Η παράσταση «Δεύτερο Πρόγραμμα» με τους Μητσιά, Μάνου και Μηλιώκα σε σκηνοθεσία των Ρέππα και Παπαθανασίου, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

505 Views
Η παράσταση «Δεύτερο Πρόγραμμα» με τους Μητσιά, Μάνου και Μηλιώκα σε σκηνοθεσία των Ρέππα και Παπαθανασίου, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης Η παράσταση «Δεύτερο Πρόγραμμα» με τους Μητσιά, Μάνου και Μηλιώκα σε σκηνοθεσία των Ρέππα και Παπαθανασίου, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Η παράσταση «Δεύτερο Πρόγραμμα» με τους Μητσιά, Μάνου και Μηλιώκα σε σκηνοθεσία των Ρέππα και Παπαθανασίου, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

 Η επιτυχημένη παράσταση «Δεύτερο Πρόγραμμα» με τους Μανώλη Μητσιά, Αφροδίτη Μάνου και Γιάννη Μηλιώκα σε σκηνοθεσία των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου, ταξιδεύει στη Βόρεια Ελλάδα καιπαρουσιάζεται στις στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου.
Το 1952 δημιουργείται στα πλαίσια του τότε ΕΙΡ το Δεύτερο πρόγραμμα και μέχρι πρόσφατα, που το έκλεισαν, κατέγραψε την ιστορία του αισθήματος μας και στάθηκε μια αξεπέραστη μουσική συντροφιά για πολλές γενιές μουσικόφιλων, που συντονίστηκαν μαζί του σε κάποια στιγμή της ζωής τους. Το Δεύτερο Πρόγραμμα, κατά κανόνα, φιλοξένησε το ελληνικό τραγούδι, την τέχνη που λειτούργησε όλα αυτά τα χρόνια σαν παλμογράφος όλων όσων βιώνει και νοιώθει ο μέσος Έλληνας.
Σήμερα που η συχνότητα του Δεύτερου παραμένει βουβή μια γνωστή παρέα από τραγουδιστές αποφάσισε να το "ξαναστήσει" στα ερτζιανά της ψυχής και της φαντασίας μας.
 
Ο Μανώλης Μητσιάς, η Αφροδίτη Μάνου και ο Γιάννης Μηλιώκας, τρεις σπουδαίοι ερμηνευτές, συνεχίζουν την συνεργασία τους και αυτό το χειμώνα και “παίζουν” σε μια παράσταση των Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα που με ήχους και εικόνες συνοψίζει την πολιτική και την αισθητική ιστορία της Ελλάδας αυτά τα εξήντα τελευταία χρόνια.
 
Σε μια εποχή που όλα γύρω σκοτεινιάζουν το «Δεύτερο Πρόγραμμα» ξανανοίγει όχι για να νοσταλγήσει αλλά για να γεμίσει τις βαλίτσες μας με ό,τι πολύτιμο κρατάει η μνήμη μας, σαν αντίσωμα και αντίδωρο για τις δυσκολίες της σημερινής εποχής. 
ΠΑΡΑΓΩΓΗ : ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ
 
Ώρα έναρξης: 21:00
Τιμές εισιτηρίων: 30€, 25 €, 20 €, 15 €, 10 € (μαθητικά- φοιτητικά – ανέργων)
Προπώληση: >Στο Μέγαρο Μουσικής: 25ης Μαρτίου & Παραλία.
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-Σάββατο: 10:00πμ-6:00μμ, Τηλέφωνο: 2310 895938-9.
>Στην Πλατεία Αριστοτέλους. Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο:
10:00πμ-3:30μμ, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή: 10:00πμ-2:00μμ και 5:30μμ-8:00μμ
>Ηλεκτρονικά Στο 
www.ticketservices.gr

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη