Η δική σας Ζωούλα πήγε στο κοπέλι… στη πρεμιέρα του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΟΥΛΗ στο Fix Factory of Sound και σχολιάζει…

495 Views
 Η δική σας Ζωούλα πήγε στο κοπέλι… στη πρεμιέρα του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΟΥΛΗ στο Fix Factory of Sound και σχολιάζει… Η δική σας Ζωούλα πήγε στο κοπέλι… στη πρεμιέρα του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΟΥΛΗ στο Fix Factory of Sound και σχολιάζει…

Η δική σας Ζωούλα πήγε στο κοπέλι… στη πρεμιέρα του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΟΥΛΗ στο Fix Factory of Sound και σχολιάζει…
Γιάννης Χαρούλης : Ένας ροκ ΛΑΟΥΤΙΣΤΑΣ  !!!!
Οι Θεσσαλονικείς δεν πτοήθηκαν από το κρύο και την εργάσιμη Παρασκευή που ακολουθούσε και κατέκλυσαν το Fix Factory of Sound, την Πέμπτη 10 Απριλίου 2014.
Εμείς Kulturosupakia μου καταφθάσαμε στις 21:10 στο μαγαζί και οι χώροι που προορίζονται για τους όρθιους ήταν ήδη ασφυκτικά γεμάτοι (σε αυτό το σημείο οφείλω να σας ενημερώσω πως οι πόρτες άνοιξαν στις 21:00 και πως η συναυλία ξεκίνησε στις 22:35, όπως γνωρίζαμε ήδη. Αντιλαμβάνεστε επομένως πως ο κόσμος δείχνει έμπρακτα την αγάπη του για το ‘’κοπέλι’’ που δεν θα απαρνηθεί ποτέ του, του Λασιθιού τη στράτα). 
Ο Γιάννης Χαρούλης ανέβηκε στη σκηνή χαμογελαστός και μας καλωσόρισε στη σκηνή με τη μαντινάδα  “Χίλια καλώς εσμίξαμε, χίλια και δυο χιλιάδες, ο κάμπος με τα λούλουδα και με τις πρασινάδες“.
Η χαρά του γι’αυτό το σμίξιμο ήταν ολοφάνερη. Ο Χαρούλης γεμάτος ενέργεια και με ένα πλατύ χαμόγελο τραγουδούσε και πλήθος όρθιων τόσο μπροστά στη σκηνή όσο και στον όροφο που υπήρχε τον ακολουθούσαν συνεπαρμένοι και κρατούσαν τα χέρια ψηλά στον ρυθμό που τους έδινε.
Το λάουτο έβγαζε μελωδικές φλόγες και ο παλμός του κόσμου είχε φτάσει στο ζενιθ.
Στις τρεις ώρες που κράτησε η συναυλία ακούστηκαν κομμάτια όπως « Ραμόν»,
«Τ’ άγρια πουλιά»,
«Μαύρη Πεταλούδα»,
«Ερωτόκριτος»
ο αγαπημένος μου «Χειμώνανθος»,
οι «Μαγγανείες»,
παραδοσιακά κρητικά, τραγούδια του Θανάση Παπακωνσταντίνου,
του Νταλάρα,
ο «Αύγουστος» του  Νίκου Παπάζογλου κ.α.
Μάλιστα για τον Νίκο Παπάζογλου έκανε ειδική μνεία και δήλωσε πως φέρει βαρέως το γεγονός ότι δεν πρόλαβε να τον δει όταν έπαιζε στην Αθήνα. 
Ειδική μνεία θέλω να κάνω στους μουσικούς που τον συντρόφευσαν, που πέρα από το δέσιμο που είχαν, φαινόταν ότι περνούσαν καλά πάνω στη σκηνή και διέχεαν τη χαρά τους μέσα από τις καταπληκτικές μελωδίες τους στο κοινό. Ο Μιχάλης Πορφύρη ήταν στο τσέλο, ο Μιχάλης Πορφύρη στην ηλεκτρική κιθάρα, ο Πάνος Τόλιος στην κιθάρα και τελευταίο άφησα την έκπληξη της βραδιάς τον Κωνσταντή Πιστιόλη που ήταν στα πνευστά.
Ο Κωνσταντής ασταμάτητος, περνούσε από το ένα όργανο στο άλλο (γκαϊντα, κλαρίνο, μελλόντικα, φλογέρα, τρομπέτα,didgeridooκ.α) ενώ στα κενά τραγουδούσε και μέσα σε όλα αυτά κατάφερνε να χαμογελάει και να χορεύει. Μάλιστα μας χάρισε και ένα heavy metal ηπειρώτικο κατά τη διάρκεια του οποίου έπαιζε κλαρίνο και τραγουδούσε και άτομα από το κοινό ανέβηκαν πάνω στη σκηνή και χόρεψαν.
Ο κόσμος όταν άναψαν τα φώτα συνέχισε να χειροκροτεί. Νιώσαμε σαν να είχαμε πάει πραγματικά σε ένα καλοκαιρινό υπαίθριο κρητικό γλέντι.
 Η επόμενη προγραμματισμένη συναυλία του θα γίνει σήμερα, 11 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη, στο Fix Factory of Sound.
Η δική σας,
Ζωούλα

Φωτογραφικό υλικό

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη