Η συναυλία ΑΛΕΞΙΟΥ και ΤΣΑΝΑΚΛΙΔΟΥ θα τα έχει όλα στο ΠΑΛΑΙ ΝΤΕ ΣΠΟΡ: Πάθος και δύναμη. Χιούμορ και οικειότητα.

447 Views
Η συναυλία ΑΛΕΞΙΟΥ και ΤΣΑΝΑΚΛΙΔΟΥ θα τα έχει όλα στο ΠΑΛΑΙ ΝΤΕ ΣΠΟΡ: Πάθος και δύναμη. Χιούμορ και οικειότητα. Η συναυλία ΑΛΕΞΙΟΥ και ΤΣΑΝΑΚΛΙΔΟΥ θα τα έχει όλα στο ΠΑΛΑΙ ΝΤΕ ΣΠΟΡ: Πάθος και δύναμη. Χιούμορ και οικειότητα.

Η συναυλία ΑΛΕΞΙΟΥ και ΤΣΑΝΑΚΛΙΔΟΥ θα τα έχει όλα στο ΠΑΛΑΙ ΝΤΕ ΣΠΟΡ: Πάθος και δύναμη. Χιούμορ και οικειότητα.
Οι δυο κορυφαίες καλλιτέχνιδες  ολοκληρώνουν,  με μια μεγάλη συναυλία,  την μοναδική τους συνάντηση επί σκηνής!

Τελευταία  λοιπόν συνάντηση της Χάρις  Αλεξίου και της Τάνιας Τσανακλίδου στο ΠΑΛΑΙ ΝΤΕ ΣΠΟΡ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014! 
Η σύμπραξη της Χαρούλας και της Τάνιας, θα τα έχει όλα: Πάθος και δύναμη. Χιούμορ και οικειότητα. Εσωτερικότητα και Εξωστρέφεια. Και βέβαια μια ένωση που υπόσχεται μια κατάδυση στην πιο καλή περιοχή του ελληνικού μας τραγουδιού και μια σύμπραξη που θα ζωντανεύει την συναρπαστική πορεία και των δύο ξεχωριστά.
Έτσι, οι δυο ερμηνεύτριες θα μας ταξιδέψουν επί σκηνής σε εποχές και δίσκους που λατρέψαμε αλλά και θα σεργιανίσουν άφοβα και με κέφι σε διαχρονικές αθάνατες επιτυχίες. Το Πες το Κι έγινε. Το Πάτωμα. Η Ζελατίνα. Αλλά και ο Φώσφορος. Το Κράτα για Το Τέλος. Και η Μικρή Μου Μωβ Βεντάλια και το Γράμμα στον κ. Γκάτσο. Το Μάλιστα Κύριε του Ζαμπέτα. Και το Καίγομαι του Ξαρχάκου.
Ο λυρισμός και το πάθος στην ίδια σκηνή από την Χάρι Αλεξίου και την Τάνια Τσανακλίδου που θα πλαισιωθούν,   από το γκρουπ που προτείνει ένα νέο ήχο και ένα νέο ήθος στην Ελληνική μουσική και ακούει στο όνομα «Nouveau Sextet» (Θωμάς Κωνσταντίνου, Σωτήρης Λεμονίδης, Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος, Δημήτρης Τσάκας, Κώστας Μερετάκης, Κώστας Κωνσταντίνου) και τους φίλους τους Παναγιώτη Τσεβά και Δημήτρη Μπαρμπαγάλα.

Επιμέλεια ήχου : ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΠΟΥΝΤΖΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΡΑΜΥΘΗΣ
Σχεδιασμός φωτισμών: ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΜΑΘΙΕΛΛΗΣ

Τιμές εισιτηρίων:
Πλατεία : 15 €
Κερκίδα:  12 €
Φοιτητών - Ανέργων - Πολυτέκνων Κερκίδα: 10 €

Ώρα έναρξης: 9.00 μμ

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
Εκδοτήρια Πλ. Αριστοτέλους, Public, Ιανός, Seven Spots, Bistrot "Hemingway" Σβώλου 19, Viva.gr & τηλεφωνικά 11876, Σάρωθρον Bar (Κατούνη –Λαδάδικα),  biscotto coffee+ Mediterranean Cosmos
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 210 6898215


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη