Τι λένε οι Πυξ Λαξ για πρώην ντράμερ τους που δικάζεται για αποπλάνηση 8χρονης: Γιατί διόρθωσαν την ανάρτηση

3637 Views
Τι λένε οι Πυξ Λαξ για πρώην ντράμερ τους που δικάζεται για αποπλάνηση 8χρονης: Γιατί διόρθωσαν την ανάρτηση Τι λένε οι Πυξ Λαξ για πρώην ντράμερ τους που δικάζεται για αποπλάνηση 8χρονης: Γιατί διόρθωσαν την ανάρτηση


Ότι έχουν χρόνια που δεν συνεργάζονται με τον συγκεκριμένο, αλλά και πως δεν θα μπορούσαν να γνωρίζουν κάτι τόσο προσωπικό όπως η αποπλάνηση μιας ανήλικης αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι Πυξ Λαξ.

Ανακοίνωση για τον άλλοτε ντράμερ του συγκροτήματος, ο οποίος δικάζεται σε δεύτερο βαθμό για αποπλάνηση 8χρονης για την οποία έχει πρωτοδίκως καταδικαστεί, εξέδωσαν οι Πυξ Λαξ.

Σ' αυτήν ανέφεραν πως έχουν πάψει εδώ και 10 χρόνια να συνεργάζονται με τον συγκεκριμένο μουσικό, αλλά και πως δεν θα μπορούσαν να γνωρίζουν κάτι τόσο προσωπικό. Παράλληλα εξέφραζαν την συμπαράστασή τους στην ανήλικη «που βίωσε κάτι τόσο βάναυσο κι αποτρόπαιο.»

Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκρότημα φρόντισε να διορθώσει, λίγο αργότερα, την ανάρτησή του, καθώς υπήρξαν αντιδράσεις εξαιτίας συναυλίας που ειχαν πραγματοποιήσει από κοινού με τον κατηγορούμενο το 2018 - κι ενώ είχε ξεκινήσει η δίκη του.

«Ο συγκεκριμένος μουσικος που αναφέρεται στα δημοσιεύματα έχει πάψει να συνεργάζεται με το συγκρότημα εδώ και χρόνια» αναφέρεται στη διορθωμένη ανάρτηση.

«Θελουμε να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα σε σχέση με χθεσινά και σημερινά δημοσιεύματα που σοκαρισμένοι είδαμε και αναφέρουν το όνομα της μπαντας .Οι Πυξ Λαξ ιδρύθηκαν το 1989 και ήταν ο Μπαμπης Στόκας ο Φιλιππος Πλιατσικας κι ο Μανος Ξυδούς με εκπρόσωπο του συγκροτήματος το Νίκο Λώρη.

Στα 30 και πλέον αυτά χρόνια έχουμε συνεργαστεί με εκατοντάδες μουσικούς και τεχνικούς. Ο συγκεκριμένος μουσικος που αναφέρεται στα δημοσιεύματα έχει πάψει να συνεργάζεται με το συγκρότημα εδώ και χρόνια. για τελείως διαφορετικούς λόγους από αυτούς που κατηγορείται και στο διάστημα αυτό δεν έχει υπάρξει η οποιαδήποτε επαφή μαζί του. Όπως φυσικά δεν θα μπορούσαμε να γνωρίζουμε κάτι τόσο προσωπικό γι αυτόν αλλά και οποιονδήποτε άλλο από τους εκατοντάδες που έχουν συνεργαστεί μαζί μας στο παρελθόν.

Τον πρώτο λόγο έτσι κι αλλιώς σ αυτά τα θέματα έχει η δικαιοσύνη.Το πιο βασικό και σημαντικό για μας αυτή την ώρα όμως είναι ότι θέλουμε να δηλώσουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας και την βαθιά μας λύπη σ αυτή την οικογένεια και σ αυτό το κορίτσι που βίωσε κάτι τόσο βάναυσο κι αποτρόπαιο για την ψυχή του και το σώμα του, όπως και σε κάθε θύμα τέτοιων καταστάσεων που δεν υπάρχουν λέξεις να το περιγράψουν και μας συγκλονίζει κάθε φορά».

Μετά την κάθειρξη που του επιβλήθηκε το 2019, ο κατηγορούμενος άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Ο μουσικός κατηγορείται ότι επί περίπου 1,5 χρόνο -το χρονικό διάστημα μεταξύ 2011 και 2013- προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του κοριτσιού που τότε πήγαινε στις πρώτες τάξεις του Δημοτικού.

Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: Πυξ Λαξ

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη