Ένας Σεπτέμβρης γεμάτος (40) συναυλίες σε όλη την επικράτεια της Θεσσαλονίκης και για όλα τα γούστα.

4058 Views
Ένας Σεπτέμβρης γεμάτος (40) συναυλίες σε όλη την επικράτεια της Θεσσαλονίκης και για όλα τα γούστα. Ένας Σεπτέμβρης γεμάτος (40) συναυλίες σε όλη την επικράτεια της Θεσσαλονίκης και για όλα τα γούστα.

 
Μπορεί το καλοκαίρι να τελειώνει, μπορεί σιγά- σιγά να επιστρέφουν και οι τελευταίοι αδειούχοι από τις διακοπές τους, να πλησιάζει το φθινόπωρο, το άνοιγμα των σχολείων και όλοι να ακούμε καθημερινά γύρω μας για το τι μέλει γενέσθαι με τον περιορισμό της πανδημίας και του κορωνοϊού όμως ο Σεπτέμβρης και ο Οκτώβρης είναι δυο μήνες που πλέον όσο παραμένει σύμμαχος ο καιρός πολλά και μεγάλα πολιτιστικά δρώμενα λαμβάνουν χώρα στα μεγάλα αστικά κέντρα.
 
 Το πρόγραμμα του Σεπτεμβρίου για τη Θεσσαλονίκη καλύπτει σχεδόν όλα τα γούστα και είναι πλούσιο και γεμάτο καθώς δεν ξέρεις πού να πρωτοπάς και τι να πρωτοδιαλέξεις. Με επίκεντρο τη μουσική, που ποτέ δε λείπει από τη ζωή μας, ας δούμε παρακάτω τις συναυλίες που μας προσφέρονται για το Σεπτέμβριο σε διάφορους πολιτιστικούς χώρους της Θεσσαλονίκης.
 
 
·         Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου
 
-        Μανώλης Μητσιάς «50 χρόνια χρυσάφι»
Πλαζ Αρετσούς | 21:15


Ο Μακεδόνας ερμηνευτής Μανώλης Μητσιάς έρχεται για μια συναυλία στην πόλη όπου έκανε τα πρώτα του καλλιτεχνικά βήματα στα πλαίσια του Φεστιβάλ Παρά θιν Αλός. Στη συναυλία θα ακουστούν τραγούδια μιας καριέρας 50 χρόνων, διαχρονικά που ακόμα σιγοτραγουδιούνται και συγκινούν κοινό σχεδόν κάθε ηλικίας.
 
 
 
-        Νατάσσα Μποφίλιου
«Η Εποχή του Θερισμού»| Φράγμα | ώρα 21:00
 


Η αγαπημένη ερμηνεύτρια του έντεχνου , που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το νεανικό κοινό για 15 και πλέον χρόνια, η Νατάσσα Μποφίλιου ανανεώνει το θερινό ραντεβού της με το κοινό με συναυλίες ανά τη χώρα έχοντας δίπλα της τους διαχρονικούς κι έμπιστους συνεργάτες της Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμο Ευαγγελάτο. Στο πλαίσιο των « Θέρμης Δρώμενα 2021» παρουσιάζουν για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη την «Εποχή του Θερισμού». Η «Εποχή του Θερισμού», η νέα παράσταση της πλέον καταξιωμένης δημιουργικής ομάδας της ελληνικής μουσικής είναι βασισμένη στον τελευταίο ομότιτλο δίσκο τους που προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση και θεωρήθηκε το καλύτερο έργο τους έως τώρα.
 

 

-        Μαρίζα Ρίζου
Ανοιχτό θέατρο Νεάπολης
Βαλκανική Πλατεία 2021
 
Η Μαρίζα Ρίζου, η νεαρή καλλιτέχνης που έχει καταφέρει να δώσει τη δική της νότα, το δικό της χρώμα και τη δική της φωτεινή διάθεση στη μουσική της έρχεται να συναντήσει το κοινό της στη Θεσσαλονίκη στα πλαίσια της “Βαλκανικής Πλατείας 2021” του Δήμου Νεάπολης-Συκεών.
 
 
 
 
·         Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου

-        Άλκηστις Πρωτοψάλτη - Μιχάλης Χατζηγιάννης
«Μια αγκαλιά τραγούδια»
Θέατρο Γης -9μμ
 
Η σπουδαία ερμηνεύτρια με μια 45χρονη καριέρα γεμάτη επιτυχίες και ο αγαπητός καλλιτέχνης Μιχάλης Χατζηγιάννης του οποίου τα τραγούδια έχουν τραγουθεί κι αγαπηθεί από όλες τις ηλικίες ενώνουν τις φωνές τους αυτό το καλοκαίρι σε “Μια αγκαλιά τραγούδια”. Το ρεπερτόριο της συναυλίας θα περιλαμβάνει αγαπημένες επιτυχίες και των δύο που όλοι έχουμε σιγοτραγουδήσει.
 
 
 
-        Μουσικό πλήρωμα
Τρίλοφος | ώρα 21:00
Τρίλοφος: Κέντρο Πολιτισμού Τριλόφου (Πέτρινο)
 
Το φεστιβάλ “Θέρμης Δρώμενα” δίνει και φέτος ραντεβού με το φιλότεχνο κοινό και προσφέρει ένα πλούσιο πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους. Εξέχουσα θέση στο πρόγραμμα έχουν οι μουσικές εκδηλώσεις και συναυλίες.
 
  
 
-        Εκδηλώσεις εορτασμού 100 χρόνων ΧΑΝΘ
«1 με σένα, 1 με την πόλη»
 
Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης Μια συναυλία για τη ΧΑΝΘ
 


Στα πλαίσια του 2ου Φεστιβάλ Καλοκαιριού που οργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης περιλαμβάνεται και μια εορταστική συναυλία για τη γενέθλια ημέρα της ΧΑΝΘ. Αυτή η επετειακή ημέρα θα εορταστεί με μια συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας Δήμου Θεσσαλονίκης, υπό τη διεύθυνση του Χάρη Ηλιάδη, που θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα εμπνευσμένο από την ιστορία, το παρόν και το μέλλον της ΧΑΝΘ, τις αρχές και τις αξίες της, τους άξονες δράσης της.
 
  
 
-        Αφιέρωμα στο Θάνο Μικρούτσικο
“Το πιο όμορφο απ’ όλα...”
    Ανοιχτό Θέατρο Νεάπολης
 
Ο Δήμος Νέαπολης-Συκεών στα πλαίσια της Βαλκανικής Πλατείας 2021 τιμά τη μνήμη του εκλιπόντα δημιουργού Θάνου Μικρούτσικου με μια ξεχωριστή συναυλία αφιέρωμα. Στη συναυλία θα τραγουδήσουν οι Χρήστος Θηβαίος, Κώστας Θωμαΐδης, Μίλτος Πασχαλίδης και θα λάβει χώρα στο Ανοιχτό Θέατρο Νεάπολη στην περιοχή Στρεμπενιώτη.
 
 
 
 
·         Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου
 
-        Κωνσταντίνος & Ματθαίος Τσαχουρίδης
Φράγμα | ώρα 21:00
 
Μια ξεχωριστή βραδιά στο πλαίσιο των «Θέρμης Δρώμενα 2021». Μετά από τη δύσκολη και σιωπηλή περίοδο του χειμώνα, τα δυο αδέρφια που έχουν συνδυάσει τη μουσική τους με το πάντρεμα της παραδοσιακής με τη σύγχρονη μουσική επιστρέφουν για να μοιραστούν με το κοινό τους νέες αλλά και παλιές αγαπημένες μελωδίες της ελληνικής αλλά και ξένης μουσικής.
 

 
-        Τα μονοπάτια της παράδοσης
Κυβερνείο | 21:15
 
Στα πλαίσια του φεστιβάλ “Παρά θινΑλός” το σύνολο παραδοσιακής μουσικής του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης με την δωδεκαμελή ορχήστρα του, το φωνητικό σύνολο 30 χορωδών και αποφοίτους του, θα ερμηνεύσει τραγούδια από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.
 
  
 
-        Συναυλία Γιώργος Μαργαρίτης – Πέννυ Μπαλτατζή
«Εδώ τα καλά τραγούδια»
Θέατρο Κήπου-9μμ
 
Στο 2ο Φεστιβάλ Καλοκαιριού ένας βαρύς λαϊκός τραγουδιστής παλαιάς κοπής ενώνει τη φωνή του με τη σύγχρονη και γλυκιά Πέννυ Μπαλτατζή και βρίσκονται πρώτη φορά μαζί επί σκηνής, παρουσιάζοντας μια μοναδική παράσταση που ενώνει αρμονικά το σύγχρονο με το κλασικό λαϊκό. Μαζί τους o ανερχόμενος Κωνσταντίνος Μαργαρίτης και μια εξαμελής ορχήστρα εξαίρετων μουσικών.
 
 

-        TRIO MANDILI
Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών
 

Μια υπέροχη παρέα κοριτσιών από τη Γεωργία, διαδικτυακή αποκάλυψη των τελευταίων χρόνων, που έχουν μαγέψει τον κόσμο με τις φωνές και τις συνθέσεις τους, έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και θα μοιραστούν με το κοινό μελωδίες επηρεασμένες από τον τόπο τους και την παράδοσή τους. Μαζί τους οι KADINELIA που κινούνται από την παράδοση της Ελλάδας σε ολόκληρο τον κόσμο. 
 


·         Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου
 
-        Συναυλία Γιάννης Κότσιρας
«Κοίτα Γύρω»
Θέατρο Κήπου-9μμΟ αγαπημένος τραγουδιστής έρχεται στο 2ο Φεστιβάλ Καλοκαιριού για να μοιραστεί σε μια συναυλία παρέα με το κοινό αγαπημένα τραγούδια από την 25ετή παρουσία του στη δισκογραφία αλλά και καινούργια όπως το “Κοίτα Γύρω”, τα “Έρωτας ή τίποτα” , “Καρδιά μου” και “Την αμαρτία μου τη λέω”.
 
 
 
·         4 & 5 Σεπτεμβρίου
 

-        Φεστιβάλ Lake Mode

Θέρμης Δρώμενα 2021
| Φράγμα | ώρα 18:00
Μία νέα συναυλιακή πρόταση που θα “ταράξει τα λιμνάζοντα νερά” στο Φράγμα Θέρμης έρχεται από την διοργανωτική ομάδα του Street Mode Festival! Κορυφαία ονόματα της εγχώριας hip-hop σκηνής, θα εμφανιστούν σε ένα ξεχωριστό διήμερο προσαρμοσμένο στα μέτρα για τον περιορισμό της πανδημίας του κορονοϊού.

 
 
 
 
·         Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου
 
-        Το 1821 στην Ελληνική Ποίηση
Δημοτικό Ωδείο Δήμου Καλαμαριάς
Κυβερνείο | 21:15

Το Παρά Θιν Αλός τιμά την επέτειο των 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης με μια παράσταση που περιλαμβάνει ένα σύνολο μελοποιημένων ποιημάτων από τον μουσικοσυνθέτη - κιθαρίστα και καλλιτεχνικό διευθυντή του Δημοτικού Ωδείου Καλαμαριάς Χρήστο Βερνάρδο. Τα τραγούδια αποτελούνται από μελοποιημένη ποίηση των Αριστοτέλη Βαλαωρίτη, Κώστα Βάρναλη, Γιάννη Δάλλα, Λιλής Ιακωβιδη, Κωστή Παλαμά, Ιωάννη Παπαγεωργίου, Θανάση Παπαθανοσόπουλου, Άγγελου Σικελιανού, Γιώργου Σουρή, Στέλιου Σπεράντσα ενώ στην παράσταση θα απαγγελθούν κείμενα και ποιήματα των Νίκου Γκάτσου, Οδυσσέα Ελύτη, Γιάννη Ευσταθιάδη, Γιώργη Κότσιρα, Κώστα Κρεμμύδα, Πάνου Κυπαρίσση, Βύρωνα Λεοντάρη και Ζωής Σαμαρά.
 
 
 
-        Συναυλία Βασίλης Πρατσινάκης
«Τα τραγούδια σε πρώτο πλάνο»
Θέατρο Κήπου -9μμ

Ο Βασίλης Πρατσινάκης περιλαμβάνει στο ρεπερτόριό του μερικά από τα πιο ωραία τραγούδια της σύγχρονης λαϊκής ανθολογίας, σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι με τα είδη και τις εποχές, προτείνοντας μια αρμονική συνεύρεση και μια ισορροπημένη ακρόαση. Στη συναυλία που θα παρουσιάσει συναντιούνται ο Σαββόπουλος με τον Τσιτσάνη και ο Μάλαμας με τον Ξυλούρη, ο «ηλεκτρισμός» με το λαούτο και το βιολί, οι παλιές με τις καινούργιες μελωδίες, οι μουσικοί με το κοινό τους.
 
 
 
·         Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου
 
-        Μαρίνα Σάττι
Πλαζ Αρετσούς | 21:15
 
Η Μαρίνα Σάττι είναι μια πολυπράγμων καλλιτέχνης καθώς είναι τραγουδίστρια, συνθέτρια, μουσική παραγωγός και ηθοποιός με καταγωγή από την Κρήτη και το Σουδάν. Η μουσική της χαρακτηρίζεται από τον συνδυασμό παραδοσιακών ήχων με urban στοιχεία, ρυθμούς και παραγωγή. Τέσσερα χρόνια μετά την επιτυχία του τραγουδιού “Μάντισσα” έρχεται να ταράξει και πα΄λι τα μουσικά νερά με την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού “Πάλι”.
 
 
 
-        Γιώργος Μαργαρίτης
«Εδώ τα καλά τραγούδια»
 Φράγμα | ώρα 21:00
 

Ο Γιώργος Μαργαρίτης παρουσιάζει, στο πλαίσιο των «Θέρμης Δρώμενα 2021», μια μοναδική παράσταση όπου ενώνει αρμονικά το σύγχρονο με το κλασικό λαϊκό. Ο ερμηνευτής έχει μια πολύχρονη πορεία, μεγάλη προσωπική δισκογραφία και γερή ρίζα στο ρεπερτόριο των μεγάλων δασκάλων του ρεμπέτικου και του λαϊκού. Ο Μαργαρίτης είναι «του χτες» αλλά και «του σήμερα» τόσο στα δικά του, όσο και στα κομμάτια που επιλέγει να παρουσιάσει με τον δικό του απαράμιλλο τρόπο. Μαζί του η Πέννυ Μπαλτατζή.
.
 
 
·         Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου
 
-        «Πνευματικό εμβατήριο» Άγγελου Σικελιανού - Μίκη Θεοδωράκη
Κυβερνείο | 21:15
 
Την «κοχλάζουσα» από εικόνες και νοήματα ποίηση του Άγγελου Σικελιανού, «σφιχτοδένει» με την απαράμιλλη μουσική του ο Μίκης Θεοδωράκης, μετουσιώνοντας το συνολικό εγχείρημα σε «μνημείο» της σύγχρονης ελληνικής δημιουργίας! Τις μοναδικές μελωδίες θα ερμηνεύσουν η Θάλεια Μαυρίδου και ο Νίκος Κύρτσος ως σολίστ ενώ συμμετέχει και ο Μουσικογυμναστικός Σύλλογος Σιδηροδρομικών «Θερμαϊκός» και το Εργαστήρι θεατρικής Δημιουργίας του Δήμου Καλαμαριάς που ενώνονται στα πλαίσια του φεστιβάλ Παρά Θιν Αλός.
 
-        .«Μουσικό αντίκρισμα στην Ελλάδα την παντοτινή»
Μουσικές από τα χρόνια του ελληνικού διαφωτισμού έως σήμερα από τους Φιλέλληνες του κόσμου μέχρι τον Ελύτη ο οποί- ος περιγράφει το «Άξιον εστί» ως αντίκρισμα στην Ελλάδα την παντοτινή (θα ακουστούν αποσπάσματα). Ο Μίκης Θεοδωράκης στο φινάλε του έργου συγκεράζει τις παραδόσεις αυτής της παντοτινής Ελλάδας, από την αρχαιότητα (αρχαίος ρυθμικός χορός), το Βυζάντιο (ψαλτική) μέχρι τον Πόντο (πυρρίχιο) αλλά και την ηπειρωτική παράδοση (τσάμικος).
 
  
 
-        4ο Αντάμωμα Παράδοσης Αγ. Αντωνίου
Θέρμης Δρώμενα
                Αγ. Αντώνιος -ώρα 20:30

.
-       Ματούλα Ζαμάνη
“Ambient tour”
 
Η Ματούλα Ζαμάνη ανανεώνει για ακόμα μια φορά το ραντεβού της με το κοινό και μαζί με τους συνεργάτες της υπόσχεται “χαραμάδες αναπνοής και χαράς”. Η μουσική αυτή συνάντηση και θα περιλαμβάνει τολμηρά αγόρια στα όργανα, καινούργια τραγούδια που ατενίζουν το μέλλον, ασυμβίβαστες χορευτικές λησμονημένες φιγούρες, αντάρτικες μελωδίες που αίρουν την απαγόρευση, είναι μερικά από τα στιγμιότυπα μιας ανείπωτης ξαφνικής αρμονίας.
 


-        Αποχαιρετώντας τον Αγάθωνα:
Αβάντι μαέστρο... ρεμπέτικα
 
Πρόκειται για μια πρωτότυπη παράσταση Θεάτρου Σκιών και Λαϊκής Ορχήστρας για Μικρούς και Μεγάλους που αποτελεί οδοιπορικό στη ζωή και το έργο μεγάλων συνθετών και ερμηνευτών της ρεμπέτικης και λαϊκής μουσικής, γεμάτο χιούμορ, ζωντανή μουσική και τις ανεξίτηλες στον χρόνο ατάκες του Καραγκιόζη. Το Αβάντι Μαέστρο... Ρεμπέτικα είναι και ένας φόρος τιμής στον αξέχαστο Θεσσαλονικιό ρεμπέτη Αγάθωνα, καθώς ήταν η τελευταία παράσταση στην οποία συμμετείχε. 
 
 
 
·         Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου
 
-        Θοδωρής Βουτσικάκης
Κυβερνείο | 21:15
 
Ο νεαρός Θεσσαλονικιός ερμηνευτής με την αισθαντική φωνή επιστρέφει στη γενέτειρά του για να μοιραστεί μαζί με το κοινό την “Όμορφη Ζωή”, την τελευταία του δισκογραφική δουλειά που υπογράφουν μαζί η Λίνα Νικολακοπούλου και ο Nickola Piovani και έκανε μεγάλη επιτυχία από το 2020 που πρωτοβγήκε. Στις φετινές συναυλίες του, ο χαρισματικός τραγουδιστής «βουτάει» στα απέραντα νερά των μουσικών της Μεσογείου και μας συμπαρασύρει σε ένα φωτεινό και ελκυστικό ταξίδι.
 
 

-        THE ITALIAN TENORS
Μονή Λαζαριστών-21:30
 
Μετά από τις εμφανίσεις σε μεγάλες όπερες σε όλο τον κόσμο, οι τρεις από τους καλυτέρους Ιταλούς τενόρους της νέας γενιάς, ο EvansTonon, LucaSala και SabinoGaita αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα δικό τους project και να παρουσιάσουν διάσημα ποπ αλλά και αγαπημένα κλασικά τραγούδια και άριες από γνώστες όπερες , καθώς και τις επιτυχίες του ιταλικού ρεπερτορίου.
.
.

-        Αφιέρωμα στο Ν. Ξυλούρη
“Θέρμης Δρώμενα”
 Θέρμη | ώρα 20:30
 
 
 
·         Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου
 
-        Καφέ Αμάν
“Θέρμης Δρώμενα”
Ν. Ρύσιο | ώρα 20:30
 

 
·         Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου
 
-        Τάνια Τσανακλίδου -Λίνα Νικολακοπούλου
«Τα σχήματα των αστεριών»
Θέατρο Δάσους-9μμ
 
Οι δυο σπουδαίες καλλιτέχνιδες μας συγκινούν, μας ταξιδεύουν για λίγο στο μαγικό κόσμο της μουσικής τους μέσα από την επιλογή των κομματιών που έκαναν και οι δυο μαζί.
 
 
 
·         Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου

-        Μαρινέλλα - Μάριος Φραγκούλης
Θέατρο Γης
 
Οι δυο κορυφαίοι ερμηνευτές ενώνουν τις φωνές τους σε τραγούδια που έχουμε αγαπήσει και έχουν ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο για καλό σκοπό, αφού έσοδα από τη συναυλία θα στηρίξουν έργο του Συλλόγου Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών ΣΤΟΡΓΗ και του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής.
 


·         Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου
 
-        Villagers of Ioannina City
Θέατρο Γης-9μμ
 
Θα παρουσιάσουν τη Revival Acoustic Tour που ετοίμαζαν εδώ και καιρό κάνοντας 16 μουσικές στάσεις σε όλη τη χώρα.
 
  
 
·         Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου

-        Γιάννης Αγγελάκας - Νίκος Βελιώτης
“Λύκοι στη χώρα των θαυμάτων”
Μονή Λαζαριστών-21:30
 
Ο Γιάννης Αγγελάκας και ο Νίκος Βελιώτης με τον Φώτη Σιώτα, τη Σοφία Ευκλείδου και τον Ηλία Μπαγλάνη, τους μουσικούς παρουσιάζουν τον δίσκο «Λύκοι στη χώρα των θαυμάτων» καθώς και από τις παλιότερες συνεργασίες του Γιάννη Αγγελάκα με το Νίκο Βελιώτη.
 

 
·         Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου
 

-        Ηλεκτρική κομπανία ΔΕΗ

“Θέρμης Δρώμενα”
Βασιλικά | ώρα 20:30
 
 
·         Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου
 
-        The Prefabricated Quartet
Μέγαρο Μουσικής (Πλατεία)-21:00
 
Ένα πρόγραμμα με μουσική και τραγούδια από τη δισκογραφία του (SidetheSail, Τρεις Στιγμές), καθώς και ακυκλοφόρητα τραγούδια από το επόμενό του studioalbum που έχει ήδη ξεκινήσει να ηχογραφεί.

 
 
·         Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 
 
-        Νατάσα Θεοδωρίδου
Θέατρο Γης-9μμ
 
 
Μια συναυλία μέσα από την καινούργια της δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Η ερωτική Νατάσα» που κυκλοφόρησε πρόσφατα και περιλαμβάνει αγαπημένα της τραγούδια από την πλειάδα που φέρουν την υπογραφή του σπουδαίου Μίμη Πλέσσα.
 
 
  
·         Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου

-        Tiger Lillies
"Greek Songs and other greatest hits"
Μονή Λαζαριστών-21:30
 
Το διάσημο punk / streetopera τρίο επιστρέφει με μία μοναδική παράσταση, με τίτλο "Greek Songs and other hits". H αγγλική μπάντα θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στον κόσμο το νέο της album, "Greek Songs", μαζί με τραγούδια από τα δύο "Covid-19" albums, τα οποία ηχογραφήθηκαν κατά τη διάρκεια του lockdown, αλλά και από ολόκληρη την 30χρονη καριέρα τους. Βασισμένα σε στίχους Ρεμπέτικων τραγουδιών από τις αρχές του 20ου αιώνα, τα "Ελληνικά Τραγούδια" των Tiger Lillies επικεντρώνονται στη ζωή των χαμηλότερων στρωμάτων της κοινωνίας, λέγοντας ιστορίες για τη φτώχεια, την έλλειψη στέγης, τον εθισμό σε ουσίες, τη βαρβαρότητα της αστυνομίας και τη χαμένη αγάπη.
 
  
 
Η επιλογές είναι πολλές για κάθε γούστο και ο καιρός σχεδόν ιδανικός για όμορφα μουσικά βράδια . Ό,τι κι αν επιλέξετε να παρακολουθήσετε σας ευχόμαστε καλή θέαση!

.
-Θέατρο: Είδαμε & Σχολιάζουμε, κλικ εδώ.
-Συναυλίες: Είδαμε & Σχολιάζουμε, κλικ εδώ.
-Σινεμά: Είδαμε & Σχολιάζουμε, κλικ εδώ.
-Βιβλίο: Διαβάσαμε & Σχολιάζουμε, κλικ εδώ.
΄΄

-Κερδίστε προσκλήσεις - Βιβλίακλικ εδώ.

 ..
Ακολουθήστε το Kulturosupa.gr στα social media
 ..
      

Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: Μαρία Γρηγοριάδου

Αρθρογραφος

Μαρία Γρηγοριάδου
Μαρία Γρηγοριάδου
Από μικρή λάτρευα τη μουσική και μέχρι σήμερα νιώθω ότι έχω ανακαλύψει έναν σπουδαίο κόσμο μέσω αυτής. Ασχολούμενη με τη μουσική πλέον νιώθω ότι μπορώ να ξεχωρίσω την ποιότητά της και να τη μοιραστώ μαζί σας. Μέσω της Κουλτουρόσουπας θα ήθελα να μοιραστώ τις σκέψεις μου για τη μουσική, πώς μπορούμε να τη βάλουμε σε κάθε πτυχή της ζωής μας και να παρουσιάσω αξιόλογους καλλιτέχνες και παραστάσεις που δεν πρέπει να χάσετε. Email: mariagr.music@gmail.com

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
12α ΘΒΘ 2023: Η σπουδαία Καλλιόπη Ευαγγελίδου σκηνοθετεί τη Τελετή Απονομής Βραβείων.
12α ΘΒΘ 2023: Η σπουδαία Καλλιόπη Ευαγγελίδου σκηνοθετεί τη Τελετή Απονομής Βραβείων.
με 0 Σχόλια 1667 Views
Mια σπουδαία καλλιτέχνις με τόλμη, με όραμα, με πάθος για την τέχνη της και ταυτόχρονα ένας άνθρωπος «γεμάτος» από εμπειρίες, κατασταλαγμένος και ώριμος καλλιτεχνικά σκηνοθετεί τη Τελετή Απονομής των Θεατρικών Βραβείων Θεσσαλονίκης
Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη