Βάλτε τα μεταξωτά και απολαύστε τη Μελίνα Κανά στο Block33 και όχι τη Μονή Λαζαριστών

1980 Views
Βάλτε τα μεταξωτά και απολαύστε τη  Μελίνα Κανά στο Block33 και όχι τη Μονή Λαζαριστών Βάλτε τα μεταξωτά και απολαύστε τη Μελίνα Κανά στο Block33 και όχι τη Μονή Λαζαριστών

ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018
 
Μαζί της ο Πάνος Παπαϊωάννoυ
ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Ο ΘΕΜΗΣ ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ
 
Με ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι, το «Αγάπα με και πούλα με» που έκλεψε τις καρδιές του κοινού όλο το χειμώνα και μια εξαιρετική παρέα φίλων της μουσικών  η Μελίνα Κανά ξεκινά το καλοκαιρινό μουσικό της ταξίδι. Συνοδοιπόροι της ο τραγουδιστής Πάνος Παπαϊωάννου, ο συνθέτης και κιθαρίστας Χρυσόστομος Καραντωνίου και μία ομάδα εξαιρετικών μουσικών.Μέσα στις πρώτες στάσεις αυτού του υπέροχου ταξιδιού, είναι η Θεσσαλονίκη το «σπίτι» της αγαπημένης ερμηνεύτριας και η αφετηρία της πολύχρονης καριέρας της.
 
Την Τετάρτη 27 Ιουνίου λοιπόν, η Μελίνα Κανά ανεβαίνει στη σκηνή της Μονής Λαζαριστών για να τραγουδήσει στα πρώτα γενέθλια του «Μήνυμα 107.7Fm» ενός «συγγενικού» προς το μουσικό της ύφος ραδιοφώνου το οποίο από  την πρώτη μέρα λειτουργίας του αγκάλιασε παλιά και νέα τραγούδια της Μελίνας και πλέον συμπληρώνει έναν χρόνο ζωής στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης.
 
Στην επετειακή αυτή συναυλία μαζί της θα είναι και ο Θέμης Καραμουρατίδης ένας από τους πιο σημαντικούς συνθέτες της νέας γενιάς που ήδη προσμετρά πολλά σπουδαία τραγούδια και επιτυχίες  στο σύγχρονο ελληνικό τραγούδι μέσα από τις συνεργασίες του με τους σημαντικότερους ερμηνευτές  της σύγχρονης ελληνικής μουσικής.
 
 Η Μελίνα και ο Θέμης, θα παρουσιάζουν στη Θεσσαλονίκη για πρώτη φορά μαζί το τραγούδι τους «Αγάπα με και πούλα με» σε στίχους της Λήδας Ρουμάνη,  αλλά και  άλλα γνωστά τραγούδια του Θέμη καθώς και ένα τραγούδι έκπληξη, ειδικά για αυτή τη βραδιά!
 
Η Μελίνα Κανά είναι μία ερμηνεύτρια, που με την παρουσία και την ερμηνευτική της δεινότητα έχει καταξιωθεί στο χώρο του ελληνικού τραγουδιού. Γνωστοί κι αγαπημένοι δημιουργοί όπως ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Νίκος Ξυδάκης, ο Παντελής Θαλασσινός και πολλοί άλλοι, της έχουν εμπιστευτεί τα τραγούδια τους , τα οποία έχει απογειώσει φωνητικά.  Στη σκηνή μαζί με τη Μελίνα, ο Πάνος Παπαϊωάννου ο οποίος τη συνοδεύει σταθερά τα τελευταία χρόνια αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις, με το ξεχωριστό ρεπερτόριο του και την ζεστή του παρουσία.
 
Ο Πάνος μας συστήθηκε πριν από τρία χρόνια με το τραγούδι «Τα μεροκάματα» σε μουσική του
 Χρυσόστομου Καραντωνίου και στίχους του Δ. Παπαχαραλάμπους από το  άλμπουμ τους «Ο χορός των ημερών»https://www.youtube.com/watch?v=d9wQcTPb-ao ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε το δεύτερο άλμπουμ με τους ίδιους δημιουργούς «Τα φώτα στην πλατεία» από το οποίο ήδη ξεχωρίζει «Ο Άνεμος Φυσά» https://www.youtube.com/watch?v=YGvOlSMGppo και «Η Μάσκα».
 
Την Τετάρτη 27 Ιουνίου στη BLOCK33, γιορτάζουμε τον ένα χρόνο «Μήνυμα 107.7fm» με ένα μουσικό πρόγραμμα, βασισμένο κυρίως στα τραγούδια που έχει πει η Μελίνα και που αγαπάει  το κοινό της, εμπλουτισμένο με ηχοχρώματα και επιλογές της ίδιας, από τον παραδοσιακό και λαϊκό καμβά της ελληνικής μουσικής.
.
Συντελεστές
Μελίνα Κανά / Τραγούδι
Πάνος Παπαϊωάννου / Τραγούδι
Κιθάρες : Χρυσόστομος Καραντωνίου / Πνευστά : Γιώργος Μακρής
Μπουζούκι: Βαγγέλης Ζαρμπούτης / Κρουστά : Αλέξανδρος Κούρος / Μπάσο : Αντωνία Τσολάκη
 
Ενορχήστρωση : Χρυσόστομος Καραντωνίου
Ηχοληψία: Γιάννης Βαφειάδης
Artwork: Creatures
Οργάνωση Παραγωγής: Ηχόχρωμα
 
Διοργάνωση: Αθλητική Ένωση Ποντίων «Πανόραμα»
 
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00 
Έναρξη : 21:00
 
Τιμές εισιτηρίων :
Προπώληση
Ανέργων, μαθητικό, φοιτητικό και άτομα άνω των 65 ετών : 10€ 
Κανονικό : 12€

Ταμείο :

Ανέργων, μαθητικό, φοιτητικό και άτομα άνω των 65 ετών : 12€ 
Κανονικό : 15€
 

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ

ONLINE :
1. TICKET SERVICES  www.ticketservices.gr & τηλεφωνικά 210.7234567
2. PUBLIC : tickets.public.gr 

Η ηλεκτρονική αγορά επιβαρύνεται με 0,60€/ανά εισιτήριο.

 
ΦΥΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ :
1. ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ PUBLIC
2. ΣΑΡΩΘΡΟΝ Κατούνη 17, Λαδάδικα – Τηλ. 2310 538282
3. INCASE Εγνατίας 22 - Τηλ. 2310 538000
4. INCASE  Εγνατίας 98 - Τηλ. 2310 525254
5. ΚΑΦΕ ΔΙΩΡΟΦΟ Κερασούντος 81, Καλαμαριά – Τηλ. 2310 453998
6. ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΟΝΗΣ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ Κολοκοτρώνη 21, Σταυρούπολη τηλ. 2310589200


Φωτογραφικό υλικό






Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Θεατρική Κουλτουροβραδιά: «Κοιμώμενος Χαλεπάς» με τον Γιώργη Κοντοπόδη στο θέατρο Σοφούλη (info-προσκλήσεις)
Θεατρική Κουλτουροβραδιά: «Κοιμώμενος Χαλεπάς» με τον Γιώργη Κοντοπόδη στο θέατρο Σοφούλη (info-προσκλήσεις)
με 0 Σχόλια 1523 Views
Θεατρική Κουλτουροβραδιά για την παράσταση «Κοιμώμενος Χαλεπάς–ο ΣΑΛόΣ άΓΙΟΣ» του Άγγελου Ανδρεόπουλου, σε σκηνοθεα Αλέξανδρου Λιακόπουλου. Τον σπουδαίο γλύπτη ζωντανεύει ο αγαπημένος ηθοποιός Γιώργης Κοντοπόδης.
Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο