Η σκιαγράφηση μιας οικογένειας μεταναστών αλλά και της Ευρώπης
με 0 Σχόλια 1330 Views

Eνα πορτρέτο μιας αληθινά ελεύθερης γυναίκας που παλεύει για την οικογένειά της, αλλά και για τη δικιά της χειραφέτηση σε μια νέα πατρίδα 

Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή