Ανακοίνωση Didi nusic για Bob Dylan, Manu Chao, τραυματισμούς και συλλήψεις…

573 Views
Ανακοίνωση Didi nusic για Bob Dylan, Manu Chao, τραυματισμούς και συλλήψεις…  Ανακοίνωση Didi nusic για Bob Dylan, Manu Chao, τραυματισμούς και συλλήψεις…

Ανακοίνωση Didi nusic για Bob Dylan, Manu Chao, τραυματισμούς και συλλήψεις…  

Η Κυριακή 22 καθώς και η Δευτέρα 23 Ιουνίου θα μνημονεύεται ως το κορυφαίο πολιτιστικό διήμερο για τους Θεσσαλονικείς μιας και στην πόλη έλαβαν χώρα δύο συναυλίες που τοποθέτησαν τη συμπρωτεύουσα στο χάρτη των μεγάλων συναυλιακών πόλεων της Ευρώπης. Η άφιξη του Bob Dylan στη Θεσσαλονίκη, για πρώτη φορά, στην σπουδαία και πολύχρονη καριέρα του, ήταν αναμφισβήτητα ένα από τα πολιτισμικά γεγονότα της χρονιάς για την πόλη.

Ακολούθησε η συναυλία του Manu Chao η οποία προσέλκυσε δεκάδες χιλιάδες κόσμου ξεσηκώνοντας τη συμπρωτεύουσα. Χιλιάδες φίλοι της μουσικής από την πόλη αλλά και ολόκληρη τη χώρα αλλά και τα Βαλκάνια, έσπευσαν για να παρακολουθήσουν τις συναυλίες του Bob Dylan και του Manu Chao στην Θεσσαλονίκη. Το μουσικό διήμερο ολοκληρώθηκε με επιτυχία καθώς το κέφι, τα υπέροχα τραγούδια και η ευχάριστη διάθεση τουκοινού περίσσευαν κάτω από τον έναστρο ουρανό της Θεσσαλονίκης.

"Το εξαιρετικό κλίμα της συναυλίας του Manu Chao δεν κατόρθωσαν να χαλάσουν κάποιοι ανεγκέφαλοι, απρόσκλητοι και ανεπιθύμητοι «επισκέπτες» που μετέτρεψαν για ένα σύντομο αλλά έντονο χρονικό διάστημα την είσοδο του χώρου σε αρένα επίλυσης διαφορών παρά τα μέτρα φύλαξης από τη διοργάνωση.
 
Το μικρής έκτασης επεισόδιο θα έμενε χωρίς συνέχεια εάν ένας απ' τους εμπλεκόμενους δεν τραυματιζόταν -ελαφρά ευτυχώς- και δεν μεταφερόταν στο Νοσοκομείο. Η συναυλία συνεχίστηκε με αμείωτο κέφι από την πλευρά των θεατών και των καλλιτεχνών μέχρι την προγραμματισμένη λήξη της.
 
Μετά το πέρας της εκδήλωσης οι λιμενικοί προχώρησαν στην αναίτια και ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΗ προσαγωγή και προσωποκράτηση του διευθύνοντα
 
σύμβουλου της εταιρίας Νίκου Λώρη, ο οποίος αφού πέρασε την νύχτα στο κρατητήριο (!) επισκέφθηκε τον ανακριτή και αφέθηκε ελεύθερος το πρωί.
 
Παρά τα όσα δυσάρεστα συνέβησαν εμείς σε πείσμα πολλών θα συνεχίσουμε να συνεισφέρουμε στα πολιτιστικά δρώμενα της χώρας.

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
«Ηλέκτρα» του Σοφοκλή σε σκηνοθεσία Λίλλυς Μελεμέ με την Λένα Παπαληγούρα σε περιοδεία (πρόγραμμα παραστάσεων)
«Ηλέκτρα» του Σοφοκλή σε σκηνοθεσία Λίλλυς Μελεμέ με την Λένα Παπαληγούρα σε περιοδεία (πρόγραμμα παραστάσεων)
με 0 Σχόλια 4282 Views

Ηλέκτρα και Ορέστης εκδικούνται για το φόνο του Αγαμέμνονα από την Κλυταιμνήστρα και τον Αίγισθο, πληρώνοντας το αίμα με αίμα.

Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη