Στέλιος Σαλβαδόρ & Μωρά στη Φωτιά στο Principal Club Theater (Mylos Area)

1071 Views
 Στέλιος Σαλβαδόρ & Μωρά στη Φωτιά στο Principal Club Theater (Mylos Area) Στέλιος Σαλβαδόρ & Μωρά στη Φωτιά στο Principal Club Theater (Mylos Area)

 
Σάββατο 18 Μαρτίου


Επιστρέφουν και μας επιφυλάσσουν μια ακόμη βραδιά από εκείνες που θα έχουν ρυθμό, μελωδίες, ένταση και πάθος.

Ο Στέλιος Σαλβαδόρ και τα «Μωρά στη Φωτιά» ανεβαίνουν στην σκηνή του Principal Club Theater το Σάββατο 18 Μαρτίου με παλιά και καινούργια τραγούδια, με φόρα και ενέργεια αστείρευτη, με αγάπη για την μουσική και τρέλα για το ροκ… το παραδοσιακό, το ατόφιο, το ατρόμητο!
 
Ο Στέλιος Σαλβαδόρ λέει…
«Η μουσική είναι ένα ταξίδι μια συνεχής διαδικασία εξέλιξης κι εγώ διανύω την πιο δημιουργική μου περίοδο ...με πάρα πολλά καινούργια τραγούδια, σε αρκετά διαφορετικούς και πολλές φορές πρωτόγνωρα όμορφους μουσικούς δρόμους. Η μουσική ποτέ δεν τελειώνει κι αυτό αποδεικνύεται κι από το γεγονός ότι συνεχίζουμε να δημιουργούμε μουσική για να μοιραστούμε όσα πραγματικά μας ενώνουν.
Ειδικά το ροκ, με το οποίο ασχολούμαστε εμείς εδώ στην Ελλάδα, σημαίνει να δουλεύεις πάρα πολλές ώρες την ημέρα, να είσαι ταυτόχρονα καταξιωμένος στην εναλλακτική μουσική της χώρας σου εδώ και τριάντα χρόνια και χωρίς καμία υποστήριξη να ψάχνεις να ηχογραφήσεις τα καινούργια σου τραγούδια.
Μέσα από κάθε δυσκολία πρέπει να επαναπροσδιορίζουμε τον εαυτό μας και να προχωράμε προς το φως και να βλέπουμε κάθε "ταρακούνημα" σαν ευκαιρία για αλλαγές, που δε θα τολμούσαμε διαφορετικά και αυτό μπορεί να μας οδηγήσει σε κάτι καλύτερο και όχι κάτι χειρότερο. Δεν είμαστε μόνοι μας στα δύσκολα. Έτσι είναι οι περισσότεροι.»
 
Γνωρίζοντας τα «Μωρά στη Φωτιά»…
• Τα «Μωρά στη Φωτιά» τη δεκαετία του ‘80 είχαν το δικό τους κόκκινο φορτηγάκι εξοπλισμένο με όλα τα μηχανήματα για να στηθεί μια συναυλία και γυρνούσαν την Ελλάδα κάνοντας συναυλίες στα πιο απίθανα μέρη.
• Το 1988 ο Στέλιος Σαλβαδόρ έγραψε τη μουσική για τη θεατρική παράσταση οι Καλόγριες που ανέβηκε στο Γαλλικό Ινστιτούτο στη Θεσσαλονίκη από τη θεατρική ομάδα της Μόνας Κιτσοπούλου.
• Ο Στέλιος Σαλβαδόρ είναι ο συνθέτης και στιχουργός όλων των τραγουδιών της θρυλικής πιπίλας, αλλά και άλλων πέντε άλμπουμ.
• Το 2020 έγινε επανεκτέλεση σε στούντιο του Λονδίνου των τραγουδιών της «Πιπίλας», «Κάτω στην πόλη» και «Μανιφέστο», ενώ κυκλοφόρησε το πρώτο best of με τραγούδια του συγκροτήματος.
•Το 2013 έπαιξαν με τους «Gang of Four» σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
 
Info:
Στέλιος Σαλβαδόρ & Μωρά στη Φωτιά Live
Σάββατο 18 Μαρτίου 2023
Principal Club Theater, Ανδρέου Γεωργίου 56, Πολυχώρος Μύλου
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00
Εισιτήρια στο Viva.gr 

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη