Συναυλία Μουσικής Δωματίου Φοιτητών ΤΜΕΤ του ΠΑΜΑΚ στο youtube

1257 Views
Συναυλία Μουσικής Δωματίου Φοιτητών ΤΜΕΤ του ΠΑΜΑΚ στο youtube Συναυλία Μουσικής Δωματίου Φοιτητών ΤΜΕΤ του ΠΑΜΑΚ στο youtube

 

 

Με μια συναυλία από φοιτητές του Τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας συνεχίζονται οι online μεταδόσεις του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης με τον γενικό τίτλο «Είμαστε δημιουργικοί, είμαστε προσεκτικοί».
 
Η συναυλία περιλαμβάνει έργα Ντβόρζακ και Σούμαν και πιστοποιεί το υψηλό επίπεδο μουσικής εκπαίδευσης που παρέχεται στο συγκεκριμένο τμήμα. Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο σε έναν ιδιαίτερο χώρο του Μεγάρου, το αίθριο της αίθουσας «ΜωρίςΣαλτιέλ» του Μ2, αποτελούσε τμήμα της ενότητας «Κύκλος Νέων Μουσικών», όπου σπουδαστές μουσικής, κυρίως από ωδεία της πόλης, είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τη δουλειά τους μέσα από μια μεγάλη γκάμα κλασικών έργων.
 
 
Πρόγραμμα:
 
Antonin Dvořák (1841-1904), Κουαρτέτο σε φα μείζονα «Αμερικάνικο» έργο 96 για 2 βιολιά, βιόλα και βιολοντσέλο (Allegromanontroppo - Lento - Moltovivace - Finale: vivacemanontroppo)
Βασιλική Μπεκιάρη - βιολί
Γρηγορία Παπαδοπούλου - βιολί
Φαίδρα Ζαγοριανού - βιόλα
Ευστρατία Χαλουλάκου - βιολοντσέλο
 
Robert Schumann (1810-1856), Κουιντέτοσεμιύφεσημείζοναέργο 44 γιαπιάνο, 2 βιολιά, βιόλα, βιολοντσέλο (Allegrobrilliante - InmododunaMarcia. Un poco largamente - Scherzo: molto vivace - Finale: Allegro ma non troppo)
Στεφανία Χασάπη - βιολί
Στέλλα Παυλάκη - βιολί
Αντώνης Τζιβένης - βιόλα
Άρτεμις Κουκουζίκα - βιολοντσέλο
Ευάγγελος Παπαμανώλης - πιάνο
 
 
Το βίντεο με τη συναυλία θα αναρτηθεί την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020 στις 17:00 στο κανάλι του ΟΜΜΘ στο youtube (https://www.youtube.com/user/Tchgreece) και θα παραμείνει διαθέσιμο για μία εβδομάδα.

Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: ΠΑΜΑΚ

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή