1,2,3 Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ LIVE ΤΩΝ BHTA ΠΕΙΣ ΣΤΟ FIX! (video)

1681 Views
1,2,3 Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ LIVE ΤΩΝ BHTA ΠΕΙΣ ΣΤΟ FIX! (video) 1,2,3 Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ LIVE ΤΩΝ BHTA ΠΕΙΣ ΣΤΟ FIX! (video)

1,2,3 Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ LIVE ΤΩΝ BHTA ΠΕΙΣ ΣΤΟ FIX! (video)

1,2,3, Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ βροντοφωνάζει το κοινό και όλοι τους γνωρίζουν καλά πως….  

«Αν ανήκεις στην ομάδα αυτή τότε δεν είσαι οπαδός, είσαι Βήτα Πεις!».

Κράτησαν την υπόσχεση τους και μας δημιούργησαν …ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΜΑ! Όταν η μηχανή βρίσκεται σε λειτουργία όλα πηγαίνουν με βάση το πρόγραμμα. Αρκεί μόνο ένα Βραχυκύκλωμα για να δημιουργηθεί βλάβη.

Ένα βραχυκύκλωμα όμως που προήλθε από το πάθος και την ένταση. Όλοι είχαν την ίδια αίσθηση, πως όντως «Παρά τις διαφορετικές πολιτικές πεποιθήσεις, τις διαφορετικές προτιμήσεις στις αθλητικές ομάδες, τον διαφορετικό τρόπο ζωής όλοι ανήκουν στην ίδια ομάδα, στην ομάδα των Βήτα Πεις , ή τουλάχιστον σε μια ομάδα που γουστάρει το Hip Hop».
Είναι αργά πλέον. Η δημιουργία παραμένει σύμμαχος των σκεπτόμενων, ο Κύκλος μας μεγαλώνει και η μηχανή παύει να λειτουργεί σωστά, όλοι μαζί, ακόμα ένα βήμα μπροστά.
.
Όντως, ο κύκλος μεγάλωσε. Πως;
Ήταν απλώς… «Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ».
…και ας μην έχουμε 2006. Έχουμε 2015 και σπάμε τους φραγμούς. Έτσι λοιπόν και οι οπαδοί έσπασαν τους φραγμούς που θα τους περίμεναν… «Στην πρώτη γραμμή». Ανέβηκαν στη σκηνή μαζί με τους Βήτα Πεις, τραγούδησαν, χόρεψαν, χειροκρότησαν και δημιούργησαν ένα μοναδικό κλίμα που απογείωσε το live και όλοι ευχαριστήθηκαν πολύ ενώ όπως δήλωσαν οι ίδιοι… «Αυτό δεν το είχαμε ξαναζήσει».΄

Παλιά αγαπημένα κομμάτια αλλά και καινούριες επιτυχίες συνέβαλαν στο να ταξιδέψουμε όλοι μαζί με έναν κοινό παρανομαστή που δεν θα μπορούσε να είναι άλλος παρά την αγάπη μας για την μουσική. Ο κόσμος δεν σταμάτησε να δημιουργεί πόγκο, και οι γροθιές όλων ήταν υψωμένες. Συνειδητοποιήσαμε, πως αυτή η ενέργεια είναι που δίνει δύναμη ώστε όταν η μηχανή παύει να λειτουργεί σωστά, όλοι μαζί να πάμε… ακόμα ένα βήμα μπροστά.

Κομβικό σημείο και τα κομμάτια Αεροπειρατεία και Εύφλεκτον, όπου τα χειροκροτήματα του κόσμου κυριολεκτικά τράνταξαν το Fix ταρακουνώντας την πόλη, ενώ στο Εύφλεκτον όλοι αγκαλιασμένοι άναψαν τους αναπτήρες τους και προκάλεσαν ΒΑΠΤΙΣΜΑ ΠΥΡΟΣ!
 
Βρισκόμενοι σε ένα Hip Hop live δεν θα μπορούσε να λείπει και η αγαπημένη συνήθεια των mc για Freestyle. Έτσι ο Άσαρκος πήρε το mic και έφτυσε ρίμες, ενώ οι οπαδοί ταυτόχρονα τον εμψύχωναν φωνάζοντας το όνομα του.
Στις 17 Ιούνη (ημέρα Τετάρτη) γνωστοποιήθηκε πως οι Βήτα Πεις θα κάνουν live στην Αθήνα και μας προέτρεψαν να παραβρεθούμε στο δικό τους γήπεδο αυτή τη φορά ενώνοντας κάθε γωνία της Ελλάδας και κάθε οπαδό… για το Ηip Hop.
 
Μεταξύ άλλων ακούσαμε: Η Χρονιά Των δρόμων, Το Κάστινγκ , Άγγελος και Δαίμονας, Όνειρα Σβήνουνε , Μοναχικό Συναίσθημα , Πες Το Σαν Να Το Εννοείς , Αεροπειρατεία , Το Χτύπημα .

Τι και αν τραγουδούν… Μοναχικό Συναίσθημα;

Κανείς δεν ένοιωσε μοναχός του. Αντιθέτως, υπό τους ήχους του “We are the champions” όλοι μαζί πόζαραν για την σύνηθες φωτογραφία στο τέλος του Live.
 
Και αν λοιπόν η ζωή είναι μια γιορτή, εσύ… γιατί γιορτάζεις μόνος; Άνοιξε παράθυρο στον κόσμο να λιγοστέψει ο πόνος.


Φωτογραφικό υλικό

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη